עבור לתוכן

GTX Titan

Featured Replies

פורסם

יש גם את אגרות הייבוא, מסים ומשלוח.

לדעתי, הטיטאן לא בסדרה כלשהיא, לדעתי נבידיה פתחו סדרה משנית ו"נישאית" למטורפים בלבד, הכרטיס שיחליף אותו יקרא טיטאן --- משהו, ולא GTX780 או משהו. סדרה נפרדת.

• תגובות 152
  • צפיות 17.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם ככה זה אומר שהטיטאן יהיה יותר חזק מה-780?

פורסם

יש גם את אגרות הייבוא, מסים ומשלוח.

לדעתי, הטיטאן לא בסדרה כלשהיא, לדעתי נבידיה פתחו סדרה משנית ו"נישאית" למטורפים בלבד, הכרטיס שיחליף אותו יקרא טיטאן --- משהו, ולא GTX780 או משהו. סדרה נפרדת.

690-מחשבון amazon נותן 4.5 עם דולר 3.73(לא מעדכנים כל יום).

משלוח צפוי להיות זול יותר בגלל הגודל/משקל.

פורסם

עכשיו ברצינות- מישהו מתכוון לקנות את זה? :screwy:

פורסם

ממממממ.. אולי אחליף את שני ה7970 שלי באחד כזה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי, זוג 7970 (וגם זוג 680) יותר חזקים מטיטאן יחיד, אמנם לא בהרבה. הוא מציג שיפור של בערך 65-70 אחוז מ-680 יחיד. אבל נהיה יותר חכמים מחר כשיפורסמו הביקורות הרשמיות.

פורסם

מנגד (בעיקר נגד ה-680) יש לו פוטנציאל OC עצום (לפי הרמיזות ברשת) ולדעתי זה יהיה הכרטיס האולטימטיבי לקרר במים.

כבר נפתחו לעידן העיניים :lol: בטח יעשה לו OC מטורף (עידן + אובר-וולטינג לליבה = :silly: )

פורסם
  • מחבר

אכן, בגורו הצליחו להריץ אותו ב 1100 מול תדר מקורי של 870 שזה מטורףףףףףף ולפי מה שקראתי זה לפני שינוי מתחים. אה אגב גם השליטה במתח פתוחה סופסוף בכרטיס הזה :)))

פורסם

נשמע כמו חלומו הרטוב של כל אוברקלוקר....

וזה עוד עם PCB רפרנס, נטען ששותפות הלוח (board partners) לא יורשו להציג גרסאות מותאמות אישית, האם זה נכון? כי אם יהיו גרסאות אפילו יותר אקסטרימיות (EVGA Classified סטייל) אז הכרטיס הזה הולך להיות משהו משהו (יותר משהו משהו מעכשיו! :lol: )

פורסם
  • מחבר

אני בספק גדול אם NVIDIA תרשה לחברות הצד השלישי לגעת ב PCB של כרטיס כזה שהוצא היישר ממחשבי העל שלה. לדעתי ההבדל יהיה רק בבאנדל ובתוכנית האחריות, כבר נאמר שהעיצוב יישאר זהה גם בדגמים השונים, סטייל 690.

פורסם

כרטיס נחמד. יש לי את ה-6790, אולי אני אוסיף את הטיטאן כ-physx.

פורסם
  • מחבר

כרטיס נחמד. יש לי את ה-6790, אולי אני אוסיף את הטיטאן כ-physx.

חחחח גיל אתה אגדה

פורסם

כבר נפתחו לעידן העיניים :lol: בטח יעשה לו OC מטורף (עידן + אובר-וולטינג לליבה = :silly: )

:o :o :o

פורסם

יש ללינוס כבר "באנצ'מארקים:

:lol: :lol: :lol: :lol:

וגם פול החביב שיחרר סרטון:

פורסם

ביצועים!!!:

2560X1600 או 1600P

1920X1080 או 1080P

GPU Boost 2.0

סראונד 5760X1200 או 3X1080P

3D Vision ביצועי תלת מימד 1080P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים