עבור לתוכן

Sharkoon Tauron Project

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל עכשיו פרוייקט מודינג למארז Sharkoon Tauron. אני מחכה לשאר החלקים של מערכת קירור המים (משאבה+בלוק למעבד ועוד כמה פיטינגים). אני מתכנן גם לעשות Single Sleeve לכל הכבלים, הסליב הגיע ואני מחכה לכלי להוצאת הפינים ולהיטשרינק. צילמתי כמה תמונות כדי שתוכלו להתרשם.

• תגובות 33
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עוד תמונות

הוספתי עוד כמה תמונות של הפאנל הקדמי

פורסם

:yelclap: בהצלחה, מעקב.

מעניין אותי, איך איכות הסליב של לוטרו?

מה עוד הזמנת ממנו?

פורסם
  • מחבר

הסליב של לוטרו די איכותי, דומה ל-MDPC רק קצת יותר גמיש, ולהבדיל מהסליב של ה-SATA (שהזמנתי מ-FuryLetters מאיביי אם אתה מכיר) שעשוי כולו מפלסטיק PET (גם כן די איכותי) הסליב של לוטרו הוא Paracord, כלומר מסוג של בד ולא פלסטיק.

פורסם

מעקב, בהצלחה!

פורסם

מעקב

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

מעניין איפה אתה הולך להשתיל את הקולר הזה :)

ועדיין שישאר סדר במארז

בהצלחה !

פורסם
:yelclap: תן בראש !
פורסם

בהצלחה!

הסליב נראה בהחלט מעניין.

ממתין לעדכונים נוספים :xyxthumbs:

פורסם

אני שמח לראות שתחום המודינג פשוט קם מהמתים. דרך צלחה

פורסם

הסליב של לוטרו די איכותי, דומה ל-MDPC רק קצת יותר גמיש, ולהבדיל מהסליב של ה-SATA (שהזמנתי מ-FuryLetters מאיביי אם אתה מכיר) שעשוי כולו מפלסטיק PET (גם כן די איכותי) הסליב של לוטרו הוא Paracord, כלומר מסוג של בד ולא פלסטיק.

מאוד מעניין, אולי אני אזמין לי דוגמיות. יש מגבלת מחיר? משלוח יקר? (כי ב-MDPC המילה זול לא מתאימה)

שוב בהצלחה, נראה פרוייקט מעניין מאוד. :xyxthumbs:

ד"א, אני בהתחלה חשבתי ששארקון היא חברה מעפנה גנרית, אבל אני רואה שטעיתי (גם מהמארז שלך וגם מחברי פורום אחרים)

פורסם

יואב, כל המידע שרשמתי ולא ראית? כן, המחירים של לוטרו זולים, כולל המשלוח שהוא זול רצח.

פורסם

עכשיו ראיתי, זיכרון קצר :s07:

אבל אין מגבלת מחיר? אצל נילס צריך לפחות 20 יורו (אם זכרוני הבוגדני לא מטעה אותי ;) ) לא כולל משלוח. שמוסיף עוד 13 יורו.

יש לך איזשהיא השוואה בין MDPC ללוטרו? סליב בד זה כמו האלקמי של ביטפיניקס, לא?

עריכה:

באמת זול, בשביל 15 מטר סליב 15 דולר זה הוגן (כולל משלוח)

פורסם

משלוח מנילס מתחיל ב 7 יורו. תלוי כמה אתה מזמין.

פורסם

ד"א, אני בהתחלה חשבתי ששארקון היא חברה מעפנה גנרית, אבל אני רואה שטעיתי (גם מהמארז שלך וגם מחברי פורום אחרים)

שרקון היא בסה"כ מותג, כמו הרבה חברות בתחום המארזים והחומרה בכלל, יש יצרני OEM בסין והם אלה שמייצרים לפי הזמנה, הטאורון הוא אותה פלטפורמה כמו הR3 ועוד מארזים מחברות אחרות, פשוט פלסטיקה חיצונית אחרת ותוספות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים