פורסם 2014 בדצמבר 3010 שנים סיימתי לראות את עונה ראשונה של מרקו..פולו...! וסדרה יוצאת מגדר הרגיל. מה נסגר עם נטפליקס כל הסדרות שלהם מוצלחות.ראיתי 2 פרקים, סדרה מעולה גם לדעתי.
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים יש למישהו המלצה בשבילי?אני לא יותר מדי חורש על סדרות, והיחידות שראיתי לאחרונה וסיימתי את כל העונות הן משחקי הכס ושובר שורות.משחקי הכס הייתה מדהימה, ואני לא מוצא משהו שמשתווה אליה. שובר שורות היה טוב מאד, אם כי בהתחלה היה לי קצת משעמם.עכשיו אני מנסה לחפש סדרה חדשה להתמכר אליה. ניסיתי לראות ARROW, היא נחמדה אבל קצת קיטצ'ית.התחלתי לראות דקסטר, גם היא נחמדה ויותר מעניינת אבל עדיין אני מרגיש שזה לא זה בינתיים.התחלתי גם לראות שרלוק, אותה דווקא אהבתי אבל נראה לי שיימאס לי ממנה עוד מעט.יש למישהו המלצה לסדרת מתח/פעולה ממש טובה?
פורסם 2015 בינואר 110 שנים גם ממליץ על וויקינגס ... אחת הסדרות שהפתיעו אותי לטובה ! ממש מחכה להמשך של העונות בידיוק כמו למשחקי הכס
פורסם 2015 בינואר 110 שנים מצטרף להמלצות על Vikings שאמנם ראיתי דיי ממזמן כשהסדרה עוד הייתה משודרת, בכל מקרה בפברואר היא חוזרת לעונה השלישית...
פורסם 2015 בינואר 610 שנים דוקא התחלתי לראות VIKINGS ולא התלהבתי בכללמשחק ואפקטים חלשים ללא עלילה ממשית וחדשנית. מנסה לרכוב על גל ההצלחה של SPARTACUS ו GAME OF THRONES.לעומת זאת דוקא מצאתי סדרה מעניינת לצפייה אם קצת מוזרה בהתחלה. THE LEFTOVERS.רק עונה אחת נכון לעכשיו אך בכל זאת רעיון מעניין וקו עלילתי
פורסם 2015 בינואר 610 שנים דווקא בLEFTOVERS מצאת עלילה? אנשים שנעלמים ומדברים עליהם, לא ברור לאן העלילה בכלל מובילה.
פורסם 2015 בינואר 610 שנים ראיתי את הפרק הראשון של vikings וגם אני לא התלהבתי ממש. ראיתי גם את הפרק הראשון של ספרטקוס, ונראה לי שלא אמשיך לראות רק בגלל האפקטים המלאכותיים שיש שם, מה זה הדבר הזה חח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.