עבור לתוכן

לראות 4 מסכים במקביל.

Featured Replies

פורסם

שלום, אבקש את עזרתכם.

אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד.

איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)?

כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות...

בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס 1 עם 4 יציאות או 2 כרטיסים כאשר לכל אחד 2 יציאות. תסתכל לפי עלות/תועלת

בדר"כ לכרטיסים עם 4 יציאות יש 2 DVI והשאר זה vga/display port (יש גרסאות גם ל hdmi)

לכן תצטרך מתאמים ( כמובן שזה תלוי איזה מסך יש לך למשל ל dell יש להם displayport )

*ידוע לי שיש כבל שמפצל מחיבור בודד לשני מסכים (אין לי ניסיון איתו ואני לא יודע עד כמה הוא איכותי)

לפני דעתי תקנה 2 כרטיסי מסך פשוטים ותחבר כל אחד לשני מסכים עם הכבלים המתאימים אם כל מה שאתה עושה לרוב זה web

פורסם
  • מחבר

כן אבל בחיים לא עשיתי משהו בסגנון הזה, לכן אם אני אקנה שני 620 ויעשה להם SLI זה פשוט יעבוד ואני אוכל לראות ב3/4 מסכים דברים שונים בכל אחד?

יש משהו נוסף שאני צריך לדעת חוץ מלבדוק שהספק יהיה מספיק חזק?

פורסם

אם יש לך יציאת pci express נוספת

מה הספק שלך ואיזה חברה

מה הלוח אם שלך

ואיזה מסכים רזולוציה מקסימלית ?

איזה חיבורים יש לכל מסך?

http://www.tms.co.il/product/11615 יש לך למשל את זה המכיל בתוכו 3 יציאות vga/dvi/hdmi

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5450-1gb-ddr3-pcie-hdmi-p-12581?language=he

יש לך גם את זה עם יציאות דומות

ד"א אתה לא צריך sli אתה מחבר שני כרטיסים במקביל בלי sli.

sli זה פונקציה אחרת לגמרי, שאומרת ששני הכרטיסים יעבדו בצורה מקבילית כביכול כיחידה אחת אבל עם אותו סכום זיכרון וירטואלי.

פורסם
  • מחבר

זה כנראה יהיה מחשב חדש, ככה שאני אבדוק שכל הדברים מתאימים.

כנראה שלפחות 2 מהם 1920*1080 בכל מקרה השימוש הוא בעיקר אינטרנט ושום דבר גרפי מסובך אבל כן חשוב שיראה ברזולוציה גבוהה.

אז בעיקרון אני צריך לוח אם עם 2 PCI-E ולשיים בו 2 כרטיסי מסך פשוטים וספק שיתמוך בהם?

פורסם

כל הדברים ששאלתי אותך זה בשביל שאני/אחרים פה בפורום יוכלו לתת לך מענה של עלות/תועלת

ראינו כבר בהודעה הראשונה שלך שאתה לא מתכוון לערוך גראפית/לשחק במשהו כבד.

*לכן אנחנו צריכים לראות מה דגם הספק וכמה הספק הוא נותן כדי שנדע איזה כרטיס/ים להתאים לו

*איזה מסכים יהיו עליו דגם מסך ורזולוציה/כמה הגודל שלו ( יש מסכים עם 2 סוגי חיבור יש כאלו רק עם hdmi יש כאלו רק dvi לכן צריך לדעת איזה דגם כרטיס להתאים)

*pci express זה החיבור הנפוץ ( אם יש לך מחשב ישן יתכן והוא על pcie 1 יש כיום גם 2/3 עדיף שנדע שנתאים לך כרטיס ולא סתם תוציא כסף על משהו שלא יפיק תועלת מגרסה מתקדמת יותר כאשר בלוח אם שלך אין תמיכה אליו)

תאסוף בבקשה את הנתונים האלה ואז נוכל לעזור לך.

פורסם

כרטיסי geforce מבוססים kepler תומכים ב-4 מסכים מכרטיס בודד כל עוד קיימות 4 יציאות וידאו.

לדוגמא, ב-407ש"ח יש gt640 עם 3 יציאות DVI ועוד HDMI אחד (רצוי לוודא עם החנות מאחר וכאן החסירו יציאה אחת בתיאור מוצר)

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-640-1024mb-gddr3-128-bit-p-13613?language=he

במקרה כזה (ללא יציאת displayport) אין צורך במתאמים אקטיבים יקרים. מקסימום כמה שקלים על DVI ל-D-Sub או HDMI ל-DVI במידת הצורך, אולם בדרך כלל המתאמים כבר כלולים בחבילה.

פתרון כזה עדיף על 2 כרטיסים, מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

היי, הסיבה שלא נתתי פרטים מדוקים כי אני עוזר לחבר שיודע שכנראה הוא יצטרך לקנות חלקים חדשים למחשב שלו ואני עדיין לא יודע מה יש לו במחשב היום.

ממש אהבתי את הפתרון של ה640 הוא נראה לי פתרון מעולה למה שאני כנראה אצטרך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים