עבור לתוכן

נפילת bluescreen

Featured Replies

פורסם

אני מניח שרובכם יודעים מה זה, אני חושב שזה נקרא bluescreen of death, זה עכשיו קרה לי במחשב הנייח שלי, לא התקנתי שום דבר חדש או משהו, לא שיניתי כלום, סה"כ הייתי בסקייפ איזה כמה שעות ושחקתי במחשב, ופתאום עכשיו זה קרה, פעם ראשונה, גם מחשב חדש פחות מחודש.

במחשב הנייד שלי זה קורה הרבה יותר פעמים אגב, אין לי מושג עוד פעם, לא התקנתי גם שם שום דבר חדש או שיניתי כלום.

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

פורסם

מה ה LOG במציג הארועים בכלי נהול ?

פורסם

נתחיל מזה שbluescreen שקורה פעם אחת - מתעלמים ממנו וממשיכים.

אם זה מתחיל לחזור על עצמו (והכוונה היא לא כל כמה חודשים, אלא לעתים יותר קרובות) - אז חוקרים.

הדבר הראשון שצריך לדעת זה מה גרם לזה. יש קוד שגיאה ופרטים נוספים שמוצגים על המסך הכחול. אם המסך הכחול נעלם והמחשב מאתחל עצמו - אפשר לראות פרטים על קריסות קודמות באמצעות ניתוח הminidump שנוצר בזמן הקריסה. יש תוכנה בשם bluescreenview שמציגה זאת בצורה נוחה (סביר להניח שיש גם אחרות).

פורסם
  • מחבר

בנייח שלי החדש זה קרה פעם אחת (לפחות ממה שאני יודע) והוא התחל את עצמו, בנייד שלי זה קרה כמה וכמה פעמים ואז הפסיק, ועכשיו לאחרונה זה קורה כמעט כל יום כמה פעמים ביום, והוא לא מאתחל את עצמו.

פורסם
  • מחבר

על מה אני אמור להסתכל? יש שם כל כך הרבה דברים

פורסם

בעיה כלשהי בדרייבר / התקן הרשת של Atheros.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני מתקן את זה? בלינק שללחת לי הם מבקשים לעשות דברים שאני לא יכול לעשות, כמו למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה, הקטע שלא התקנתי כלום, ובקושי יש לי גם תוכנות על הנייח, מה אני אמור למחוק בדיוק? את כל מה שיש לי על המחשב? איך אני יכול לתפקד ככה? וגם זה לא שהמחשב קורס לי כל שנייה, זה יכול לקרות פעם ביום, גג פעמיים ביום, אז זה לא שאני יכול לעשות שינוי כלשהוא ומיד לראות אם זה עוזר או לא.

מה בדיוק אני אמור לעשות? לפחות לגבי הנייח, השגיאה של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

דאבל בטעות

פורסם

לגבי הPAGE_FAULT: יש שם הרבה עצות שונות, שאין ברירה - צריך להתחיל אחת-אחת.

* בדיקת זכרונות (MEMTEST)

* בדיקה מלאה לכונן הקשיח כולל סקטורים פגומים (CHKDSK של WINDOWS)

* בדיקת קבצי מערכת (SFC /SCANNOW)

* בדיקת תוכנות זדוניות / וירוסים (שיכול להיות שפגעו בקבצי מערכת)

אחרי-כן בדיקת התקנים.

לגבי הIRQL בנייח - אמרתי, כל עוד זה לא קורה שוב - תתעלם. קורה שוב - תעדכן דרייבר או תסיר / תתקין אותו מחדש. ממשיך לקרות? מחפשים בגוגל פתרונות עד שאחד מהם עובד.

פורסם

ממליץ שתספק את קבצי ה- MiniDump של המחשבים ולא תמונות שניתן להבהות בהן והן לא עוזרות במאומה.

פורסם

איזה מידע אתה רוצה להוציא מקבצי הminidump שלו שאין לך בתמונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים