פורסם 2013 בפברואר 212 שנים המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים לא ניסית להפעיל את המערכת עם כרטיס אחר או עם המובנה במידה ויש? מה מפרט המערכת המלא שברשותך?
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מחבר סליחה על האיחור חח הבעיה עדיין קיימת.. לדעתך זה לא הכרטיס מסך? לא ניסיתי להחליף כרטיס ואין מובנה בלוח אם שלי. איך אני מזהה מה הבעיה במחשב ולמה הוא לא עובד?המפרט שלי E8400 DFI X38 TR2Bואיזה שני זכרונות של 2 גיגה כל אחד בדואל צ'נלוכמובן כרטיס מסך 4870x2
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מה דגם הספק ובן כמה הוא?מאוד יעזור לך לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר או לבדוק כרטיס אחר על המחשב שלך. ככה תוכל להתחיל לשלול מה תקין ומה לא תקין.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מחבר Hiper Type M 630Wאין לי אפשרות לבדוק עם מחשב אחר לצערי... האם יש דרכים אחרות לבדוק תקינות ספק,כרטיס וכו'?לא משנה, הבעיה הסתדרה, זאת אפילו לא הייתה בעיית חומרה, פשוט עשיתי clear cmos ושיחקתי עם הזכרונות בסלוטים וזה עזר משום מה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.