עבור לתוכן

כמה לדעתכם שווה המפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים.

Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי)

Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים)

גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה)

צורב חדש LG X22 CD/DVD

זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים)

מארז - 210 - Gigabyte Isolo

וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...

פורסם

המעבד 1000- 900

לוח 150

קירור 50

צורב 50

זיכרון 150-100

מארז 100-200

פורסם
  • מחבר

כששמע את זה המוכר רצה לבלוע אותי דרך הטלפון....

פורסם

שיתמודד, זה מחיר הגון ביותר. לוח מינימלי, זיכרון שלא הייתי מגדיר כיותר מידי מיוחד (אחריות לכל החיים שווה לכ-3 שנות אחריות, לא תמצא מישהו שיביא לך יותר מזה), צורב זה רכיב ששווה חצי ממחירו אחרי יום לפי דעתי (מהסיבה הפשוטה, לא באמת צריכים אותו והוא נשחק עם הזמן), אני מעריך מארז רק לפי המצב החיצוני שלו כל עוד הוא תקין, אז אני לא יכול לעזור כאן. יש לי את הקירור הזה והייתי מעריך אותו בכ-50-70 ש"ח, אבל לא יותר.

פורסם

מדובר במודעה של טרול אמיתי.

הבחור מפרסם את המפרט הזה כבר כמה חודשים טובים.ולא מבין מה זה ירידת ערך.אפילו לא בדק בזאפ כמה שווה החומרה שלו היום.

לפני שבועיים כבר ריחמתי עליו.שלחתי לו הודעה בפרטי.דבר שאני לא נוהג לעשות.לגבי המודעה שלו מכירת המארז.וביקש 400 שקל כאשר בזאפ מופיע ב-419.אתה מבין עם מי יש לך עסק.

כבר לא רוצה לדבר על בחירת החומרה ההזוייה שלו.והבחור לא מבין למה לא קונים 2600K עם לוח H61

ועם כבר מדברים למה אתה רוצה לקנות מפרט לא מאוזן כזה ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי לי שאם הוא יהיה ממש גמיש (ויתאים את עצמו למציאות) אולי יהיה לי שווה לקנות ולשדרג..

אבל הוא ממש התעצבן ואמר שלישראלים אין שום מוסריות בכל הקשור לשוק יד שניה......

הוא ציפה לקבל על המפרט הנ"ל 2600 (כאשר ברשתות כמו אייבורי מוכרים מחשב כזה עם מעבד מהדור החדש באותו מחיר ועם ספק וHD בניגוד למה שהוא הציע)

אבל תכל'ס גם אני מנסה להבין, למה מעבד שנמצא בשימוש חצי שנה שטווח המחירים שלו בחנויות הוא 1450-1600. מאבד כ- 30% ממחירו..

לי בתור קונה בוודאי שלא איכפת אבל אם הייתי מנסה למכור גם אני לא הייתי שמח לשמוע את הבשורה המרה הזו..

פורסם

ישן... עוד מעט יוצא דור נוסף ואז הוא יגיע לגיל שלוש... זה מעבד שיצא בתחילת 2010.

נכון להיום יש אלטרנטיבות עדיפות עליו, אז למה לקנות אותו?

פורסם

חחחחח....שילך למכור ב EBAY הוא בטח שייך לגזע העליון אנחנו רק ישראלים.

תפעיל הגיון:

מעבד 3770K בזאפ 1589

מעבד 2600K בזאפ 1430

בשביל 150 שקל לא תקנה את הדור החדש ?

עם אני רוצה עכשיו למכור את ה-3770K שלי.ואני יבקש 200 פחות מזאפ 1380 שקל.אף אחד לא יתקשר.עדיף לאוסיף את ה-200 ולקנות חדש.אז צריך להוריד לפחות 400 כדי שמשהו יתעניין.הגענו ל 3770K משומש ב-1180.תוריד את ההבדל של 150 שקל בין המעבדים הגענו ל- 2600K משומש ב-1030 שקל.

תוריד עוד משהו על כך ש 3770K הם בני שנה עם אחריות לעוד שנתיים.בעוד שרוב ה 2600K יהיה בני שנתיים עם אחריות לעוד שנה.

פורסם
  • מחבר

וואלה, צודק... עכשיו נשמע הרבה יותר הגיוני.

ולשאלתו של אור, האמת אני כלל לא זקוק לI7 אבל חשבתי שאם ממילא אני משקיע בI5-3470 שווה להוסיף 100 ש"ח ולקבל I7...

פורסם

לך על ה-I5, תעזוב את ה-I7 לבעליו הנוכחיים.

פורסם
  • מחבר

לא, פשוט אין ספק.. ואין HD

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לON18 בטרייד זון.

לדעתי אין מה לקנות ממנו, הבנאדם ראש בקיר שעד לא מזמן ניסה למכור 6970 משומש ב1300 ש''ח כשבאותו מחיר אפשר להביא 7870 חדש שעדיף וצורך הרבה פחות.

פורסם

אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב דומה ממוכר שפוי ב-1800 שקל.

מעבד I7 2600 עם כונן קשיח ועם כרטיס 560TI.

לא חסרים אנשים שלא יודעים או לא מבינים מה שווה החומרה שלהם.

אין סיבה לשלם כל כך הרבה על מחשב משומש.

פורסם
  • מחבר

כן, ON18.. טוב שיהיה חזק וימתין לפרייאר תורן..

וGimel מה שאתה קיבלת נראה כמו מחיר התאבדות לא מחיר שפוי.. זכית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים