פורסם 2013 בפברואר 912 שנים באתר הדואר אני מקבל הודעה:"הפריט התקבל מבריטניה ב 03/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען"האם זה אומר שהפריט לא עצר במכס? עובדת של הדואר אמרה לי שהוא עצר ואחת אחרת אמרה שהוא בדרך אלי אני לא מבין אין להם אפשרות לדעת?אשמח לעזרה. תודהמדובר בפלאפון בעסקה של 700$
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים יש מקום לאופטימיות (הסטטוס אומר שהמוצר כבר עבר הכל ובדרך לסניף הקרוב לביתך), אך היו מקרים שהסטטוס לא משקף את האמת. הכי בטוח זה כשמקבלים את החבילה בסניף הדואר, ואין עליה פתק/חותמת אדומה של "מחויב במכס..."Note II ?
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים מחבר נכון... והנציגים של הדואר לא יודעים כלום (כל אחד מוסר מידע שונה) יש טיפים? עצות?
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים נכון...במצב כזה סביר מאוד להניח שהוא מועכב במכס ויש בדרך אליך מכתב בדואר שיבקש ממך לשלוח חשבונית וצילום תעודת זהות כדי לשחרר אותו. תקווה שלא יציקו לך גם עם אישורים ממשרד התקשורת וכאלה.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים היה לי את אותו המצב עם חבילה שהגיעה מבריטניה, על סך משהו כמו $77 (ממש טיפה מעל הרף של המס) שהייתה תקועה במצב הזה כשבוע וחצי (!), הייתי בטוח כבר שהחבילה נעצרה במכס, אבל פתאום הגיע הפתק - אספתי ללא שום תשלום.הדואר לוקח הפסקות לפעמים..
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים לפעמים זה גם מגיע לדואר ישירות בלי להתעכב, אבל מחויב במע"מ. קורה בד"כ כשהקבלה גלויה על החבילה ואין ויכוח על ערך המוצר (למשל חבילות מאמזון).
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים נכון, אבל הוא אומר שהוא מחכה כבר מעל שבוע.. אם זה לא מעוכב במכס עד לבירור פרטים זה כבר היה אמור להיות אצלו..
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים מחבר עידכון: נציגה נחמדה של הדואר עידכנה אותי שהוא עדיין במכס ואני צריך לשלם 900 ש"ח אמרה שעלי להתקשר אליהם כדי שישחררו את זה? למישהו יש מושג איך אני משחרר את החבילה?
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים צור קשר (אפשר בפקס) עם המכס באזורך.כבר נתקלתי פעם בבעיה דומה שהם רצו לוודא מחיר היות והחשבונית לא הייתה מצורפת.ז"א, הפעילו שיערוך ע"פ המוצר אך ביקשו לפקסס להם את החשבונית קניה וחיוב Paypal. רק אז הם שיחררו את זה לדואר (שם שילמתי המס)
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים דואר ישראל זה הדואר הכ מעפן שיש אני מזמין מוצרים מחול מברטניה תוך 3 ימים זה הגיעה לישראל לדואר אבל שם זה ניתקע שבועיים ובלי שהם יודעים או לא רוצים לדעת מה מצב החבילה היום לפי האשור של ביבי אפשר להזמין מוצרים עד 1200ש"ח ולשלם רק מעמ ויש מוצרים עד 100$ שאתה פתור מלשלם מוצרי מחשב צילום יש רק מעמ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.