פורסם 2013 בפברואר 712 שנים שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס?דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם..תודה
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים לא הייתי מתרגש מהעניין.אם אתה חושש שקרה משהו לSSD ,אתה יכול לבצע בדיקת ביצועים אך לטעמי זה מיותר.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מה דגם הSSD, המחשב(לוח M שאליו הוא מחובר)? כמה מקבל בAS SSD? בכללי, לא נראה שיש לך בעיה מסויימת, אם זאת אצלי הSSD עבר מספר פירמוטים וכבר משרת אותי מעל לשנה. בWIN הציון כמובן 7.9 (לא אומר יותר מדי) ובאיזור ה780 בAS SSD. כמובן שהתקנתי את הWIN כשבקר הSATA מכוון על AHCI, הSSD מחובר ליצאת SATA3 של הצ'יפסט(לא בקר מובנה נפרד), וגם שיניתי הגדרות נוספות ע"פ מדריך ההתקנה שיש פה באתר
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים יש שם שתי הגדרות שנויות במחלוקת שאני עדיין עומד מאחוריהן. למקרה שזה לא ברור אני כותב המדריך.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים אני יודע שאתה כותב המדריך, אבל זה מאוד מיותר לעשות את מה שכתוב שם, רק שינוי ל-AHCI בביוס וזהו, מעבר לזה אתה "מאריך" לו את החיים על חשבון ביצועים. לכל מטבע יש שני צדדים, משפר משהו אחד, פוגע באחר.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מחבר המחשב שלי לא תומך בAHCI כי הוא דיי ישן Dell optiplex 380הכונן הוא intel 330
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.