עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

היא לא, זה פרק שהודלף וחסרים בו אפקטים, דיאלוגים וכו'.

מומלץ לחכות עוד חודש.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
פורסם
היא לא, זה פרק שהודלף וחסרים בו אפקטים, דיאלוגים וכו'.

מומלץ לחכות עוד חודש.

ראיתי עכשיו, הכל בסדר חוץ משני פאקים קטנים ולא משמעותיים.

כל הדיאלוגים בסדר.

אפשר לצפות.

פורסם

סיימתי לאחרונה לצפות ב the wire - הסמויה.

לא יודע איך פיספסתי אותה, אך אני יכול להגיד בוודאות שזו הסדרה הטובה ביותר שבה צפיתי.

פורסם
סיימתי לאחרונה לצפות ב the wire - הסמויה.

לא יודע איך פיספסתי אותה, אך אני יכול להגיד בוודאות שזו הסדרה הטובה ביותר שבה צפיתי.

אחת הסדרות, באותו נושא, אם לא ראית : המגן.

under the dome - נהיה דבילי מרגע לרגע.

התחלתי לראות simpsons מהעונה הראשונה מרוב שאין מה לראות.

פורסם

איך המגן יחסית לסמויה , באותה רמה ? הציון שלה ב imdb הרבה יותר נמוך

פורסם

נשאר לי פרק אחרון ב-Firefly מחפש המלצה לסדרת מד'ב דומה.

מישהו פה ראה את הסדרה Copper?

פורסם

ילדי האנרכיה - עונה 6 - 10 בספטמבר

יה!!!

פורסם

היום גיליתי שה - Borgias בוטלה ולא תהיה עונה רביעית:kopfpatsch:

זאת אחת הסדרות הטובות ביותר היום ואני לא מאמין שמבטלים אותה ללא סיום ראוי, ממש הופתעתי שלא היו לה מספיק צופים בשביל להצדיק עונה חדשה.

לעניין אחר, בדיוק סיימתי לצפות בעונה 6 של True Blood והסדרה ממשיכה להדרדר כאילו נגמרים לכותבים שם הרעיונות (כנ"ל לגבי העונה הקודמת).

דווקא Falling Skies משתפרת ככל שהיא מתקדמת (העונה הראשונה די שיעממה אותי ורק בגלל הסיום שלה המשכתי לראות את העונה הבאה), עכשיו אני רואה את העונה השלישית שלה וזאת סדרת מד"ב לא רעה בכלל סה"כ (אם כי לא מצויינת).

סדרה חדשה שעושה רושם שהולכת להיות אחת הטובות בזמן האחרון היא Ray Donovan

http://www.imdb.com/title/tt2249007/

נשאר לי פרק אחרון ב-Firefly מחפש המלצה לסדרת מד'ב דומה.

^

BattleStar Galactica (הכי טובה בז'אנר לדעתי)

Farscape

Stargate: Universe

Lexx

Space: Above and Beyond

Starhunter

פורסם

טוב אז אני ממש שנאתי ראת ה"סמויה" וכבר כתבתי על זה פה. העניין שהסידרה השאירה אצלי טעם רע כל כך עד שאני אפילו לא מתכוון לנסות שוב..למרות ההלמצות פה.

"המגן" לדעתי זו אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי אי פעם וראיתי אותה פעמיים ועוד פעם של פרקים נפרדים. איפשוהו באמצע, היא מתחיה לשעמם אך זה רק לעונה אחת וגם לא כל הפרקים..

אין עלfirefly. סידרה מאוד כיפית ולדעתי זה אפילו לא המדע הבדיוני אלא משחקי הקשרים שבין אדם לאדם והדיאלוגים השנונים. אין שום דבר שדומה לזה אך אני ממליץ לקרוא את הקומיקס (יחסית חלש) ולראות את הסרט (ממש לא רע) זה יתן לך עוד כמה שעות עניין בנושא.

התחלתי לצפוות פה ושם בעונה הראשונה של סטארטרק. ממש אבל ממש סידרה נחמדה (וסקסיסטית! תקראו על כל הדברים שהלכו על הסט החל מסמים וכלה באונס! [הטרדה מינית]) רק בשביל להשוות, צפיתי גם בכמעט כל העונה הראשונה של תיקים באפלה ולבינתיים נהנתי הרבה יותר מסטאר טרק..

פורסם

יש מלא סדרות סטארטרק, אתה רואה את הראשונה משנות ה - 60 ?

פורסם

אכן כן,]העונה הראשונה, ראשונה משנות ה-60.

להגיד שאני מכור שרואה כל יום, כל היום אני לא יכול ( לבינתיים אין עלילה גלובלית אלא כל פרק עומד בפני עצמו)

אך אפקטים מרשימים מאוד (במיוחד לתקופה), תפאורה מצוינת (זכור לי שראיתי הרבה סרטים מצליחים מהתקופה וברובם "איכות" התפאורה לא התקרבה לסידרה) ופרקים מאוד מענינייפ עפ הרבה חדשנות שלא נופלת בתוך הנוסחא שקיימת כיום בטלוויזיה

פורסם

עד איזה פרק ראית את הסמויה ומה לא אהבת בה ?

פורסם
אין עלfirefly. סידרה מאוד כיפית ולדעתי זה אפילו לא המדע הבדיוני אלא משחקי הקשרים שבין אדם לאדם והדיאלוגים השנונים. אין שום דבר שדומה לזה אך אני ממליץ לקרוא את הקומיקס (יחסית חלש) ולראות את הסרט (ממש לא רע) זה יתן לך עוד כמה שעות עניין בנושא.

אם אהבת את הדיאלוגים אז כדאי לך לצפות בבאפי. אל תצחק. אחת הסדרות עם הדיאלוגים השנונים ביותר שראיתי אי פעם. העונה הראשונה קצת חלשה אבל מהשניה והלאה היא מתחזקת מאוד.

פורסם

^

תודה על ההמלצה, אני מודה שזאת לא סידרה שחשבתי שאי פעם אראה אך רשמתי לפני ואכן אתן לה צ'אנס

עד איזה פרק ראית את הסמויה ומה לא אהבת בה ?

פרק וחצי. את הפרק הראשון ראיתי פעמיים. את החלק של הפרק השני ראיתי כדי לצאת חובה כדי להגיד שניסיתי.

מה לא אהבתי?

לא התחברתי לאף שחקן.והסטיראוטיפים חגגו. הכי עצבן אותי ההבלש-האלכוהולויסט-הנשוי-לעבודה-שלו.

מעולם לא רציתי כלכך שדמות תמות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים