עבור לתוכן

הרבה ניתוקים בראוטר WR-941ND

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני חווה הרבה ניתוקים מהראוטר שלי

לפחות פעם ביום או יומיים אני חייב לכבות ולהדליק אותו מחדש על מנת שיסתדר ויקבל IP מחדש

אני מחובר דרך בזק+בזק בינלאומי על 15MB PPPOE

בזק אמרו שהכל תקין לפי מה שהם רואים, וזה גם נשמע כמו בעייה מהראוטר (הרי שיש בעייה אני לא מבצע הפעלה מחדש לנתב של בזק)

חבל שלא רכשתי את הראוטר מהם ,הרי זה אותו סכום גם ככה

מה ניתן לעשות?

תודה

עריכה: כרגע הלכתי לאתר של tp-link, ביצעתי צריבת גירסה לגירסה האחרונה, ביצעתי שחזור הגדרות יצרן - אולי משם תבוא הישועה

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט ייתכן, אשמח אם תעדכן אם זה פתר את הבעיה

פורסם

אם העדכון קושחה לא עזר (ולדעתי זה יעזור כי זה פתר לי בעיה דומה) והמוצר באחריות, יחליפו לך אותו.

בזק בדרך כלל מבקשים סכומים גבוהים לעומת מה שהראוטרים שלהם באמת שווים ככה שאם היית לוקח ראוטר באותו מחיר אני מאמין שזה היה משהו פחות טוב (והם גם משולבים מודם ככה שאם החלטת להחליף תשתית אתה תקוע אותו). יותר מזה, אם יש תקלה בנתב והוא עדיין באחריות אתה עדיין צריך להגיע לחנות שלהם להחליף ככה שאתה באותו מצב עם נתב של בזק ופרטי.

הפואנטה של כל ההודעה, עשית צעד נכון לדעתי שלקחת דווקא נתב פרטי.

פורסם
  • מחבר

אם העדכון קושחה לא עזר (ולדעתי זה יעזור כי זה פתר לי בעיה דומה) והמוצר באחריות, יחליפו לך אותו.

בזק בדרך כלל מבקשים סכומים גבוהים לעומת מה שהראוטרים שלהם באמת שווים ככה שאם היית לוקח ראוטר באותו מחיר אני מאמין שזה היה משהו פחות טוב (והם גם משולבים מודם ככה שאם החלטת להחליף תשתית אתה תקוע אותו). יותר מזה, אם יש תקלה בנתב והוא עדיין באחריות אתה עדיין צריך להגיע לחנות שלהם להחליף ככה שאתה באותו מצב עם נתב של בזק ופרטי.

הפואנטה של כל ההודעה, עשית צעד נכון לדעתי שלקחת דווקא נתב פרטי.

גם אני חשבתי ככה - אבל שאלתי אותם והם אמרו לי שזה 9.90X24 שזה בדיוק מה שעולה ה941ND

לפי מה שאני יודע אתה מקבל מהם נתב D-LINK שהוא גם לא רע.

לגבי החלפת תשתית - להחליף לHOT זה משהו שבחיים לא יחזור על עצמו .

פורסם
  • מחבר

Well, לא עזר.

ארחיב ביותר פירוט מה קורה

פתאום אין גלישה באינטרנט מן הסתם, הוא מראה בחיווי למטה שהוא מחובר לרשת האלחוטית אך ללא גישה לאינטרנט

שאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן לנתב 192.168.0.1 הוא טוען טוען אך פשוט לא עולה, כאילו הוא נפל.

שאני מריץ ping > ללא מענה requset time out

רק לאחר כיבוי והדלקה, ניתן להיכנס להגדרות הנתב ולאחר מס' שניות הוא מבצע חיוג אוטומאטי והאינטרנט חוזר.

>:(

פורסם

תנסה לבדוק חיבור מודם ישירות למחשב למשך כשבוע עד 10 ימים וכך תדע בוודאות האם התקלת ניתוקים היא אכן בנתב או בתשתית.

אם הבעיה מהנתב, תלך ותחליף אותו, חבל על הזמן שלך.

פורסם

לי אין בעיה כזאת (אני בהוט) עם אותו ראוטר.

פורסם
  • מחבר

תנסה לבדוק חיבור מודם ישירות למחשב למשך כשבוע עד 10 ימים וכך תדע בוודאות האם התקלת ניתוקים היא אכן בנתב או בתשתית.

אם הבעיה מהנתב, תלך ותחליף אותו, חבל על הזמן שלך.

אין לי אפשרות.

יש לי מחשב אחד שמחובר ישירות ו2 אחרים שמחוברים אלחוטית. לא ניתן לחבר אותם פיזית קווית. מה שניתן לעשות זה לשדר אינטרנט סלולרי למחשב שלי ולמחשב השני אבל זה בהנחה שאני בבית וזה לא מספיק טוב.

קניתי בKSP. מה אני אמור לעשות? איך בנדא מגנטיק פועלים במקרה שכזה?

אני לא רוצה להיתקע ללא נתב זמן רב...

פורסם

כמה רשתות אלחוטיות יש באיזור? לי התחילה בעייה ברגע שעברו את ה20 (יש לראוטר שלי 14 ערוצים בלבד)

פורסם
  • מחבר

כמה רשתות אלחוטיות יש באיזור? לי התחילה בעייה ברגע שעברו את ה20 (יש לראוטר שלי 14 ערוצים בלבד)

אחת והיא על ערוץ אחר

פורסם

הבעיה היא לא ברשת האלחוטית, אלא בחייגן שמתנתק, האם ניסית להיכנס לממשק הנתב וללחוץ על Connect בזמן שזה קורה ללא ניתוק הנתב מהחשמל וחזרתו? בתוך הממשק של הנתב רואים כתובת איפי חיצונית שמתקבלת בזמן שהוא מחובר לספק, ברגע שזה קורה תכנס לממשק ותראה אם הנתב איבד את החיבור ונותן 0.0.0.0 בשביל לוודא שזאת הבעיה,

איזה מודם של בזק יש לך?

אולי תנסה להחליף את כבל הרשת שמחבר את המודם ואת הנתב בשביל לשלול בעיה בכבל?

פורסם
  • מחבר

לפעמים זה נותן לי להיכנס ואז באמת רואים 0.0.0.0 אבל לרוב הראוטר עצמו נופל משמע שאי אפשר להיכנס לממשק שלו והוא גם לא מגיב בPING.

באודטק, בצבע לבן.

אני יכול לנסות אם אתה חושב שזה יעבוד

פורסם

הבנתי.. כאשר הנתב נופל ישנם תוכנות שיתוף קבצים שעובדות ויכולות להעמיס על הנתב?

האם הרשת האלחוטית מוגנת בסיסמא?

תשנה את האבטחה האלחוטית לWPA2 וסוג אבטחה AES

קרא לי בעבר שמספר מחשבים עם סוגי אבטחה שונים גרמו לנתב בלבול וקריסה, לאחר שהגדרתי את הנתב איזה סוג אבטחה להכתיב למחשבים הם עבד בסדר,

הייתי גם משנה את הערוץ האלחוטי לאחד משלוש: 1, 6 או 11 בשביל לפסול גורמים לבעיה,

האם יש לך את גרסאת הקושחה האחרונה?

פורסם
  • מחבר

כן.

כן.

כבר WPA2 + AES.

גירסה קושחה אחרונה רשמתי למעלה שעידכנתי.

אנסה ערוץ ל6.

פורסם

תנסה אולי להגביל את מספר החיבורים בתוכנות שיתוף קבצים, יותר מידי חיבורים גורמים לקריסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים