עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

הערב ב-23:30 בלילה כלכלי ידברו על הביטקוין. מתוך עמוד הפייסבוק:

ההשקעה של השנה- הביטקוין! עם תשואה של פי שישים בשנה וגיבוי מבן ברננקי, המטבע הוירטואלי מתפשט גם בישראל! חשיפה ראשונה של המיזם שיכניס אותו להרבה בתים כאן
  • תגובות 1.9k
  • צפיות 875.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מחפש לקנות 100 לייטקוין ברמת המחירים של BTC-E פלוס מינוס (אני מניח שפלוס).

יש פה מישהו שמעוניין למכור? או שמכיר דרך אחרת לישראלי לקנות את המטבע בלי לשלם מלא מלא עמלות בדרך?

פורסם
  • מחבר

חברים, אם אתם מעוניינים לדבר על לייטקוין בבקשה תפתחו דיון נפרד. זה מתחיל להיות מחוץ לעניין בהתחשב בכך שהדיון כאן הוא על ביטקוין ולא מטבעות אחרים.

מעבר לכך, אם אי פעם רציתם לראות העברה של 195 אלף מטבעות ביטקוין (קצת פחות מ-159 מיליון דולר) אז בבקשה: http://bitcoinowl.com/how-transfer-btc-195000-appr-150m-lookstransfer.png

פורסם

חח איזה מטורף לראות טראנסאקשן כזה חח,ולחשוב שבאמת זה שווה את הסכום הזה!

זה מרגיש כאילו העתיד כבר כאן עם הביטקוין הזה,

מדהים לראות את הערך שלו רק עולה ועולה,כל דבר שקורה,לטובתו או "לרעתו" רק מחזק אותו.

ממשלות שיחוקקו נגדו חוקים רק יעודדו את המשתמשים להגביר את השימוש בו,ממשלות שיאשרו אותו כמערכת סחר לגיטימית בוודאי יקפיצו אותו,

הוא בעייתי במובן שהוא תנודתי מדיי וזה כנראה ימשך ככה זמן רב מאוד..

פורסם

mulderfox הנכבד

אתה צודק במאת האחוזים שהדיון כאן באשכול הוא על ה"ביטקוין", אך לדעתי כמעט שאי אפשר להפריד בין המטבעות וירטואליים הדומיננטיים, כמו שכמעט בכל דיון בזהב יעלה סוגיית הכסף, (הגם שאין זה סיטואציה דמיוני שמטבע וירטואלי כלשהוא, עכשווי או עתידי עם פרמטרים מתאימים עלול גם "להחליף" את ה'ביטקוין'..)

בוא נסכם כך: להימנע מעיסוק במטבעות וירטואליות אחרות ככל שהנידון אינו קשור להאח הגדול ה"ביטקוין".

פורסם
  • מחבר

אפשר וצריך. אישית, אני לא מעוניין בלייטקוין במיוחד, אבל אני בהחלט מזמין את מי שכן לפתוח דיון נפרד ולשים כאן לינק אליו.

mulderfox הנכבד

אתה צודק במאת האחוזים שהדיון כאן באשכול הוא על ה"ביטקוין", אך לדעתי כמעט שאי אפשר להפריד בין המטבעות וירטואליים הדומיננטיים, כמו שכמעט בכל דיון בזהב יעלה סוגיית הכסף, (הגם שאין זה סיטואציה דמיוני שמטבע וירטואלי כלשהוא, עכשווי או עתידי עם פרמטרים מתאימים עלול גם "להחליף" את ה'ביטקוין'..)

בוא נסכם כך: להימנע מעיסוק במטבעות וירטואליות אחרות ככל שהנידון אינו קשור להאח הגדול ה"ביטקוין".

פורסם

מה לעזאזל קורה פה חח

מסתכל לילה כלכלי ואומר הבן אדם ביטקויין 770 דולר

רק לפני כמה ימים הסתכלתי והיה 350 חח מטורף הסיפור הזה

ואני זוכר לפני חודש היה 220

פורסם

כשהתחילו לדבר על זה בפורום זה היה בערך 20 דולר? 35 אולי? זה לא נורמאלי המטבע הזה.

פורסם
  • מחבר

כשהתחלתי את הדיון כאן זה היה לאחר שפרסמתי את הכתבה על ביטקוין, והשער היה אז קרוב ל-16 דולר לביטקוין

פורסם

החל מאתמול כל תחילת תוכנית של "לילה כלכלי" יציגו את שער הביטקוין.

המהפכה בדרך.

פורסם
נראה לי מוזר... יש לך לינק לכתבה בנושא או משהו?

כי בעל הפורשה לשעבר הוא טיפש רציני

חזרתי לאחת ההודעות הראשונות וכנראה שבעל הפורש לשעבר עשה את עסקת חייו, ה1440 ביטקוין שהוא קיבל שווים היום כ-4 מליון שקל או 1 מליון דולר בערך..

פורסם
  • מחבר

זה בהנחה שהוא שמר אותם ולא המיר לדולרים, בעיקר בעקבות הנפילה שהייתה.

חזרתי לאחת ההודעות הראשונות וכנראה שבעל הפורש לשעבר עשה את עסקת חייו, ה1440 ביטקוין שהוא קיבל שווים היום כ-4 מליון שקל או 1 מליון דולר בערך..
פורסם

מי ייתן והשער יחזור ל 150$ ~ . אני ממשכן את הרכב וקונה ביטקוינים.

פורסם

מישה יצא לך משהו מכל עסק הכרייה?

פורסם

לא מאמין שלפני כמה שנים כריתי משהו כמו 4BTC (שהשער היה מתחת לדולר) ונטשתי את הארנק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים