עבור לתוכן

לאיזה כרטיס חדש כדאי לשדרג מ- ATI 6950 עם ליבה פתוחה

Featured Replies

פורסם

לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970

הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition

המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים.

אשמח לעצתכם :)

פורסם

על איזו רזולוציה אתה משחק? פירוט שאר המערכת?

מוזר כי לדעתי הכרטיס הזה שפתוח ל-6970 אמור להריץ את BF3 על הגדרות גבוהות בלי קושי רב.

מה ז"א לא מצליח לנקות? תפרק אותו מהמארז ותנקה עם לחץ אוויר, אתה גם יכול להגדיר בדרייבר את מהירות המאווררים.

אני אישית הייתי "מושך" איתו לפחות עד ליציאת הסדרות החדשות וגם אז לא רץ לקנות ישר ביציאתם.

אם אתה להוט בכל זאת יש מכירה קבוצתית שמתגבשת של כרטיסי מסך בסטיקי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554048.0

פורסם
  • מחבר

בקשר לניקוי, זה לא העניין. אבק אני מצליח לנקות אבל ברגע שהמאווררים מגיעים ל-50% עד 60% הם עושים רעש נורא של מטחנה.

הייתי צריך לתקוע עט או טוש בין הכרטיס לספק כוח כדי שיתן מן קונטרה לפלסטיק שמחזיק את המאווררים ואז הרעש נעלם. זה לא פיתרון אמיתי.

הגדרתי ב- MSI Afterburner שהמאווררים יקפצו מ-45% ל-65% בקפיצה אחת אם החום גבוה כדי להמנע מהרעש שלדעתי נובע מתהודה הרמונית במהירויות האלה.

המחשב עצמו חדש חוץ מהכרטיס מסך.

מעבד i7 3770K מומהר ל- 4.5GHz

16GB 1600MHZ Corsair Vengeance

לוח אם Asus P8Z77-V-Deluxe

Intel SSD 520 240GB

רזולוציית משחק 1920X1200

חוץ מהגדרות של צל במשחק שהם על MED

הכל על ULTRA חוץ מפילטרים

וכשיש סצינות עם עשן אז יש ירידה דרמטית בפריימים לשניה.

פורסם

שאתה אומר ירידה דרמטית אתה מתכוון מתחת ל-30 פריים?

פורסם
  • מחבר

אכן מתחת ל-30 פריימים.

התנועה לא חלקה, קשה לכוון ובמיחד אם מסתכל דרך כוונת כשיש אנימציה של עשן אז הירידה עוד יותר מורגשת.

מן הסתם בהסתכלות דרך כוונת העשן ממלא חלק גדול יותר מהמסך וזה דורש יותר עיבוד אני מניח.

במשחק מהסוג הזה, זה קורה כל הזמן כי זה המשחק.. יריות ופיצוצים.

אני משתמש ב- VirtuMVP שנותן שיפור קטן ובעיקר מונע את הבעיה של graphic tearing.

ההרגשה היא שהכרטיס הזה מספיק בדיוק ואולי קצת פחות, למי שאוהב משחקים עם גרפיקה מלאה ופילטרים חזקים.

GTX 690 ב-SLI ;D

פורסם

האמת שהמשחק הזה נראה מדהים גם בהתפשרות על הפילטרים.

אם אתה חולה גראפיקה ולא חי טוב עם התפשרות פה ושם בהגדרות ואתה לא מעוניין לחכות לסדרות החדשות

בסביבות מרץ נסה את המכירה הקבוצתית, כרטיס כמו 660TI לדוגמה במחיר טוב במידה והמכירה תצא לפועל

תיהיה אופציה לא רעה בשבילך.

לא נתת תקציב אבל אם אתה מתכנן להוציא מעבר לזה ואתה חושב על איזור ה-2K ומעלה אני חושב שכדאי בהחלט

לחכות מעט.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה.

הבנתי שבשנה הקרובה בכל מקרה ATI לא מתכננת להשיק כרטיסים חדשים.

אז אם כבר לחכות, אתה ממליץ לסדרה שתבוא שנה הבא? HD9xxx?

פורסם

לא שמעתי על דבר כזה אבל גם האמת שהפסקתי לעקוב, יש הרבה שמועות חלקן על מיתוג מחדש, חלקן

על דברים אחרים. באתר של AMD יש כבר התייחסות לכרטיסים החדשים:

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/8000/pages/8000-series.aspx#2

לא יודע אם זה אומר משהו.

עד כמה שזכור לי גם NV צריכה להוציא את סדרת 7XX בקרוב (אני חושב מרץ) אלא אם משהו השתנה, ככה

שקשה לי להאמין ש-AMD תוותר על יציאת דור במועד הזמן הזה ותוציא דור חדש רק עוד שנה זה נשמע

לי כמו התאבדות.

אם אכן לא השתנו דברים וכרטיסי הדור החדש יצאו בזמן הקרוב, מה שנשאר זה רק לחכות למבחני ביצועים ולמחירים

ולהחליט. זה מה שאני עושה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים