פורסם 2013 בפברואר 612 שנים אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון"האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים כמו שכתבו לך קודם ctrl+shift+B ובחלון שיעלה מופיע בתפריט עליון Organizeוהאמת לא רואה איזו תועלת מיוחדת הוא מביא, הכל אפשר לעשות בלעדיו.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון"האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?אני ממליץ להשתמש ב-speed dial ולא בסימניותאפשר להוריד את התוסף ב-תוספות (Addson)
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים אופס לא שמתי לב ששאלת על שמירה.גם התוסף FEBE עושה זאת יפה כולל שמירה על כל ההגדרות והתוספים המותקנים ב FF.
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים אם ברצונך לגבות את כל המידע של פיירפוקס כולל סימניות, פרופיל והגדרות, יש שתי דרכים שאני משתמש בהן:1. באמצעות התוכנה Mozbackup (בגרסה ללא התקנה). התוכנה קלה לשימוש.2. גיבוי ידני: כנס ל-C:\Users\<user name>\AppData\Roaming (בהנחה שיש לך Windows 7), והעתק את התיקייה Mozilla למקום אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.