עבור לתוכן

האם קיימת מקלדת משולבת - אלחוטית וחוטית?

Featured Replies

פורסם

כלומר אלחוטית - לשימוש בהקלדה, שניתן לחבר אליה כבל USB למשל, כדי לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כמקלדת חוטית - לשימוש במשחקים.

פורסם

לא חושבת שקיים דבר כזה. אם ביצועים ודיוק/אמינות חשובים לך אז עדיף ללכת על מקלדת חוטית.

פורסם

אני חייב לציין שעם המקלדת האלחוטית שיש לי אני לא נתקלתי בבעיה מיוחדת בביצועים בגלל שהמקלדת אלחוטית.

אין לי ניתוקים או עיכוב , לפחות כל עוד המקלט מספיק קרוב אליי , ומקסימום אתה יכול לחבר כבל usb מאריך למקלט ולקרב אותו אליך.

במקלדת יש עניין של נוחות , אבל חוץ מנוחות ברגע שלחצת על כפתור , האות נשלח למקלט והמחשב מפענח את האות במהירות , והכל קורה במהירות אדירה.

כל עוד אין הפרעה , אני לא רואה סיבה למה שתהיה בעיה עם מקלדת אלחוטית.

פורסם

לא חושבת שקיים דבר כזה....

אהמ... never say never

חיפוש קצר בגוגל

http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_LIST.asp?lv_rfnbr=2&pck_rfnbr=22&pck_name%20=Bluetooth%20&%20Wired%20Combo%20Keyboard

ואני מסכים גם עם כך שהכי טוב חוטי...

אגב אצלי בבית למחשב מחוברים גם סט רגיל וגם סט אלחוטי (לשימושים שונים) במקביל - אין עם זה שום בעיה (סט אחד פרונטאלי מול המחשב וסט אחר בסלון - כדי שאוכל לעבוד מול הפלאזמה - מה שכבל HDMI ארוך וסט אלחוטי עושים זה פשוט תענוג...)

פורסם

^^^ רק חבל שזאת חרא של מקלדת וזה דבילי לגמרי להתפשר על בערך כל פרמטר אחר, העיקר שהיא תהיה "גם חוטית וגם אלחוטית".

אם זה היה משהו סטנדרטי אצל כל החברות המובילות אז מילא. אבל זה לא. אז אני לא רואה שום סיבה שתצליח להצדיק הליכה על הפיתרון המוזר הזה.

פורסם

...חבל שזאת חרא של מקלדת וזה דבילי לגמרי להתפשר על בערך כל פרמטר אחר, העיקר שהיא תהיה "גם חוטית וגם אלחוטית"....

לשם שינוי אני מסכים עם הדברים אם כי לא עם הנימה (שזה לא חדש)...

כמו כן - יש שם מקלדת עם מקשי CHERRY שהם לא רעים בכלל - כמו כן זה מה שפותח הדיון ביקש - מסיבותיו הוא.

פורסם

לא בדיוק, הוא שאל אם יש מקלדת כזאת. הוא לא אמר שזאת הדרישה היחידה שלו ורק שאל איפה להשיג אותה. הוא פשוט מתעניין באופציה.

זה לא אומר שצריך להמליץ לו על כל זבל סיני שנוצר פעם העיקר שהוא "עומד בדרישה הזאת".

לא יקרה שום דבר אם התשובה שהוא יקבל היא "אין שום מקלדת ראויה שמכילה את האופציה הזאת" --> מה שנכון.

פורסם

אוקיי, אז קיימת מקלדת כזו אבל אני מסכימה עם מילפורד, לדעתי זה לא שווה להתפשר ולקחת אותה רק בשביל האפשרות לעבוד בשני המצבים בו זמנית - מצב חוטי/אלחוטי.

אני הייתי מעדיפה כבר מקלדת חוטית איכותית, זו דעתי בכל מקרה.

פורסם

Milford Cubicleלמרות שהוויכוח גם עקר - כשמבקשים ממך לקנות חבילת ביצים כדי להכין שקשוקה - אתה אומר למי ששאל אותך שביצים מלאות בכולסטרול ובכלל אתה מטגן בשמן שמפריש קרציוגנים ושהמחבת בכלל מכילה עופרת קדמיום ושאר מריעין בישין -

הרי אין מצב שהוא יכין "שקשוקה ראויה ובריאה עם ביצים או בלעדיהם" - אז שיעזוב ובכלל יאכל חסה... (את חוש ההומור שלי לא שכחתי... ובלי שום קשר כל שבוע אני מכין לפחות פעמיים שקשוקה המלאה בכל טוב)

כל טוב לכולם,

גבריאל

פורסם

אני הייתי מעדיפה כבר מקלדת חוטית איכותית, זו דעתי בכל מקרה.

זאת בדיוק גם דעתי - אבל מה לעשות שישנם אנשים בפורום שרוצים\חושבים אחרתץ לכן הפורום הוא אינו נתון לגחמות.

פורסם

למרות שהוויכוח גם עקר - כשמבקשים ממך לקנות חבילת ביצים כדי להכין שקשוקה - אתה אומר למי ששאל אותך שביצים מלאות בכולסטרול ובכלל אתה מטגן בשמן שמפריש קרציוגנים ושהמחבת בכלל מכילה עופרת קדמיום ושאר מריעין בישין -

דמגוגיה בשקל.

אבל אני מבין שאתה נהנה להתווכח רק לשם הויכוח אז תהנה :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים, אם הייתי יודע שהשאלה שלי תעורר דיון טעון כזה - הייתי שואל אותה הרבה לפני ;D

:xyxthumbs: תודה, gabriel6.

Milford Cubicleלמרות שהוויכוח גם עקר - כשמבקשים ממך לקנות חבילת ביצים כדי להכין שקשוקה - אתה אומר למי ששאל אותך שביצים מלאות בכולסטרול ובכלל אתה מטגן בשמן שמפריש קרציוגנים ושהמחבת בכלל מכילה עופרת קדמיום ושאר מריעין בישין -

הרי אין מצב שהוא יכין "שקשוקה ראויה ובריאה עם ביצים או בלעדיהם" - אז שיעזוב ובכלל יאכל חסה... (את חוש ההומור שלי לא שכחתי... ובלי שום קשר כל שבוע אני מכין לפחות פעמיים שקשוקה המלאה בכל טוב)

איתך בדעתך, gabriel6. שאלתי שאלה פשוטה, סיפקת לי תשובה פשוטה - כן קיימת מקלדת כזו. אני מסכים באופן חלקי עם Milford Cubicle (מודה גם לך על התשובה) שאפשר לציין שהמקלדת היא זבל סיני, אבל מכאן ועד "לא יקרה שום דבר אם התשובה שהוא יקבל היא "אין שום מקלדת ראויה שמכילה את האופציה הזאת" - יש מרחק גדול, Milford. מפני שאתה שולל ממני את אפשרות הבחירה בתשובה כזו, וזה כבר לא לעניין.

פורסם
  • מחבר

אגב, אחת המקלדות בקישור שנתן gabriel6 נראית לי - לפחות מבחינה עיצובית - סבבה לגמרי. השאלה עכשיו כמה זה עולה.

http://www.zippy.com.tw/K_Product_detail.asp?pk_rfnbr=312&pk_code=BW-7060®&pk_name=Bluetooth%20%26%20Wire%20Combo%20Keyboard%20(Bluetooth%203.0)&pck_name=Bluetooth%20%26%20Wired%20Combo%20Keyboard&lv_rfnbr=2

פורסם

יש ב-eBay מקלדת מכנית (סוויצ'ים אדומים אך קיימות גרסאות נוספות) עם Bluetooth אך המחיר בהתאם.

http://www.ebay.com/itm/KBtalKing-Pro-Wireless-Bluetooth-Multi-Pairing-USB-Mechanical-Keyboard-w-MX-Red-/150945103858?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item2325077ff2

לגבי המקלדת של Zippy, נסה לברר איתם במייל.

http://www.zippy.com.tw/K_WheretoBuy.asp?lv_rfnbr=2

פורסם

מפני שאתה שולל ממני את אפשרות הבחירה בתשובה כזו, וזה כבר לא לעניין.

לא שללתי ממך שום אפשרות בחירה, רק אמרתי שמין הראוי להמליץ לבחור (שהוא אתה) להתרחק מהשטות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים