עבור לתוכן

Windows boot fucked up

Featured Replies

פורסם

Hi (BTW if someone knows how do I enable hebrew (i forgot about it in the installation( it will be appriciated)

Anyhow, as the description sais: I installed Mandrake 8.2 and now my windows XP boot is fucked up...

Whenever I click it it sais "starting windows" and stays there, doesn't continue anywhere from there....

Any help would be appriciated.

Thanks In Advance,

Ameralis Zaiir

(BTW don't think I'm a spammer or something if I don't reply... I'm going for a trip tommrow so I might now see the replies 'till I come back...)

פורסם

תפעיל את המחשב דרך דיסק ההתקנה ותן לו לעשות בוט משם. שהוא ייכנס לחץ R על מנת לגשת ל Recovery Console.

שזה יסיים לחץ fixboot. לא תמיד זה עוזר אבל שווה ניסיון...

פורסם

אם אתה משתמש KDE תכנס ל CONTROL CENTER לשפה, לוחות מקשים יש לך למעלה להפוך לאקטיבי תלחץ על הוי

למטה יש לך הרבה הרבה שפות תסמן רק את IL וב"ברירת מחדל" שיהיה למעלה אנגלית

תעשה אישור זה אמור להוסיף לך למטה ליד השעון סמל קטן עם דגל בין US\IL

בהצלחה

פורסם

פתרון שלא קשור במעטפת הגרפית (KDE,GNOME,XFCE וכו'):

כאן

פורסם
  • מחבר

הלינוקס חירבש לי את הפרטישנים, בסופו של דבר העפתי את הפרטישנים של לינוקס ויצרתי חדש לWindows, התקנתי Windows וPartition Magic וזה סידר לי את הפרטישנים ואז הגדרתי את הווינדווס לרוץ מההתקנה המקורית.

בסופו של דבר אני בינתיים מוותר על לינוקס, הספיקו לי הצרות בינתיים.. :-\

פורסם

התקנת לינוקס תחרבש לך את ה-partitions אם אתה לא יודע מה אתה עושה (למרות ש"אשף המחיצות" של מנדרייק אמור להיות מאד פשוט לתפעול...)

בפעם הבאה תקרא לפחות את מדריך ההתקנה ואת החלק שמדבר על מחיצות

פורסם

מי שלא יודע להתעסק עם פרטישנים

בהתקנה של מאנדרק ורדהט יש אפשרות שההתקנה תנצל את כל ה FREE SPACE ותיצור פרטישנים לבד לפי האחוזים שנקבעו לה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים