עבור לתוכן

יש מצב לתת פורום חדש: מודעות הזויות ביד2?

Featured Replies

פורסם

התרמית היא שזה ניצול של חוסר תשומת לב של אנשים.

אייבי זה אתר ענק עם מאות אלפי גולשים (לפחות) והמוצרים לא עוברים מיד ליד כמו ביד 2 בארץ , אלא במשלוח, ומבחינה סטטיסטית , הסיכוי שמישהו יהיה מעונין בxbox ושלא ישים לב למה בדיוק רשום הוא מספיק בשביל שיהיה מישהו שזה יעבוד עליו.

זה כשר , אבל מלוכלך...

זה נקרא חוסר תום לב, ובמרבית המקומות בעולם זה גם לא כשר. רק שמי שיכול להכריע בעניינים אלה הוא בית-משפט ולא eBay (ברוב המקרים אני מאמין שבית-משפט יפסוק נגד מוכר כזה). מבחינת eBay כל עוד המוצר מתאים לתיאור - אין תרמית ולכן הם מבחינת החוק והתקנון שלהם מחויבים לפסוק לטובת המוכר.

• תגובות 67
  • צפיות 19.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני כמה שנים קניתי משקולות דרך איביי.

לאחר בדיקה נוספת, התברר שהבחור מכר קטלוג של משקולות, וטרח לציין את זה בשורה האחרונה בסוף המודעה.

הטעות שלו היא שאיביי מחייבת לקטלג את המוצרים לפי הסוג, ו"קטלוג של משקולות" הוא לא באותה קטגוריה של "משקולות", כך שברגע שציינתי שמדובר ב misleading title, קיבלתי את הכסף בחזרה.

פורסם

מסתבר שתחום נוסף זה המדפסות, כולל מדפסות הזרקת דיו, שאין לי מושג מי קונה כזה דבר משומש במחירים של חדשות היום שממילא כוללים דיו חדש.

מצאתי מודעות ל HP 5510 שהיו לי ממנו 3 מדפסות משומשות מאגורה מרוב שהן ישנות, ואנשים מוכרים את זה ביד2 ב-200 שקל. לא ייאמן.

מדפסות חדשות מגיעות עם דיו כמעט ריק, כדי שתקנה אח"כ דיו חדש במחיר של מדפסת.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש נכון לכל היצרנים, ובכל מקרה זה רק מחזק את הטענה של לא לקנות מדפסות משומשות.

פורסם

זה לא מחזק את הטענה הזו.

כי אם מדובר במדפסת משומשת שהחליפו לה דיו ולא השתמשו בו הרבה, אז הוא יותר מלא מאשר אם תקנה חדשה.

נדירות המדפסות הזולות שמגיעות עם מיכל דיו מלא עד הסוף כשהן חדשות, אם יש כאלו - המחיר בהתאם.

הכסף פה הוא הדיו. לא סתם דיו עולה כמו מדפסת כשמסתכלים על המדפסות הזולות.

פורסם

אז לא רק אני מתקיים על מדפסות ישנות (hp 690c) והחלפת דיו כשצריך ?

פורסם
  • מחבר

אין בעיה עם מדפסת ישנה שעובדת. אבל אם אתה מחפש מדפסת אז אין שום הגיון לקנות משומשת + דיו חדש, כי במחיר הזה אתה בטוח יכול לקבל חדשה עם אחריות ולפחות דיו בכמות מסוימת. בקצב הקלקול של המדפסות האלה עדיף לקנות חדשה.

פורסם

אפשר לקנות מדפסת משומשת + דיו חלופי

פורסם

יש כמה סיבות -

מדפסת ישנה זולה יותר , אם מדפסת חדשה אתה מקבל דיו לא מלא

מדפסות חדשות מגיעות אם דרייברים כבדים ומלאים בדברים מיותרים

פורסם

זה בכלל משתלם לקנות משקולת מאיביי?

פורסם
  • מחבר

מדפסות הזרקת דיו בעיקר הן סופרות את ימיהן לאחור מהרגע שיצאו מהמפעל. רוב הסיכויים שהן ישבקו חיים מהר מאוד. לדעתי בגלל זה עדיף לקנות חדשה זולה ודיו תמיד אפשר לקנות תחליפי. לקנות מדפסת הזרקת דיו משומשת זה נראה לי פשוט מתכון למוצר עם חיים קצרים. זה לא כרטיס גרפי או מעבד שיכולים לעבוד שנים בלי להתקלקל. המדפסות מתוכננות למות מהר מאוד. בגלל זה גם לא מייצרים להן חלפים, וחלק מהמנגנונים שלהן כמו למשל מנגנון הניקוי דיו עובדים ככה שהם יקרסו בשלב מסוים.

פורסם

ממה שהוא רשם , מדובר מחשב שלפני כמה שנים היה מחשב חזק מאד , אבל הוא חושב שבגלל שהוא קנה את המחשב ב 10000 , אז מישהו ישלם לו מחיר שבכלל קרוב לזה.

פורסם

חחח יש לי בבית אחד כזה... גנרי לא כזה נורא, אבל לא מוצלח במיוחד. לא הייתי יורק לכיוונו.

פורסם

מדפסות הזרקת דיו בעיקר הן סופרות את ימיהן לאחור מהרגע שיצאו מהמפעל. רוב הסיכויים שהן ישבקו חיים מהר מאוד. לדעתי בגלל זה עדיף לקנות חדשה זולה ודיו תמיד אפשר לקנות תחליפי. לקנות מדפסת הזרקת דיו משומשת זה נראה לי פשוט מתכון למוצר עם חיים קצרים. זה לא כרטיס גרפי או מעבד שיכולים לעבוד שנים בלי להתקלקל. המדפסות מתוכננות למות מהר מאוד. בגלל זה גם לא מייצרים להן חלפים, וחלק מהמנגנונים שלהן כמו למשל מנגנון הניקוי דיו עובדים ככה שהם יקרסו בשלב מסוים.

תלוי איזה. יש מדפסות שממש סופרות על ידי מונה את כמות הדפים לאחור, אבל בכללי זה לא עד כדיי כך גרוע בכמות הדפים הנמוכה שמתשתמש ביתי מדפיס

מנגנון ניקוי הדיו - הדיו נספג לתוך פס ספיגה שנמצא בתוך המדפסת ויש לו נפח מוגבל שמיועד להיות אורך החיים של המדפסת. אבל מה - לא כזה מסןבך לפרק מהמדפסת את החלק כולו, לתת לו שטיפה אם מים זורמים ולהרכיב מחדש

רק תיה מוכן לזה שבחלק הזה מהמדפסת יש יותר דיו מהיומן של תום רידל,הוא פשוט לא נגמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים