פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים שלום רב!התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים מחבר מה זה קשור אחי?בוא אני יסביר לך את הבעיה יותר במורחבלפני שהתחלתי להתקין את הווינדוס 7 הייתי צריך להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יעבוד sata ולא ide, אבל שכחתי לעשות את זה...עכשיו השאלה היא אם יש פתרון או שצריך להתקין תווינדוס מההתחלה כי כרגע הוא עובד על ide ועל sata הווינדוס לא עולה כsata.... אם אני משנה לsata הוא לא עולה וכמובן שאני רוצה שהוא יעבוד על sata וינצל את כל היכולת שלו מישהו יכול יודע ומוכן לעזור, זה יעזור לי מאוד תודה ושבת שלום
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים http://www.askvg.com/how-to-change-sata-hard-disk-mode-from-ide-to-ahci-raid-in-bios-after-installing-windows/תשנה ל-AHCI
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר אז יש פתרון לבעיה??או שאני יצטרך להתקין את ווינדוס מחדש?חוץ מזה אם אני משנה לsata המחשב לא עולה וכנראה שזה בגלל שלפני התקנת ווינדוס הייתי צריך להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל ככה
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר קצת מעצבן כי זהב באנגלית אבל אם לא תהיה ברירה אני יסתדרניסתי לחפש בעברית אך ללא הצלחה
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מה שכתוב שם בקצרה:כנס לעורך הרישום (regedit)נווט שם ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahciשנה את הערך של start ל-0 (אפס)בהפעלה מחדש של המחשב כנס לביוס ושנה שם לsata (או ahci או איך שקוראים לזה שם אצלך)לחלופין, מה שאני הצעתי לעשות וטענת שזה לא קשור: כשהמחשב במצב sata ולכן לא עולה, נסה להעלות אותו במצב בטוח (safe mode). אם הוא עולה, כיבוי והפעלה מחדש אמורים לאפשר לו לעלות גם במצב רגיל.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים לחלופין, מה שאני הצעתי לעשות וטענת שזה לא קשור: כשהמחשב במצב sata ולכן לא עולה, נסה להעלות אותו במצב בטוח (safe mode). אם הוא עולה, כיבוי והפעלה מחדש אמורים לאפשר לו לעלות גם במצב רגיל.זה לא יעזור, צריך לבצע את השינוי ברישום.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים אתה אומר כי ניסית, או כי נראה לך?הנ"ל עבד לי בוינדוס 8. אני לא יודע אם זה עובד גם בוינדוס 7. אם אתה יודע בוודאות שלא, אקבל את דעתך.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר אז הקישור שהבחור נתן לי אמור לפתור תבעיה אם אני יבצע תשינוי ברישום, או כבר נתקין מחדש את ווינדוס כאשר לפני אני יבצע שינויים בביוס שהדיסק קשיח יעבוד sata?
פורסם 2013 בפברואר 2612 שנים SATA-IDEזה לא חיבורים ?הארד דיסק אשר נמצאת מערכת ההפעלה מחובר בחיבור IDE שיש בלוח האם להארד דיסק תקנו אותי אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.