עבור לתוכן

הרבה ניתוקים בראוטר WR-941ND

Featured Replies

פורסם

הכל תלוי ברמת ההתעקשות שלך. הדרישה ל-100 שקל מנוגדת להוראות משרד התקשורת ובזק מנצלים את העובדה שהכל נמצא בתחום האפור. לפעמים ההתעקשות עוזרת (כולל הזכרת האפשרות לפנות בתלונה למשרד התקשורת) וגם אם לא 100 שקל יותר זול מ-240 שקל.

לגבי מתאם - רק USB ורק את ה-822 של TPLINK.

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה מנוגד להוראות משרד התקשורת?

אני גם בעד TP-LINK, אך למה USB בעצם ולא PCI/PCI-E?

WN951N הכי מתקדם פנימי שיש בKSP והוא עולה סה"כ 145 ש"ח לא רחוק מהUSB

פורסם

לעניין החיוב ברכישת מודם, קרא סעיף 20.4 ברישיון של "בזק" - http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/2/622.pdf

לעניין סוג המתאם - USB עדיף כי ניתן לחבר ולמקם אותו בצורה עדיפה על כרטיס+אנטנות הנמצאים מאחורי המחשב מה שמאוד מגביל את הקליטה והשידור שלו.

פורסם
  • מחבר

לעניין החיוב ברכישת מודם, קרא סעיף 20.4 ברישיון של "בזק" - http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/2/622.pdf

לעניין סוג המתאם - USB עדיף כי ניתן לחבר ולמקם אותו בצורה עדיפה על כרטיס+אנטנות הנמצאים מאחורי המחשב מה שמאוד מגביל את הקליטה והשידור שלו.

ומה לגבי צריכת הCPU?

אני זוכר שקראתי מאמר שלך בעבר שהמליץ על פנימי והציג את הסיבות לכך.

:xyxthumbs:

פורסם

אין צורך, לי יש אחד של EDIMAX ב-USB והוא עובד מצוין.

פורסם

ומה לגבי צריכת הCPU?

אני זוכר שקראתי מאמר שלך בעבר שהמליץ על פנימי והציג את הסיבות לכך.

:xyxthumbs:

כדאי לקנות פנימי רק אם אתה קונה מאירך לאנטנות שימקם אותן בצורה טובה יותר. כרטיסי ה-USB עדיין סובלים מחלק מהחסרונות המפורטים שם, אבל המחשבים היום הרבה יותר חזקים כך שזה פחות קריטי.

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות - בדקת וירוסים לאחרונה בכל המחשבים שמחוברים לנתב?

לי זה מריח כמו תולעת שמנסה להפיץ את עצמה, או שאחד המחשבים משתתף בהתקפת DDOS בעקבות איזה טרויאני נבזי.

עושה רושם שהנתב שלך פשוט קורס בגלל עומס תעבורה, לאו דווקא כזו שאתה יזמת בעצמך.

תנסה גם להפעיל firewall בהגדרות הנתב שלך ותדווח.

עריכה: לא שמתי לב שגילית שהבעיה היא בדונגל דווקא... אז אם זה באמת זה אז לא משנה...

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה רץ לקנות - בדקת וירוסים לאחרונה בכל המחשבים שמחוברים לנתב?

לי זה מריח כמו תולעת שמנסה להפיץ את עצמה, או שאחד המחשבים משתתף בהתקפת DDOS בעקבות איזה טרויאני נבזי.

עושה רושם שהנתב שלך פשוט קורס בגלל עומס תעבורה, לאו דווקא כזו שאתה יזמת בעצמך.

תנסה גם להפעיל firewall בהגדרות הנתב שלך ותדווח.

עריכה: לא שמתי לב שגילית שהבעיה היא בדונגל דווקא... אז אם זה באמת זה אז לא משנה...

וירוסים אין מצב ב100$

חומת-אש פעילה בנתב.

אם הTP-LINK לא מעמיס על המחשב אז ארכוש אותו בהשוואה לפנימי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים