פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים שלום חבריםלא מצאתי מקום מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל אותה פה... בהנחה שזה המקום המתאים ביותריש לי שאלה בנוגע למחלקות שקילות... צירפתי פה שתי תמונות של השאלה שצילמתיסעיפים ב' ג' ד'זה אותו עיקרון על מחלקות השקילותאני ישמח אם מישהו יתן לי הסבר קטנטןתודה מראש ((:
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים בהינתן יחס שקילות (אני מניח שאתה יודע מה זה, אחרת היית שואל גם על סעיף א'), מחלקת שקילות של איבר x היא קבוצה של כל האיברים ששקולים אליו (דהיינו מקיימים איתו את יחס השקילות). כל מה שהשאלה מבקשת זה לרשום את כל המחלקות האלה.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר שניצל יש משהו שאתה לא יודע תגיד לי ?!טנקס (:אגב קיבלתי ב סי 87 תודות לפורום !
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר רגע רגע חשבתי שהבנתי פה מה הולך עם המחלקות שקילות..אבל הסתבכתי טיפהבתרגיל ספציפי שאני עושה (p© X p(c אז בעצם מה שאני עושה זה :{{p©={~,{1}{2},{3},{1,2),{2,3},{1,3},{1,2,3 עכשיו השאלה שלי היא כאילוכדי לעשות זוגות סדורים אני כופל את (p(c בעצמוובעצם איך זה מתקשר לי למחלקות שקילות ?
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים יחס על קבוצה A הוא תמיד תת קבוצה של המכפלה A x A.במקרה הספציפי הזה, שים לב שהיחס R מוגדר על (P(C ולא על C עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.