עבור לתוכן

Instant Death - מת במהירות ללא אפשרות להתחמק

Featured Replies

פורסם

אהלן

התופעה מתרחשת בעיקר בשרתים ישראלים (פינג נמוך), בדרך כלל כשאני נהרג, אני מרגיש כאילו יורים בי בנשק של 5000RPM בלי שום אפשרות להתחמק. ניסיתי לשחק עם הNETWORK SMOOTHER (כרגע הוא כבוי), הפינג שלי מעולה (10-15 בארץ), הFPS לא נופל מ100 (משחק על LOW), הפורטים פתוחים (עם DMZ ופתוח בפיירוול של הווינדוס- הורדתי גם תוכנה לוודא שהם אכן פתוחים).

יש למישהו הצעה ? חיפשתי בפורומים של באטל-לוג וראיתי שהתופעה די נפוצה אבל אף אחד לא הציע לה פתרון.

אגב מה שמוזר - אם יש לי וליריב פינג נמוך מאוד, אמור להיות לי זמן להתחמק. אם יש לי וליריב פינג גבוה, אני כבר אסיים להרוג אותו עד שהוא יקבל ממני את המידע ... ומה שקורה לי בפועל הוא ההפך .

פורסם

פתח COMMAND PROMOTE כמנהל, תקיש את הפקודות הבאות:

netsh int tcp set global chimney=enabled netsh int tcp set global dca=enabled netsh int tcp set global netdma=enabled netsh int tcp set global autotuninglevel=highlyrestricted netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp netsh int tcp set global ecncapability=enabled

או שתוריד את הקובץ הבא שמפעיל את כולם בלחיצת כפתור:

http://rapidshare.com/files/667181862/fix%20v2.rarהרבה אנשים דיווחו שזה עזר להם משמעותית, תנסה.

עריכה: משום מה הפורום הזה מחרבש לי את כל הפוסטים, מצטער..

פורסם
  • מחבר

מכיר את זה וניסיתי ... היה על זה דיון בSYMTHIC שנמחק כי זה "נותן יתרון לא הוגן", דיווחו שזה עוזר להרוג אבל גורם לך לההרג ביותר קלות. אני לא הרגשתי הבדל עם זה , וכעקרון זה אחד ה-חירטוטים, המידע שהמשחק מעביר (מלבד מידע שלא קשור ללחימה אלא נניח איזה קבוצה אתה מה הפינג וכו' ) עובר בUDP ולא בTCP והאופטימיזציות האלה הן לTCP בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים