עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

ישנה סדרה בשם The After קישור ל-IMDB: כאן.

חיפשתי פרטים לגבי פרק 2 ולא מצאתי בשום מקום, אז אני פה למקום הכי טוב לכל מה שקשור לסדרות ומבקש עזרה.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ARROW סדרה מזוויעה.

אפשר להקיא מסדרות מדע בדיוני/פנטזיה/גיבורי על, שמשמשים רק כתפאורה לסדרת דרמה סבונית מבית היוצר של תסריטאי אופרות סבון.

העונה הראשונה הייתה מצויינת על פי דעתי אך העונה השנייה הרסה את הסדרה לגמרי.

פורסם

גם הקומיקס מלא עד חצי במלודרמת אופרת סבון משפחתית שחוזרת 100 פעם על אותם דברים ומתמקדת בדרמה הפסיכולוגית המטומטמת ביחסים הבין אישיים של כל הדמויות המעצבנות בסדרה?

ככה לא כותבים תסריט לסדרה המבוססת על קומיקס.

ככה(אבל בדיוק! ככה) כותבים אופרת סבון.

אותו סיפור למשל עם SMALLVILLE שאף פעם לא הבנתי איך היו כאלו(אומנם מעטים) שצפו בה.

התסריט והיחסים הבין אישיים מצוצים ולעוסים ברמות מבחילות של גועל, והאינטליגנציה מיועדת לחולי אלצהיימר שלקחו כדורי DOWNERS, לעקרות בית משועממות אלכוהוליסטיות על VALIUM, או לבנות טיפש עשרה שעיקר מחשובתיהם מתעסקות במי אמר למי ומה קרה אחר כך, או לילדים מטומטמים שלא מסוגלים להבחין בין אוכל שצריך לזרוק לפח לבין אוכל אכיל כל עוד שמים על זה קטשופ(או תלבושת של סופרמן).

לאוהבי מדע בדיוני ופנטזיה אמיתיים יש אינטליגנציה גבוהה, וציפיות גבוהות.

הם לא רוצים לאכול זבל לעוס שמקומו באופרות סבון.

לא משנה כמה תחפושות ואביזרים תלביש על זה.

פורסם

אתה מעליב אותם, אבל אני מתוודה שאני נהנה מכל רגע. =]

לפעמים אני מתחיל למרוט את הגבות מהבחירות של אנשים. לא עניין של טעם.

פורסם

מה שמטריד בסמולוויל זה שהיא שרדה איכשהו 10 (!) עונות.

אני לא מצליח להבין איך הסדרה הזו שורדת 9 ו10 עונות עם עלילה פחות מתוסבכת מ"מעשה בחמישה בלונים". ואני כותב את זה בתור צופה של

הסדרה (מה לעשות, יש לי חולשה לגיבורי על).

אין לי שמץ של מושג איך הזוועה הזו שרדהיותר מ3-2 עונות ואני כותב את זה כמישהו שמאוד אוהב סדרות על גיבורי-על, גם הבינוניות.
פורסם

אם אתה אוהב בינוניות יש לך את No Ordinary Family, דרך אגב.

פורסם

הכל התחיל ברגע שכמה חברות הפקה גדולות התחילו לשלם לתסריטאים סוג ז' אוהבי המין של עצמם, לכתוב תסריטים שבנויים כמו דיאלוגים בין התסריטאי לבין המאהב הדמיוני שלו והילד הדמיוני שנולד להם, ולהשתמש בתלבושות גיבורי על בטייטס, ביצורים מהאגדות, ובחלליות וחייזרים.

בגלל שהיו כל כך מעט סדרות בז'אנרים האלו, אוהבי הז'אנרים אכלו בלית ברירה את המעט זבל שהיה, ובררו את הזבל הפחות טוב.

חברות ההפקה חשבו כי מה שנאכל הוא טוב!(לתזרים המזומנים), ושכרו עוד תסריטאים סוג ז' אוהבי המין של עצמם,

(שבדיוק סיימו בית ספר לתסריטאות בו כתבו ושיחקו בהצגה המקורית "מופע האיימים של רוקי בחלל הקסום" וקיבלו על כך פרס על התלבושות החצופות, וחלמו על סדרה בינונית משלהם בה יוכלו לספק את עצמם מבחינה רגשית, בה יש כמובן הרבה צעירים וצעירות חתיכות שרוצים להופיע בתור כוכב אורח)

לכתוב עוד סדרות באותם הז'נרים.

וכך קיבלנו הרבה הרבה סדרות פנטזיה ומדע בדיוני זבל!

כשבחלקם יש 30% דרמה מיותרת, בחלקם יש 50% או 80% דרמה מיותרת וכל שאר התוכן סתם תפאורה בשביל קיום הדרמה.

פורסם

התיאור הזה קולע גם לסדרה סרניטי, שכל כך הומלצה ושובחה כאן בפורום.

אחת האכזבות הגדולות, לדעתי. לא פלא שלא שרדה.

פורסם

ולכן אני טוען עד עכשיו שגולשים בזמן היא אחת הסדרות השאפתניות ביותר אי פעם מבחינת קונספט (לפחות עד שפוקס קנו אותם).

לברוא עולם חדש בכל פרק תוך כדי נבירה בהיסטוריה אלטרנטיבית,בפסיכולוגיה ואפילו בפילוסופיה, חבל שהיא התפספסה בדור הבינוני של שנות ה-90, אם היא הייתה מופקת היום ומקבלת תקציב רציני ותסריטאים איכותיים אז היינו יכולים לחזות היום בסדרה מרתקת וייחודית.

פורסם
ולכן אני טוען עד עכשיו שגולשים בזמן היא אחת הסדרות השאפתניות ביותר אי פעם מבחינת קונספט (לפחות עד שפוקס קנו אותם).

לברוא עולם חדש בכל פרק תוך כדי נבירה בהיסטוריה אלטרנטיבית,בפסיכולוגיה ואפילו בפילוסופיה, חבל שהיא התפספסה בדור הבינוני של שנות ה-90, אם היא הייתה מופקת היום ומקבלת תקציב רציני ותסריטאים איכותיים אז היינו יכולים לחזות היום בסדרה מרתקת וייחודית.

ניסיתי לראות אותה שוב מההתחלה והפיילוט מזעזע. כאילו שלא חסר סרטים ומדיה אחרת שעוסקים במלחמה הקרה, גם לפה הם היו צריכים לדחוף את הנושא הזה? מאכזב בשביל סדרה כזו...

הבהרה: כשהייתי קטן ראיתי פרקים פה ושם אבל לא מההתחלה.

פורסם

Fargo - לא יודע אם כבר ציינו או לא, אבל סדרת פשע שמבוססת על סיפור אמיתי שקרה במיניסוטה ב2006, סדרה מאוד טובה

פורסם

פספסת את הבדיחה :) הסדרה לא מבוססת על סיפור אמיתי, זה רפרנס לסרט שעליו הסדרה מבוססת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים