עבור לתוכן

בעיה | בעיה ב WIFI ממש מוזרה עד לא הגיונית

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

מקווה שאני כותב בפורום הנכון

בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק

עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף)

הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה,

ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול )

http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

פורסם

תשנה את השם של הרשת האלחוטית.

תוסיף 1 או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי הרשת הייתה לפני Lior והוספתי y בסוף

חשבתי אולי הוא מזהה את הרשת הקודמת שקראתי לה Lior וגם זה לא הצליח

פורסם

בהגדרות כרטיס הרשת תמחוק לחלוטין את מטמון הרשתות ע"י כניסה למאפייני הכרטיס, לשונית רשתות אלחוטיות, אתה מסמן ומוחק את כל הרשתות, בנוסף בנתב של בזק אתה מבטל רק למטרת הבדיקה את האבטחה האלחוטית ומנסה להתחבר אליו, אם הכל קשורה אתה מגדיר את האבטחה בנתב, מומלץ WPA2 עם AES ENCRYPTION, אם עדיין לא מתחבר תשנה ערוץ בנתב, אם עדיין לא מתחבר תנסה לאפס את הנתב ולהגדיר מחדש בעזרת התמיכה של בזק או בצורה עצמאית אם אתה מבין ברשתות.

אם עדיין לא עוזר תתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת או שתבדוק עם לפטופ של חבר ואז תדא בוודאות אם התקלה אצלך או ברמת הנתב.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בהגדרות כרטיס הרשת תמחוק לחלוטין את מטמון הרשתות ע"י כניסה למאפייני הכרטיס, לשונית רשתות אלחוטיות, אתה מסמן ומוחק את כל הרשתות, בנוסף בנתב של בזק אתה מבטל רק למטרת הבדיקה את האבטחה האלחוטית ומנסה להתחבר אליו, אם הכל קשורה אתה מגדיר את האבטחה בנתב, מומלץ WPA2 עם AES ENCRYPTION, אם עדיין לא מתחבר תשנה ערוץ בנתב, אם עדיין לא מתחבר תנסה לאפס את הנתב ולהגדיר מחדש בעזרת התמיכה של בזק או בצורה עצמאית אם אתה מבין ברשתות.

אם עדיין לא עוזר תתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת או שתבדוק עם לפטופ של חבר ואז תדא בוודאות אם התקלה אצלך או ברמת הנתב.

בהצלחה.

תודה רבה על התגובה מעריך את זה

ניסיתי את הכל בדיוק ולא הצלחתי

מחשב לפטופ אחר אין לי אופציה כרגע מה שכן מהפלפאון הצלחתי להתחבר ואני מחובר על ה WIFI שלי,

אשמח אם תגיד לי מה ההבדל בין WPA2 ל WEP ומה אומר AES ENCRYPTION

תודה

פורסם

WEP זו שיטת ההצפנה הכי לא מאובטחת שיש, קל מאוד לפרוץ את הסיסמא ע"י מספר כלים פשוטים שיש באינטרנט, ולא מומלץ להשתמש בה, אלא אם כן המחשב שלך ממש ישן וכרטיס הרשת לא תומך בשום אופציה אחרת, אך זה לא נראה לי המקרה פה.

WPA2 זו שיטת הצפנה חזקה יותר והכי מודרנית נכון להיום, שבה המפתח הצפנה מתחלף לעיתים קרובות (בשונה מה WEP שם מפתחה ההצפנה קבוע) ובכך מקשה מאוד את הפריצה לרשת הביתית.

מידע נוסף באנגלית ניתן למצוא בקישור הבא:

http://compudent.blogspot.co.il/2006/09/wireless-wep-vs-wpa-vs-wpa2.html

פורסם
  • מחבר

כן erezo הצלחתי לסדר את זה על ידי WPA1 זה הצליח להתחבר לאותו נייד אני ישיר את זה ככה

תודה רבה באמת

TKIP

AES

ההבדל בין השנים מהו? כי אני ראיתי שיש שתי אופציות

פורסם

תשים אבטחה בשם WPA2

וסוג אבחטה AES

פורסם

אם עשית WPA2 והסלולארי מתחבר והמחשב לא אז אולי הכ.רשת לא תומך בזה. תנסה להצפין WPA.

פורסם

זה מצוין שהצלחת ב WPA1 תישאר ככה וכל ההתקנים שלך ייתחברו, ובא לציון גואל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים