פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים חביב ביותר. עכשיו אני מרוצה שלא שיניתי את שם המשתמש שלי למרות שמזה שנים רבות אני רוצה לעשות כן.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים יש לי את אותו כיתוב כבר כמה שנים טובות ועכשיו שכולם יכולים לשנות זה בטח כבר לא יהיה מקורי מדיי....
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים בשנה וחצי הראשונות הייתי מכונת תגובות...היום אני פחות מגיב. איך אני עכשיו מגיע ל- 2048 תגובות יש לי משפט מחץ בדיוק בן 20 תווים חבל. מי שרוצה אני קופירייטר (רעיונאי בעברית צחה) מומחה ל- 20 תווים, עבור סכום לא סמלי בכלל...
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים המקום היחידי שאני לא עושה חשבון זה בכללי/אקטואליה שם המונה לא עולה.בשאר הפורומים אם אין לי מה לומר אני לא אומר.למרות ה8000 הודעות, אני בוחר איפה אני כותב די בקפידה בדרך כלל.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים עכשיו יש כאן שני אמני פתוי (Aman Patuy), איש מצוות הפורומים שמצהיר שאינו מצוות הפורומים ומשתמש מתקדם עם הכיתוב Zone Newbie.אני חושב שדי מהר אני אתחיל להתבלבל כאן, מספיק לי שיש שני משתמשים עם אותו אווטאר של 'כ"ך'...
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים דווקא לכ"ך נתפסתם?לחצי מהשתמשים אין כלל אווטרלחצי השני יש אווטר של כלב כתוםורק שני משתמשים עם סמל כ"ך ודווקא בינינו מתבלבלים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.