עבור לתוכן

המלצה לספק כוח

Featured Replies

פורסם

היי לכולם :)

בניתי לעצמי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי חוזק ספק הכוח:

לוח אם - Asus p8h77m pro

מעבד - Intel i5 3570k.

זכרון - kingston hyperx 4gb x 4

כרטיס מסך - Asus gtx670

דיסק קשיח - wd 1tb caviar blue

צורב - lg rw

קירור - מאוורר מעבד (זה של אינטל, אני קונה בוקס), מאוויר כרטיס מסך, מאוורר ספק ועוד שני מאווררי מארז. סך הכל סטדנרטי, 5 מאווררים.

אני לא מתכוון לעשות שום אובר קלוקינג (אין לי כוח לזה ואני פחדן :) ).

ועכשיו הספק. בעקרון יש לי מהמחשב הישן - enermax modu 82+ 525w , הוא בן חמש שנים יש לציין.

האם לדעתכם הספק יספיק?

תודה רבה רבה על כל העזרה,

שחר.

פורסם

מפרט גרוע.

אני מציע לך לענות על השאלון שבסטיקי כדי לקבל מחשב עדיף.

פורסם
  • מחבר

מפרט גרוע... אוקיי טוב שבאתי :)

תוכל לפרט מה גרוע בו? אשמח לכל הערה/הארה

תודה רבה על כל העזרה,

שחר.

פורסם
  • מחבר

אשמח גם אם תוכל להתייחס לשאלה שלי בנושא הספק :)

תודה שוב,

שחר.

פורסם

מפרט גרוע מכמה סיבות:

1. אמרת שאתה לא מעוניין באוברקלוק ולמרות זאת בחרת במעבד 3570K שהוא היקר ביותר בסדרת i5 ומיועד לאוברקלוק (K=מכפלה פתוחה), תוכל לקחת i5 במהירות 3.2 זול יותר. כמו כן בחרת לוח יקר שעולה מעל 600 ש"ח ובכלל לא תומך באוברקלוק (לא שזה משנה כי אתה לא עושה אבל בלוח שעולה 600 ש"ח צריכה להיות את האופציה), תוכל להוזיל את הלוח ב-300 ש"ח לפחות.

2. אין שום סיבה לשלם עבור 16GB זכרון RAM כאשר בפועל אף משחק היום לא מנצל מעל 4GB, יספיקו לך 8GB וגם זה יותר מדי.

3. GTX670 - לא ציינת מסך, כרטיס יקר מאוד שעולה 2200 ש"ח בערך, ב-1700 ש"ח תוכל לקנות GTX660TI שלאחר אוברקלוק (תהליך פשוט יחסית בכרטיסי מסך) יספק לך ביצועים של 670, לדוגמא תוכל לקנות את EVGA GTX660TI Superclocked מ-KSP שמגיע כבר עם אוברקלוק מהמפעל ב-1800 ש"ח.

בקיצור תענה על השאלון ונוכל לעזור לך.

לגבי הספק: היה לי את הספק הזה בדיוק, אנרמקס חברה איכותית והספקים שלהם נחשבים טובים מאוד, לכן 525W אמור להספיק לך למפרט ללא בעיות גם אם הוא בן 5 שנים כל עוד הוא במצב טוב ולא עברו עליו תלאות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים