עבור לתוכן

החלפת רצועת מנוע לאופה לחם

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא בדיוק הנושא הקלאס של הפורום, אבל קיבלתי אופה לחם במתנה, הוא חדש לגמרי, רק לא עבד. פתחתי אותו והסתבר שהרצועה שאמורה לסובב את המערבל נפלה או רצה על ריק כי היא גם נשחקה במקום מסויים. איפה אפשר להשיג רצועות למנועים? אני בטוח שזאת לא רצועה שהמציאו בשביל האופה לחם הזה.

אני לא רוצה לפנות ליבואן אפילו כי בדרך כלל על חלקים כאלו הם לוקחים מחירים מופרזים, במיוחד אם גם לא תיקנת אצלהם.

הרצועה היא 53 ס"מ בהיקף, של אופה לחם Morphy Richards 48290. מצאתי רצועה באיביי, אבל המחיר שלה גם מוגזם בשבילי:

http://www.ebay.com/itm/Morphy-Richards-Bread-Maker-Machine-Belt-48290-48280-S3M537-New-/160885372917

פורסם

נסה לפנות ליבואן.

אם המק"ט של המכשיר רשום אצלו ככזה שעדיין באחריות, אתה יכול לקבל את הרצועה חינם. בכל מקרה שווה לך לבדוק כמה הוא רוצה, לפעמים זה מסתכם ב50₪.

פורסם

לפי איביי S3-M537

הצעד הוא 3

ההיקף 537

חסר לך רק רוחב הרצועה ותוכל לברר אם יש אותה בחנויות של חלפים

פורסם

קח את הגומיה איתך כדוגמה למקום שבו מוכרים חלקים למכשירי חשמל. באיזור חיפה למשל יש את תבור שמהם קניתי חלקים למכונת כביסה

פורסם
  • מחבר

אנשים תודה רבה על כל התשובות! מדהים אותי כל פעם מחדש העזרה בפורום הזה.

ירח אפל - אפילו לא חשבתי שזה מידות של הרצועה.. זה ממש עזר לי. הרוחב של הרצועה הוא 8 מ"מ. האם יש דרך לכתוב בצורה את זה בצורה מקובלת כך שיהיה אפשר לחפש?

אני אנסה להגיע לחנויות חלקי חילוף, אבל אני רוצה לנסות בתל אביב אולי יש פשוט חנויות שמוכרות רצועות לכל מיני דברים ואם יש לי את המידות אולי זה יתאים גם. הרצועה הזאת נראית לי מפלסטיק זול, ולפי כמה חיפושים שעשיתי עד עכשיו כנראה שזה שהיא נשחקת ונופלת זאת "מחלה" של המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים