עבור לתוכן

מחפש תוכנה חינמית לעריכת סרטים שאיננה Windows Live Movie Maker

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה חינמית פשוטה להפעלה לעריכת הסירטונים שאני מצלם במצלמה שלי, לפני שאני מעלה אותם ליוטיוב.

ואני אסביר: אני לא רוצה את Windows Live Movie Maker כי כמצופה ממיקרוסופט היא כבדה מאחר וזה יתקין לי גם את רכיבי ה-Windows Live Essential הכבדים במערכת ההפעלה, ועל פי הידוע לי, שירות Windows Live Essential אוסף מידע אישי מהמחשב כמו ה-Messenger שבו (אחת הסיבות שבגללן עברתי מה-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird, ומה-Messenger למירנדה).

פורסם

אתה לא חייב להתקין את כל חבילה התוכנות,

אתה יכול לבחור אליו מהן להתקין.

פורסם
  • מחבר

אבל קראתי פעם בפורום הזה: http://forum.emetaheret.org.il/topic373.html , שבו פותח הדיון פרסם מסמך חסוי של מיקרוסופט: Microsoft Spy , כי גם ה-Windows Live עצמו מרגל אחרי המשתמש. כלומר לא משנה איזו תוכנת Live אני אתקין (גם אם זה יהיה ה-Movie maker בלבד), יהיה ריגול מצד מיקרוסופט (כמובן שיש גם תוכנות Live שמרגלות בכוחות עצמן כמו המסנג'ר).

לכן אני רוצה תוכנה חינמית לעריכת סרטים שאיננה של מיקרוסופט, ומומלץ גם שתהיה בקוד פתוח (אם יש בעברית זה עוד יותר טוב).

אני אשתמש בתוכנה בשביל למחוק קטעים מיותרים בסרטונים שלי כדי לקצר אותם, או למזג כמה סרטונים לסרטון אחד, להוסיף הערות לפני ההעלאה ליוטיוב, וכמו כן תמונה ממוזערת (על מנת שהיא תשמש גם כתמונה הממוזערת של הסרטון ביוטיוב).

פורסם

virtualdub

לטעמי מומלצת בעיקר לavi,

לא לשכוח לדחוס את הקובץ

יש מלא תוספות כולל תמיכה לפורמטים אחרים

תוכנה אחרת

avidemux

פורסם
  • מחבר

התוכנות הללו נראות לי מתוחכמות ומסובכות בשבילי לשימוש הרבה יותר מה-Windows live movie maker, בשל הצורך להתעסק עם דברים שאני בקושי מבין, כמו פילטרים, תוספים וכדומה.

פורסם

אתה חיי בסרט, מייקרוסופט לא יפלשו לך לבית...

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני מוריד את Windows Live Movie Maker. האמת היא שבנוסף לעובדה שהיא בעברית, היא לא דורשת התעסקות עם כל מיני פילטרים והגדרות מורכבות כמו תוכנות חינמיות אחרות לעריכת וידאו.

זה אחד מהייתרונות של תוכנת קוד סגור: היא מגיעה ארוזה עם כל מה שצריך, לעומת תוכנת קוד פתוח, שתכופות מגיעה עם מעט מאוד תכונות מובנות מראש, וצריך להוסיף את רוב התכונות הדרושות באמצעות תוספים ורכיבי צד שלישי.

פורסם

הגיע הזמן... :)

פורסם

אני אישית תמיד מעדיף לקפוץ לבריכה, הvirtualdub אכן דורשת יותר ידע avidemux פשוטה יחסית microsoft אלופים בלהיות בינוננים בכל התוכנות שהם עושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים