עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם
אני ממשיך לראות. פשוט כי אין משהו אחר כרגע :)
the strain\rick and morty
  • תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DM פשוט משעממת ואחרי 3 פרקים הפסקתי לצפות בה. :bash:

פורסם

Mr Robot

אחרי צפיה בפרק הפיילוט- פשוט מעולה, ולשם שינוי- לא מזלזל בצופה הטכנולוגי

פורסם
  • מחבר

Humans

מומלץ בחום

פורסם

ניסיתי את כל הסדרות שהוזכרו כאן חוץ מ-humans. איבדתי ברובן עניין מהר מאוד לאחר כמה פרקים. סדרה שלא גורמת לי לרצות לצפות בעוד פרק, מבחינתי לא עושה את העבודה.

צפיתי בארבעה פרקים של mr robot, גם זה מתחיל להרגיש כמו מסטיק אך נראה עוד כמה פרקים...

בינתיים, sense8 זו הסדרה שהכי נהנתי ממנה מבין הסדרות שיצאו לאחרונה. מזכיר את heroes אבל על סטרואידים.

פורסם

סנס8 הציגה את עצמה כסדרת אקשן ומעניינת ובסוף קיבלתי משהו דרמטי וגיי בצורה מחשידה (אין שום קשר לעלילה עצמה. זה סתם שם)

אדון רובוט באמת הביא פיילוט טוב אבל כרגע נראה שהעלילה מתעכבת בטירוף כדי לעשות את זה הרבה יותר "מותחן פסיכולוגי" או משהו בסגנון. נקווה שזה רק בגלל שזה אמצע העונה ויש צורך בקצת פילרים

פורסם

Humans ממש נחמד, וגם mr robot לא רע לדעתי.

ראיתי את הפרק הראשון של sense8, היה ממש רע. חשבתי לרגע שאני בפרסומת לארגון להט"ב.

פורסם
סנס8 הציגה את עצמה כסדרת אקשן ומעניינת ובסוף קיבלתי משהו דרמטי וגיי בצורה מחשידה (אין שום קשר לעלילה עצמה. זה סתם שם)

אכן זה סתם שם. או יותר נכון, אין כל קשר לזה שאחד מהאחים ואשובסקי עשה ניתוח לשינוי מין :P

אבל זה סתם הפרעות רקע. אחרי כל הבולשיט, מדובר בסדרה מצוינת. רק שלוקח איזה 4 פרקים להתחבר אליה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

העונה החדשה של true detective לא פחות מוצלחת מקודמתה.

פורסם

מרגיש כאילו בסנס 8 לקחו פרק אחד של סדרת אקשן/מתח ומרחו אותו על כל הסדרה, פשוט מורחים שם את העלילה בצורה שלא ייאומן

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סנס 8 סדרה מעולה

גמרתי לראות אותה עכשיו

פורסם
  • מחבר

Dark matter

צפיתי בשני פרקים בינתיים משעשע.

Killjoys

מגוחך אבל כיף לצפות.

פורסם

שתי הסדרות משתפרות. Killjoys בקצב מהיר יותר.

אני עדיין אומר שהדמויות ב-dm שיטחיות וסטריאוטיפיות להחריד. הניסיונות שלהם לשבור את זה עלובים... נותנים לחרא של הצוות לקרוא ספר ילדים קלאסי בחדר ולהזיל דמעה... וואו! עכשיו הוא פתאום בחור רגיש.

פורסם

יצא Attack on titan הסרט - חלק 1. החלק השני בספטמבר.

שינוי מהותי מהעלילה של הסדרה, ולא מתקרב אליה מבחינת האיכות. אבל חביב.

פורסם

יצא פיילוט של הסדרה שמבוססת על הסרט דו"ח מיוחד (Minority report)

הסדרה עוקבת אחרי אחד האחים שאחרי אירועי הסרט שוחררו לחופשי

נראה דיי טוב יחסית לפיילוט. השחקן הזה הוא מיני מייקל סרה מבחנית המוזרות שלו וזה נחמד. בנוסף, פז (שנות ה70) בתפקיד שוטר קשוח

עוד סדרה שמצאתי אבל לא התחברתי

the brink מדברת על איך העולם מתדרדר למלחמת עולם שלישית בזמן שכל האנשים בתפקידי המפתח הם טיפשים גמורים חסרי תועלת. קצת אקשן, קצת קומדיה. ג'ק בלאק בתפקיד ראשי עושה עבודה לא רעה

עריכה- אה כן כמעט שכחתי

blindspot (פיילוט). בחורה בלי זיכרון וגוף מלא קעקועים נמצאת בתוך תיק (אין על בחורות גמישות) באמצע הרחוב ביו יורק. אחד הקעקועים מצביע לבלש מהFBI.

בעצם יש פה פריוסון ברייק על הפוך. לבחורה יש את הקעקועים אבל אין לה מושג מה הם אומרים וככה העלילה מתקדמת. השחקן מוכר וסוחב את התפקיד השחקנית, עדיין לא בטוח

פורסם
יצא Attack on titan הסרט - חלק 1. החלק השני בספטמבר.

שינוי מהותי מהעלילה של הסדרה, ולא מתקרב אליה מבחינת האיכות. אבל חביב.

סליחה אני לא צופה בגרסאות איכות נמוכות של סרטים.

אולי כשיצא בגירסה טובה עוד שבוע שבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים