עבור לתוכן

נגן מדיה שמצליח להריץ הכל ובאיכות טובה, והוא לא VLC

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון הVLC גורם לוידיואים לקרטע. לא מצליח למצוא לזה חוקיות, מה שכן אני רואה בגוגל שיש עוד אנשים שמדווחים על זה. יש כל מיני פיתרונות, ניסיתי את חלקם, לא יודע אם עבדו או לא.

אני מחפש נגן מדיה "מתחרה" שלא נופל באיכות(ניגון בmedia player למשל מוריד את האיכות של קבצים באיכות גבוהה. לא יודע למה) ושגם יכול לנגן "הכל" בלי שאצטרך להוריד מלא קודקים. בעבר הרחוק השתמשתי בmedia player classic - אך נדמה לי שהוא בעצם מגיע עם חבילת קודקים ואני לא יודע כמה בא לי את זה.

במה אתם משתמשים? אשמח להמלצות.

פורסם

יש את MPC-HC שנחשב לטוב.

וגם את SPLASH שהוא לא חינמי אבל יש לו גרסה חינמית (LITE).

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הגרסאות של ספלאש?

פורסם

ב-PRO יש כל מיני אפשרויות נוספות.

כנס לאתר שלהם, נראה לי שיש השוואה שם.

פורסם

Mpc-hc לא צריך חבילות קודקים חציוניות ומומלץ מאוד

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שבזמנו "קיבלתי" את MPC שהורדתי את K-LITE CODECS או אחד מדומיהם... אפשר עכשיו להוריד אותו "עצמאית" בלי להפציץ את המחשב ב200 קודקים?

פורסם

GOM PLAYER

KM PLAYER

SPLASH PLAYER (טוב לHD)

BS PLAYER

זה מה שעולה לי כרגע..

פורסם

אני זוכר שבזמנו "קיבלתי" את MPC שהורדתי את K-LITE CODECS או אחד מדומיהם... אפשר עכשיו להוריד אותו "עצמאית" בלי להפציץ את המחשב ב200 קודקים?

מאז ומתמיד היה אפשר להוריד אותו עצמאית (או את היורש שלו MPC-HC), מדובר בפרוייקט קוד פתוח שלא קשור בכלום לK-LITE מלבד העובדה שהם החליטו לדחוף אותו לחבילה שלהם.
פורסם

פשוט תוריד מקודדים של shark007, לא צריך יותר מזה, ותשתמש ב מדיה פלייר המובנה של וינדוס. או אם זה למחשב סלוני, אז BOXEE 1.5 או XMBC.

פורסם
PotPlayer - יודע לנגן הכל ללא צורך במקודדים, כולל MKV 720p ו-1080p גם עם כתוביות. חינמי ומומלץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים