עבור לתוכן

למה לא ממליצים על AMD 8350 ?

Featured Replies

פורסם

המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3.

בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי.

אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.

פורסם

AMD

Socket A

754

939

AM2

AM2 פלוס

AM3

AM3 פלוס

FM1

FM2

INTEL

370

478

775

1366

1156

1155

2011

מי אמר שלקנות מערכת מבוססת AMD זה לא טוב.

זה כמו הפירסומת המעולה של HONDA הוא יותר נכון "לא הונדה"....אז מה רע בטויוטה או סוברו

פורסם

^^ אבל לא צריך לשכוח שהמעבדים של AMD תמכו בתושבות מהדור הקודם ואפילו שתי דורות של לוחות אם.

בזמן שבאינטל אחרי 775 זה כבר לא קרה.

פורסם

ההשוואה של מספר התושבות לא רלוונטית, כי השמות של תושבות אינטל נגזר ממספר הפינים, בזמן שAMD נותנים לתושבות שלהם שמות עצמאיים בלי קשר, וכך יוצא שתושבות כמו AM2 ו AM2+ (שזהות לכל דבר ועניין, כולל מספר ומיקום הפינים ויכולת התמיכה במעבדים) נקראות בשם שונה בגלל תכונות כמו מהירות הבאס - שבהשוואה, אם אינטל היו משנים שם תושבת לפי סיבות כאלה, תושבת 775 לדורותיה היתה יכולה להחשב ל 5 תושבות שונות.

וסתם לדוגמה, המעבד הנוכחי שלי ישב קודם על לוח AM2, ועכשיו יושב על לוח AM3+, כלומר אותו המעבד נתמך על 4 תושבות "שונות".

אבל נושא הדיון היה אמור להיות הכדאיות של קניית מעבד מסויים (שלדעתי שווה קניה, ואני גם רוצה אחד כזה), ולא הכדאיות של קניית מערכות AMD בכלל.

פורסם

למי שאוהב משחקי indy ודברים אקזוטים עדיף אינטל כי הsingle core performance יכול לעזור במקרים של הכבדה על core אחד. במשחקי אסטרטגיה לרוב עדיף intel ואני חושב שגם בminecraft . אנשים צחקו על זה שב jagged alliance back in action יש לוגו של AMD בזמן שהמשחק רץ הרבה יותר טוב על אינטל.

בגלל שאנחנו רק עכשיו מתחילים לראות משחקים שתומכים בmulticore וכמות משחקי הindy גדלה (שלא מתאפינים בmulticore ) עדיף מעבד עם high single core performance ומי שמוביל בזה היום הם intel .

8 ליבות יכולות אולי לעזור בתוכנות מדעיות ואולי שרתים ווירטואליזציה אבל כבר שנים שהליבות האילו מפגרות בsingle core performance . אני לא רואה ממש סיבה לגיימר לקנות מעבד AMD כלשהו . מעבדי 4 ליבות מהדור הקודם כמו 2500K מראים ביצועים דומים לו כשהם רצים בתדר יותר נמוך.

אגב קחו הכל בערבון מוגבל - אני לא מתעדכן כבר שנה-שנתיים במעבדים אבל לפי חיפושים המצב לא השתנה הרבה.

פורסם

FX-8350 הוא מעבד מאוד סולידי וחזק אבל יש 2 בעיות מאוד רציניות איתו שמשאירות אותו הרחק מאחור מבחינתי

1 - ביצועים לא עקביים. בחלק מהמקומות המעבד יהווה הפרש זניח לעומת 3570K לדוגמא, במקומות אחרים הוא יגרום לך לרצות להכניס את הראש בקיר כשגם מעבדים כמו I5 2400 מראים ביצועים דומים (תלוי במשחקים ובתוכנות)

2 - צריכת חשמל. נכון, נעשה שיפור מ-FX8150 אבל זה עדיין רחוק שנות אור מצריכת חשמל שיש במעבדים כדוגמאת i5 3570K

זו ביקורת עדכנית של טומס שבה מרוכזים כל המעבדים מתחת ל200 דולרים (משמע 2500K נוכח, 3570K). אתה יכול להתרשם מתוצאות הביצועים במשחקים ולהבין את דעתי בנושא

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-processor-frame-rate-performance,3427-4.html

פורסם

למה לא מומלץ מה המטרה שלך? נראה שהנושא עבר למשהו אחר.

אין ספק שהמערכת משתלמת בנוסף למטרה של משחקים היא טובה מהמעבד הנוכחי שלך עד פי 2.5-3.0

תחליט לבד לדעתי המערכת מאוד משתלמת. אני מקווה שלא טעיתי בחישוב שלי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל כן ממליצים

ראה ביקורות של מי שיש לו את המעבד הזה למשל בnewegg.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113284

שנית ראה ביקורות ביוטיוב - הוא עדיף במשחקים + סטרימינג בהשוואה ל3570 ו-3770:

ראה ביקורת המשך והפעם ב-OC

בנוסף הוא חזק מהi7 בביצועים בCRYSIS 3 שיודע לנצל ריבוי ליבות היטב:

http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Test-CPU-Benchmark-1056578/

באפליקציות כלליות הוא חזק מאד בזכות כמות הליבות והתדר הגבוה.

אז המעבד טוב ופלטפורמה שמבוססת עליו מהווה פתרון מעולה לכל שימוש דסקטופ שרק תוכל להעלות על דעתך.

פורסם

^^^לדעתי הבנצ'מרק שלו לא אמין בכלל בסרטון.

הוא לא מראה בזמן אמת את החומרה, הכל מוקלט מראש.

המחיר של המעבד משתלם מאוד, לי מפריע הצריכת חשמל של המעבד.

מעניין עם הוא ביטל את HT במעבדי אינטל, כי לא כל המשחקים רצים טוב עם HT מופעל.

פורסם

בוידאו השני יש התייחסות לעניין צריכת החשמל.

ההבדל בין שני המעבדים בצריכת החשמל זעום ואפסי במושגים של חשבון חשמל. אין טעם להיטפל לעניין כאשר מדובר בדסקטופ.

שנית - רוב הזמן המחשב על IDLE וכאן אין שום הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים