עבור לתוכן

מה יותר שווה? gigabyte 560 ti oc vs sapphire vapor x 5870 overclock

Featured Replies

פורסם

GTX 560 = 550 שח

5870 = 500 שח

מיפרט מחשב:

מעבד

:

IntelCore 2 Duo

e8400 3.0ghz penryn box יש לי גם שמור בביוס אוברקלוק ל3.6 עם זה עוזר !

קירור

מעבד

: arclic 7 pro

לוח אם

:

Gigabyte

ga-p35-ds3l

ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

זכרון: a-data

DDR2

800 6 gb cl5

פורסם

שניהם יחסית זהים בביצועים, לכן בחירה שלך לגמרי.

אבל אני חושב שתתקל קצת בצוואר בקבוק מהמעבד, ייתכן שהספק כח מעט גבולי גם.

פורסם
  • מחבר

בקשרל בקבוק הזה לגבי המעבד איך שקוראים לזה..הבנתי את זה לא צריך לחזור על זה בבקשה..אני מודע לזה שבמקום 100 אחוז אז אקבל 60 50 אחוז אין לי בעיה עם זה..זה זמני עד שהחליף מחשב..!

עכישו לגבי שני הכרטיסי מסך ..זהים אוקי..מה עדיף אבל? מישהו יכול לענות לי על זה בברור?

פורסם

5870 יותר חזק אבל לא בהרבה.

פורסם
  • מחבר

וואלה 5870 חזק יותר? אוקי..מה עדיף אבל בכל זאת? האמת שבא לי יותר לכיוון של nvidia

בכל זאת השאיר תשאלה בשבילכם לאנשים שמבינים מה עדיף יותר למחשקים וכו' לכל הדברים הסביב הקטנים שמסביב..

פורסם

על הנייר ה-5870 מעט חזק יותר מה-560TI, ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים, לא משהו שתשים לב אליו.

אם אתה שואל אותי הייתי הולך על NVIDIA עקב תכונות מיוחדות שקיימות בכרטיסים ובדרייברים שלהם שמשפרים את חוויית המשחק.

פורסם
  • מחבר

על הנייר ה-5870 מעט חזק יותר מה-560TI, ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים, לא משהו שתשים לב אליו.

אם אתה שואל אותי הייתי הולך על NVIDIA עקב תכונות מיוחדות שקיימות בכרטיסים ובדרייברים שלהם שמשפרים את חוויית המשחק.

אוקי. זה מה שרציתי לשמוע [= .. הוא יתאים למחשב שלי נכון לא הייה פיצוץ :silly: ? ולגבי המחיר איך שווה?

פורסם

שמע מבחינת הספק על הנייר 400W אמור להספיק (היצרן כותב 500W אבל זה לא מדוייק, זה כיסוי תחת שלהם, בפועל פחות מספיק), השאלה היא גם בן כמה הספק וכמה מהנצילות והכח שלו הוא איבד במשך השנים, ייתכן שהוא לא נותן לך 400W כיום אלא 350W לכן אני אומר שהוא מעט גבולי, אבל לא בטוח. וגם יש את עניין המעבד שיגביל אותך.

המחיר שווה.

פורסם
  • מחבר

אין תוכנה משהו לבדוק כמה באמת הספק נותן כמה צורך כל המחשב וכו'? כדי לבדוק תעניין הזה?

פורסם

יש תוכנה שנקראת OCCT שיש בה בדיקה שנקראת PSU Test שתתן לך את המידע הזה

פורסם

האמינות והדיוק של התוכנה הזאת שווים לזאת של בדואי שינקוש על הספק הכח, יצמיד את האוזן ויגיד לך מה המתחים וההספק שם.

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים