עבור לתוכן

ATI VS NVIDIA - המלצות לפי הניסיון שלכם

Featured Replies

פורסם

בעצם אתה רוצה את מה שיש במחשבים ניידים , רק בלי ההלחמה...

• תגובות 39
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האמת שאיך שאני מכיר את עצמי יהיה לי מאוד חשוב הPhysx. אבל אני משחק על רזולוציה של 1680-1050, ויש לי מעבד I5-3470.

לכן כשיש עכשיו את הGTX660OC באותו מחיר כמו ה7870XT, יש לי התלבטות גדולה מה לקחת.

אם נתעלם מבעיות דרייברים בשני המחנות, ועם תקווה שיצאו דרייברים נורמאלים וכו'.

אז מה שעומד על הפרק זה - כמה הבדל FPS יהיה בין הכרטיס של נוידיה לשל AMD , ברזולוציה שבה אני אשחק, עם הגדרות גבוהות, ובמשחק עם Physx נניח גבוהה גם (הדוגמא שיש לי כל הזמן בראש היא METRO החדש שיצא עוד מעט )

השאלה על כמה FPS אני אשחק עם ה660 ועל כמה עם ה7870.

או אולי בעצם לשלם עוד 250 שקל ולקחת 660TI ולקבל גם פיזיקס וגם ביצועים של 7870XT ?

למה AMD פשוט לא עושים תמיכה ב PHYSX ?! :s07:

פורסם

כמה נקודות למחשבה שלא הודעלו עד עכשיו:

AMD Never Settle - הכרטיסים של AMD הרבה פעמים מגיעים עם משחקים חדשים. ל NVIDIA יש משהו דומה אבל על חפצים למשחקי F2P (תחשבו לבד מה עדיף).

AMD Gaming Evolved - המקביל של TWIMTBP. אפשר להגיד שבשנה האחרונה AMD ישרו קו וזה מאוד מורגש, יצאו הרבה משחקים שיש להם העדפה דיי ברורה לחומרה של AMD. אפשר להגיד שבניגוד לשנים הקודמות השנה החלוקה בין AMD ו NVIDIA הייתה חצי חצי.

PS4 and NEXT GEN XBOX - מעבדים של AMD וכרטיסי מסך של AMD. שליטה מלאה בשוק הקונסולות מבטיחה שכל המשחקים שיצאו ב 7 שנים הקרובות יותאו מצורה מלאה לחומרה של AMD.

AMD אמרו שהם ינסו לסדר את עניין ה-"גמגומים" אבל גם אם הם יעשו את זה יעברו כמה חודשים עד שבאמת נראה תוצאות.

פורסם
  • מחבר

AMD Never Settle - הכרטיסים של AMD הרבה פעמים מגיעים עם משחקים חדשים. ל NVIDIA יש משהו דומה אבל על חפצים למשחקי F2P (תחשבו לבד מה עדיף).

AMD Gaming Evolved - המקביל של TWIMTBP. אפשר להגיד שבשנה האחרונה AMD ישרו קו וזה מאוד מורגש, יצאו הרבה משחקים שיש להם העדפה דיי ברורה לחומרה של AMD. אפשר להגיד שבניגוד לשנים הקודמות השנה החלוקה בין AMD ו NVIDIA הייתה חצי חצי.

PS4 and NEXT GEN XBOX - מעבדים של AMD וכרטיסי מסך של AMD. שליטה מלאה בשוק הקונסולות מבטיחה שכל המשחקים שיצאו ב 7 שנים הקרובות יותאו מצורה מלאה לחומרה של AMD.

AMD אמרו שהם ינסו לסדר את עניין ה-"גמגומים" אבל גם אם הם יעשו את זה יעברו כמה חודשים עד שבאמת נראה תוצאות.

חח נו בטח שהם ישימו בקונסולות חומרה של AMD... אינטל ו-נוידיה יקרים הרבה יותר, ולא תמיד זה שווה את ההפרש...

אל תשכח אבל, זה נכון שמקבלים קודים למשחקים חדשים שיוצאים וזה מצויין אבל לצערי בקניה הקבוצתית מTMS המצב לא כך, ולכן זה לא בא לידי ביטוי בהתלבטות שלי כאן...

פורסם

בקבוצתית של ה7970 מTMS קיבלו קודים לNever Settle.

בNever Settle: Reloaded רק אייבורי וחנויות שעובדות עם מור לוי(IQPC לדוג'), קיבלו קודים.

פורסם

^^^

גם KSP ואני בטוח שיש חנויות נוספות.

cyberX, זה לא מדוייק מה שאתה אומר. עובדה שבדור האחרון נינטנדו ו MS השתמשו במעבדים של IBM וסוני ב CELL (אני דיי בטוח שגם הוא יוצר על ידי IBM אבל מדובר בפיתוח לא כל כך טוב של סוני). ה PS3 משתמש בכרטיס מסך של NVIDIA (ה 360 בכרטיס של AMD, נראה לי גם ה WII). לא זכור לי קונסולה שהשתמשה במעבד של אינטל.

זה הדור הראשון שנשלט כולו על ידי חברה אחת שמיצרת הכל (חוץ מהמעבד של ה WII U שמיוצר על ידי IBM), מהלך מצויין של AMD שהיו בזמן הנכון במקום הנכון עם המוצר הנכון (ויכול מאוד להיות שזה מה שסוף סוף יוציא אותם מהמצב הקשה שלהם). גם אם NVIDIA היו יכולים לספק כרטיסי מסך בעלי ביצועים דומים באותו המחיר זה לא היה משתלם לסוני ו MS. היכולת של AMD לספק להם פיסת סיליקון אחת עם מעבד בעל 8 ליבות וליבה גרפית חזקה זה מה שעשה את ההבדל.

פורסם

Never Settle, זה מאוד תלוי אם זה משחקים שהתכוונת לרכוש, ובכלל אם אתה רוכש משחקים או "משיג" אותם.

את ה-ingame currency בחבילת F2P של אנוידיה אי אפשר "להשיג". בכל אופן ערך מוסף זה תמיד נחמד אבל מבחינתי אף פעם לא היווה שיקול בבחירת חומרה, אלא רק בונוס זמני.

Gaming Evolved, לא כל המשחקים האלו בהכרח רצים טוב יותר על AMD (למשל Hitman ,Farcry3 או Crysis3), אבל בהחלט ישנו שיפור מבורך ואף הכרחי בשיתופי פעולה עם מפתחות.

לגבי PS4 ו-XBOX, אל תשכח שגם ב-XBOX 360 היה GPU של ATI, ולא זכור לי שהיתרון תורגם לזירת ה-PC.

אני חושב שעצם העובדה שהקונסולות יתבססו על AMD, תהווה סיבה לאנוידיה להתאמץ עוד יותר בשיתופים עם מפתחות לגרסאות ה-PC, ולהתרכז בהבלטת ה-PC גיימינג, כמו שהיא יודעת.

אגב PhysX ימשיך עסקים כרגיל עם PS4 (לא דובר על תמיכת GPU בקונסולה):

http://physxinfo.com/news/10531/nvidia-is-continuing-to-be-a-partner-for-physics-middleware-on-playstation-4/

פורסם

אני לא אחד שמשחק בהגדרות בדרייבר, זה מוגדר בהגדרת הישום כבחירת מחדל

ואני תמיד עושה התקנה נקייה עם Driver Sweeper\Driver Fusion

אני חושב שהבעיה היא שה WIN מתקין בוא זמנית באופן אוטומטי את הדרייבר וזה מה שגורם לבעייה ולהתנגשות

אל תהיה כל כך בטוח במה שאתה אומר כי אתה טועה

אחרי פרמוט ל WIN 7, ניתוק הכבל רשת (להימנע מהתקנה אוטומטית של הדרייבר הישן), התקנת הדרייבר החדש, עדיין יש ארטיפקטים בחלק מסוים ב C2 שלא היה עם כרטיס AMD

איך אתה מסביר את זה ?

מה זה C2 ? אם הכוונה לקרייסיס 2 אז אני מדבר כמובן ספיציפית רק על באטלפילד 3 ...

פורסם

אממ כן הכוונה ל Crysis2

לגבי battlefield אני לא בטוח שזה אחרי פרמוט עקב ריבוי הדרייבר לאחרונה

מה שכן, אני חושב שכל פעם שאני מעדכן דרייבר ומנקה שאריות של הדרייבר הקודם איך שהוא ה WINDOWS דופק לי את זה בעדכון אוטומטי של הדרייבר למרות שעכשיו ביטלתי את האפשרות

פורסם

לא זכור לי קונסולה שהשתמשה במעבד של אינטל.

בXBOX הראשונה היה מעבד אינטל (אבל מי זוכר אותה בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים