עבור לתוכן

מעוניין בכונן SSD בנפח של 128GB ומחיר עד 600 ש"ח. מישהו מכיר את ADATA XPG SX900

Featured Replies

פורסם

מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה.

ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי.

מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן):

http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605

מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת?

אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב-525 ש"ח. רק שההשוואה בANANDTECH מציינת רק גרסת PRO של הכונן בנפח הרלוונטי אז קשה לי להשוות בינו לבין הADATA צד לצד. מה עדיף בין שני הכוננים האלו והאם יש מבחנים שהשוו את שניהם זה לצד זה? האם יש המלצה כדאית אחרת בטווח המחירים הזה? האם הcontroller צריך להיות שיקול מהותי?

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

לא ראית שאף אחד ענה, אז אולי זו הזדמנות טובה להוסיף עוד כונן למשוואה:

PNY SSD XLR8 (SANDFORCE 2241) SATA3 2.5" 120GB

את זה במקרה מישהו מכיר? גם אותו מוכרים בIQPC אבל בינתיים ראיתי רק בנצמרקים (מעולים) של גרסת הPRO של הכונן

פורסם

במחירים הגרועים שיש כיום בחנויות לכוננים הטובים, כבר הייתי מעדיף כונן דור 3 בינוני בגודל כפול, בתוספת של 30-50% למחיר(תלוי מול מה אתה משווה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים