פורסם 2013 בינואר 2812 שנים שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם.רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום.ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי.עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים אחד עם שני פלטות (כל אחת של 1TB) ואחד עם שלוש פלטות (כל אחת של 666GB). זה משהו סייגיט שינו וההבדל היחיד הוא כמות הפלטות.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר זה בסדר 1 לי אחד לחבר אבל מה לקחת את ה3 או את ה2 לא הבנתי מה יותר טוב??
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מה בידוק לא ברור ? ולמה לדפוק את החבר ? אהה, הערה קטנה - הכונן עם שלוש פלטות איטי יותר בוודאות, אממה, יש הטוענים שהוא אמין יותר. אהבתי
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר אני לא ידפוק את החבר אל תידאג או שאני ישלח אותו להחליף חחח בכל מקרה הוא לא משתמש במהירות (:אני ישאל אותו עם זה משנה מקסימום לא אז לא(:.אבל למה סוגטה עשתה דגם 1 עם 2 גרסאות שונות? זה מעניין.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר אז תאומר להגיד לו ללכת להחליף ל2 פלטות שלא יהיה בלאגן.ולמה יש עלהם הרבה דיונים?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר חחחחחחחח עוד שאלה איפה אני בודק עידכון לSSD שלי.והאם עוד חלקים במחשב צרכים עדכון למה אין לי מוסג.קניתי את הSSD שהיה את הרכישה הראשונה באתר אני חושב שזאת היתה הראשונה.ולגבי כוננים קשיחים גם צרכים עדכון מידי פעם?
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר רשמתי בגוגל C400 אפדית וזה מצא לי הרבה באתר שלהם עצמו לא הבנתי איפה אני אמור להוריד.אבל מצאתי את זה השאלה היא מאיפה אני מוריד אפדית טוב כי אני לא מוצאhttp://forum.crucial.com/t5/Solid-State-Drives-SSD/New-Micron-C400-0009-firmware-M4-compatible/td-p/60995
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מחבר חחחחח 12 דפים תלא יכול לתמצת לי את זה את מה להוריד בדיוק כי פתחתי את הדף לחצתי עלC400 ואני לא מוצא מה להוריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.