עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב לצורך ייבוא לארץ

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אנ ימחפש מחשב נייד חזק.

הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים:

* מסך 17.3

* איכות שמע גבוהה מאוד.

* CORE I7

* זיכרון 8 ומעלה.

* דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD).

מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר.

תקציב - עד 1350$.

http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html

http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330

תודה רבה...

פורסם

1. אם הצרכים שלך הם לא בדיוק גיימינג אז למה בחרת בשני מחשבי גיימינג מובהקים?

2. תשקול טוב טוב טוב האם אתה באמת רוצה מחשב של 17.3, זה לא מחשב שבאמת אפשר להסתובב איתו, מקסימום להעביר מהשולחן בפינת העבודה, לשולחן בסלון לשולחן אוכל.

3. תבהיר בדיוק מה הצרכים שלך.

פורסם

1. מחשב 17" זה מפלצת, שוקל יותר מ-3 קילו עם ספק בטח מעל 4. אתה בטוח שאתה רוצה נייד ?

2. איכות סאונד גבוהה בנייד ? רק עם אוזניות או חיבור לרמקולים חיצוניים. יש כרטיסי קול מבוססי USB אם אתה צריך משהו באמת מקצועי.

3. הכי טוב לשלב דיסק קטן של SSD עם דיסק רגיל גדול, יש גם דיסקים היברידיים - אני פחות מכיר אותם, אבל נראה כמו פתרון זול יותר.

4. ממליץ בחום על ה-W530 (זה רק 15.6) והוא די מפלצתי (הספק שלו ענק לצערי הרב) אפשר למצוא בחול בקונפיגורציות יפות, אבל המחיר יהיה יותר לכיוון 1600-1700 דולר.

פורסם
  • מחבר

1 תודה רבה על הצענה והעזרה.

2 המחשב לא מיועד לניוד מירבי, המיקום שלו הוא סטטי, בעיקר בבית ובגלל זה אני מעדיף 17.3 ( היה לי כזה בעבר )

3 בחרתי מחשבי גיימינג כי התכונות שלהם ממש חזקות ואני בידיעה שאני לא מתכוון להחליפו תוך 4 שנים לפחות.

4 בעיקרון המחשב אמור להיות מחשב מולטימדיה חזק-מוזיקה וסרטים, עריכות תמונות וכדומה, לכן הלכתי על מחשבים חזקים.

5 עצם הידיעה שאני מביא מחשבים מחול, המחיר שלהם הוא מחצית ממחירם בארץ.

6 אשמח לקבל דירוג העדפות מבלי לחרוג מתקציב של 1350 דולר לפני מעמ) יש מעמ של 80 דולר נוספים )

תודה רבה!! !

פורסם

באופן אישי הייתי הולך לכיוון HP ENVY.

לא מגדיל את הראם דרך HP אלא קונה באופן חיצוני ובנוסף קונה כרטיס mSATA SSD של 128GB ושם עליו את מערכת ההפעלה.

אתה יכול להביא אחלה מחשב באיזור ה-1200$ לפני מע"מ ואחרי SSD.

פורסם

shayhibahאם המיקום הוא לרוב סטטי(בית) אני ממליץ לעולם לא לרדת מ-17 אינצ' כדי שלא תתחרט אח"כ.

ראיתי שהבאת קישור לMSI GT70 ,שאגב,עולה 1450$ ומעלה,וחשבתי שכדאי שתבדוק ביקורות על מחשב אחר

Alienware m17x שמקבל ביקורות גבוהות מאוד. לצערי אני מעודכן רק מלפני בערך 5 חודשים - כשהמחשב הזה נחשב כמקום ראשון בקטגוריה שלו (אם כי הקוסטומיזציה שלו עלולה להיות יקרה).

פורסם
  • מחבר

אז ככה ה-MSI עולה לי 1350 דולר.

הMX17 הוא גם אופציה אבל המפרט שלו נמוך משל ה-MSI ופה קשה לי להחליט איזה מחשב לבחור.

גם ה-ASUS טוב מאוד מבחינת מפרט.. סה"כ לבחור את המועדף יותר..

בעיה בשבילי בגלל זה אני צריך עזרה

פורסם

יש הרבה מחשבים עם מפרט מצויין "על הדף" אך הנכשלים בקטגוריות אחרות כגון סאונד,קירור,בנייה וכו'

מהנסיון שלי בקניית מחשב (MSI אגב) יוקרתי וחזק ביותר "על הדף",ורק אח"כ גיליתי את בעיות הקירור,נוחות,בנייה(אוי הבנייה..),סאונד ועוד..

אני המלצתי על הalien משום שאותו קניתי אחרי בירור קצת יותר מעמיק מאשר הבירור שעשיתי על המחשב הראשון.

כיום,גם אחרי יותר מחמישה חודשים אני לא מוצא אף תלונה בקשר אליו. לא מהירות,לא חוסר נוחות - כלום! להיפך..עד היום עדיין נשאר חלק מאפקט "הוואו" שהיה לי כשקיבלתי אותו.

אחרי כמה שבועות,מאז קנייתי,צצו ביקורות אתרים אשר אכן מציבות אותו כמעט תמיד במקום ראשון.

אז בלי קשר לנסיוני האישי עם המחשב,

אני ממליץ לקרוא ביקורות. אל תחשוב רק על מיפרט ומספרים!(כולל 200 שקל לכאן או לכאן)

פורסם

ובכל התגובות לא ציינו אפילו פעם אחת - אחריות.

מה רע במשהו כזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21732

עם אחריות ל-3 שנים.

ככלל לדעתי השקעה במחשב נייד מעבר לתקציב מסויים לא כדאית כי מבחינת ביצועים ויחס מחיר-ביצועים עדיף לקחת משהו מעט פחות טוב ואת הכסף לשמור לשדרוג לאחר 3-4 שנים נניח אם זה מספיק לך.

שים לב שעוד כמה חודשים יהיה חילוף דגמים בכל החברות, לרוב באיזור הקיץ.. עדכון מעבדים וכך גם מעבדים גרפיים.

פורסם

ובכל התגובות לא ציינו אפילו פעם אחת - אחריות.

מה רע במשהו כזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21732

עם אחריות ל-3 שנים.

ככלל לדעתי השקעה במחשב נייד מעבר לתקציב מסויים לא כדאית כי מבחינת ביצועים ויחס מחיר-ביצועים עדיף לקחת משהו מעט פחות טוב ואת הכסף לשמור לשדרוג לאחר 3-4 שנים נניח אם זה מספיק לך.

שים לב שעוד כמה חודשים יהיה חילוף דגמים בכל החברות, לרוב באיזור הקיץ.. עדכון מעבדים וכך גם מעבדים גרפיים.

עם דיסק קשיח במהירות של 5400 RPM וכרטיס גרפי מסוג NVIDIA GeForce GT 650M

זה בשום אופן לא מה שפותח הדיון מבקש.

ועוד במשך 3-4 שנים... אאוץ'. אם תחסוך את ה500 שקל האלו,בעתיד לא תוכל בדיוק לדחוף אותם חזרה כדי לקבל מחשב טוב יותר - אתה תקוע עם רוב הרכיבים שקנית ביום הראשון. חבר בעבודה קנה מחשב עם דיסק קשיח כמו שהמלצת ומהר מאוד התחרט על זה. אגב,עד היום יש לו את אותו דיסק איטי..לא חשוב כמה הוא דיבר על שידרוג,הוא לא עשה כלום בנידון במשך הרבה זמן("מה,זה מחשב חדש ויקר,אין מצב שאני מבזבז עליו עוד כסף"..עכשיו כבר טיפשי לקנות כי עברו שנתיים. וזו רק דוגמא קלה לרכיב שאתה כן יכול לשדרג. יש רכיבים שאי אפשר לשדרג.

פורסם

כאמור, מעבר לרמה מסויימת פשוט לא כדאי כי הערך הכספי יורד.

במחשב כזה ניתן להכניס 4 דיסקים קשיחים. 3 "רגילים" (2 מקומות רגילים + 1 במקום כונן ה-DVD) ו-1 בחיבור mSATA. כך שמקום זו לא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל תגובות שלכם ולמדתי מהן הרבה.

עשיתי בדיקות נוספות בכל מיני מגזינים של מחשבים עולמיים ובסוף מצאתי את עצמי עם 3 מחשבים:

1.

http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=378

דווקא יש עליו ביקורות טובות - מי שרשם פה מבחינת מערכת הקירור וכו הדגם הזה נחשב מומלץ לפי מה שאומרים

אני יכול לקנות אותו ב-1400$.

2.

http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+17.3%26%2334%3B+Laptop+-+12GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+%2B+750GB+Hard+Drive+-+Black/6904881.p?id=1218814074110&skuId=6904881&st=asus%20g75&cp=1&lp=2

גם על האסוס הזה יש ביקורות טובות והוא באותו התקציב כמו ה-MSI.

3. המחשב השלישי הוא Alien M17X הבעיה היא שזה המפרט שלו (אוטומטית הוא מתחיל עם מחיר גבוה עבור מאפיינים נמוכים ביחס ל-2 האחרים)

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkdwgy4&model_id=alienware-m17x-r4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19

עם מחשב זה המחיר טיפה עולה.

אשמח לעזרה וביקורות ביחס ל-3 המחשבים הנ"ל

תודה

פורסם

עד כמה שהM17X מדהים,במחיר כזה,עם מפרט כזה, פשוט לא הייתי בוחר בו.

עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחפש דברים שליליים בביקורות על שני המחשבים האחרים. שים לב במיוחד לתלונות שחוזרות על עצמן ביותר מאתר אחד,כגון : "המקלדת לא נוחה" או "הסאונד טיפה חלש אבל התרגלנו"(אלה אם אתה משתמש ברמקולים חיצוניים). כשהתגובות האלו מופיעות יותר מדי פעמים זה כבר אמור להדליק נורה אדומה.

חשוב מאוד לקרוא תגובות של אנשים שכבר קנו את המחשב ולא רק ביקורות מקצועיות.

חפש תגובות באתרים אחרים כמובן,ולא באלה שאתה הבאת. קצת גוגל ואיזה חצי שעה ואתה תדע טוב יותר במה כדאי לבחור.

אגב,הmsi הקודם שלי פשוט "התפרק" בלי הסבר אחרי שנה - המסך היה צריך תמיכה או שהיה נופל קדימה או אחורה. בחיפוש באינטרנט גיליתי שהבעיה הזאת קוראת לחצי מהאנשים! ויש גם את עניין הדריוורים לכרטיס המסך שהיו "יחודיים" לנייד כך שאי אפשר לעדכן אותם בעזרת דריוורים מאתר ATI אלא רק באתר MSI (שהפסיק לעדכן דריוורים סופית אחרי 3 חודשים מיציאת המחשב :-\ ).

פורסם

במחשב כזה ניתן להכניס 4 דיסקים קשיחים. 3 "רגילים" (2 מקומות רגילים + 1 במקום כונן ה-DVD) ו-1 בחיבור mSATA. כך שמקום זו לא הבעיה.

זה לא נכון.

לא לכל מחשב ניתן להחליף את הכונן האופטי במגירה לדיסק נוסף (וזה אחד המקרים האלו) ובנוסף אין למחשב הזה תמיכה ב-mSata.

יש לו מקום ל-2 דיסקים של 2.5 בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים