עבור לתוכן

תוכנה חינמית לשדרוג דרייברים

Featured Replies

פורסם

האם קיימת תוכנה חינמית שסורקת לך את המחשב ואומרת לך איזה דרייברים צריך לעדכן, וגם אשכרה נותנת לך את האופציה להוריד אותם? כי אני פשוט לא מצליח למצוא את כל הדרייברים.

פורסם

למה שאתה צריך את זה אם יש לך מחשב אחד?

פורסם

בוודאי שיש תוכנות שכאלו, יצא לי לבצע לא מעט פעמים פרמוט ואני ממליץ ללא צל של ספק על Driver Genius, שמעבר לעובדה שהיא מאפשרת למצוא עדכונים לדרייברים הקיימים במחשב שלך, היא מאפשרת לך לבצע גיבוי של הדרייברים הקיימים שלך (במידה ואתה עומד לפרמט לדוגמה, אתה יכול להתקין את כל הדרייברים עם ההגדרות הישנות במספר לחיצות במקום להוריד את הדרייברים בצורה ידנית), להוריד ולהתקין ביתר קלות את הדרייברים שחסרים במחשב שלך. כמובן שזו לא התוכנה היחידה המאפשרת שדרוג של דרייברים, יש את Driver Updater Pro שמאפשרת לבצע דברים דומים, את Driver Easy ו-Driver Scanner שגם הן תוכנות רציניות שיכולות להוות תחליף ל-Driver Genius. כעיקרון אני כלל לא ממליץ לעשות זאת עם תוכנה, לרוב מסדי הנתונים מיושנים, ויכול מאד להיות שלא תמצא את הדרייבר בגירסה הסופית שלו באמצעות שימוש בה. לדעתי האישית, למרות שלא מומלץ להשתמש בתוכנה לעשות כן, מדובר בכלי חשוב שללא ספק צריך להיות במחשב של כל טכנאי או חובב מחשבים. כמו כן, במסגרת התוכנה 'Driver Genius' קיים מנהל הורדות מובנה וחכם שיעזור לך גם להתקין ולעדכן את הדרייברים החדשים. חשוב לציין שהתוכנה קיימת גם בעברית.

;)

פורסם

חבל רק שהתוכנה לא חינמית (למיטב זכרוני...)

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא יודע איפה למצוא את כל הדרייברים שאני צריך לעדכן.

וגם איך אני יכול לבדוק איזה דרייברים אני צריך לעדכן ואיזה לא?

פורסם

מה הבעיה בלמצוא אותם?

90-80% מהם זה רכיבים על הלוח אם שלך. אתה יכול אפילו לקבל עדכונים בRSS על כל דבר מה vendor.

נכון שזה לא עובד בצורה נוחה כמו software repositories בלינוקס/BSD, אך עדיין זה לא כזה קשה ומסובך.

שוב - כל זה רלוונטי כאשר מדברים על מחשב יחיד או אפילו שניים ולא ארגון או חברה.

נערך על-ידי multicore

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה RSS או מה זה ה- VENDOR הזה

פורסם

מולטי צודק , למרות השפה הגבוה שלו.

במחשב מודרני סטנדרטי, צריך להתקין כולה 4 דרייברים.

ללוח אם (חבילה אחת משולבת של אינטל, או של AMD וכו')

לכרטיס מסך (ATI, NVIDIA או אינטל)

לכרטיס קול

לכרטיס רשת

אתה יכול לשמור את עמודי ההורדות של היצרניות במועדפים, ופשוט לבדוק מדי פעם. בדר"כ אם אין בעיות, גם אין צורך להחליף דרייברים כל שני וחמישי, להיפך - דרייבר חדש יכול להביא בעיות חדשות. יוצא דופן הוא הכרטיס הגרפי, שבמקרה של משחקים, דרייברים חדשים משפרים לעיתים את הביצועים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא שמעתי עליה

אבל יש אחת טובה גם slim driver

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים