עבור לתוכן

המלצה לנייד עד 5,000 ש"ח - לשימוש משרדי וצפייה בסרטים בעיקר

Featured Replies

פורסם

פחח עכשיו הבנתי מה משך אותך אליהם.

מה רע? שפשוט אין בהם משהו טוב מדי שמצדיק קניה שלהם. לכל נייד כמעט שתראה לי שם יש אופציה טובה יותר.

חבל שתתפס לכונן SSD בנפח של 20 ג'יגה. לרוב מדובר בקאש של המערכת ולא בכונן נגיש.

הביצועים לא הרבה יותר טובים מכונן רגיל. מצד שני, מעבד חסכוני שבה לרוב בדגמים האלו יוריד לך את הביצועים באופן מורגש יחסית למעבד כמו 3210m

פורסם
  • מחבר

פחח עכשיו הבנתי מה משך אותך אליהם.

מה רע? שפשוט אין בהם משהו טוב מדי שמצדיק קניה שלהם. לכל נייד כמעט שתראה לי שם יש אופציה טובה יותר.

חבל שתתפס לכונן SSD בנפח של 20 ג'יגה. לרוב מדובר בקאש של המערכת ולא בכונן נגיש.

הביצועים לא הרבה יותר טובים מכונן רגיל. מצד שני, מעבד חסכוני שבה לרוב בדגמים האלו יוריד לך את הביצועים באופן מורגש יחסית למעבד כמו 3210m

קראתי איפשהו שלמרות שמדובר בכונן לזיכרון המטמון בלבד הוא מציג ביצועים דומים לכונן SSD, אבל אני לחלוטין סומך עליך. .

לסיכום בהתאם לדרישות והתקציב ההמלצה שלך היא הDell בהודעה הקודמת, כן?

פורסם

אם אתה רוצה ללכת עם ולהרגיש עם יש לך מקום בתקציב של הדל (דגם E5530)

אתה יכול להוסיף לו כונן כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=17003 ולהנות מביצועים של SSD גדול וטוב לצד כונן מכני נפרד.

המחיר ביחד עדיין יוצא סביר.

נ.ב.

אני אתקן משהו כדי שמי שקורא לא יקבל רושם לא נכון.

קאש של SSD יכול להגיע בדברים מאוד מסויימים לביצועים של SSD, אבל ברוב השימושים הוא לא יציג שיפור גדול מאוד ותלוי מאוד בסוג הכונן בו משתמשים.

המבחנים שנעשו, בדקו לרוב דגמים מסויימים של SSD מטכנולוגיה שמותאמת לקאש (SLC) כי הכוננים בטכנולוגיה הזו מהירים יותר (ומצד שני יקרים הרבה יותר)

שימוש בכונן SSD "איטי" באופן יחסי ובנפח של 18-24 ג'יגה בלבד לא נותן את אותם הביצועים ולכן לדעתי לא שווים את המחיר הנוסף.

כמו שאתה רואה, אפשר לנצל את האפשרות הזו מצד שני כדי להכניס כונן SSD אמיתי בנפח גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים