עבור לתוכן

ממליץ על Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition

Featured Replies

פורסם

משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM

אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות

המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה

משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי

וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים

ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין

אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן

מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה

מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של השטח ככה שאתה מרגיש כאילו הוא יותר גדול ממה שהוא באמת

יש גם אזורים מהעולם עכשיו שיחקתי משימה מעל דובאי ומופיע הבורג דובאי והבניין בצורת מפרש וכל איי הדקלים האלו משהו נחמד

קיצר שווה לנסות דווקא מפתיע

http://www.metacritic.com/game/pc/ace-combat-assault-horizon-enhanced-edition

אני רואה הוא מקבל ציון 79 ב metacritic

Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition - Gameplay Mission 4 PC Walkthrough ( Xbox 360 / PS3 / PC ) [ Full HD ]

פורסם

אז המשחק הוא בסגנון משחקי Tom Clancy's: H.A.W.X רק יותר טוב ?

חשבתי פעם לנסות משחקי מטוסי קרב אבל לא רציתי להתעסק עם סימולטורים מסובכים ומשחקי H.A.W.X קיבלו ביקורות די רעות אז החלטתי להתרחק מהם.

פורסם
  • מחבר

הוא כנראה יותר טוב מ HAWX רק בגלל האיכות הכללית והגיוון

וגם מבחינת המשחקיות המהירה שב HAWX אפשר למצוא את עצמך משתעמם אפילו

אגב אם כבר מזכירים משחקי טיסה יש אחד שאני התקנתי לפני איזה חודש ומאז משחק מלא והוא מועדף עליי

Apache air assault

הוא גם ארקיידי אבל מבחינת המודל טיסה השליטה על המסוק והדרך שהוא מתנהג הוא ממש מרגיש מעולה

מפתחי המשחק אמרו שהם עבדו בשיתוף פעולה עם בואינג להגיע לתוצאה והתנהגות שדומה למציאות לי לקח איזה יומיים להגיע לשליטה מעולה

גם מומלץ אפילו יותר מהמשחק שבשבילו פתחתי את השרשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים