פורסם 2013 בפברואר 412 שנים אני מעט בור בנושא, אך ממה ששמעתי, רשתות הסלולר בארץ עובדות בשיטת GSM ולא CDMA. איך זה מסתדר עם מכשיר CDMA שנמכר בארץ?
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים הם לא מתקנים כלום... הם רק הביטוחמי שמתקן זה מעבדות שנמצאות איתן בקשרעד כמה שהבנתי כל עוד המכשיר לא טוטל לוס ובר תיקון הם יתקנוגג 180 לרוב המכשירים ו280 למכשירי פרימיום (S3, נוט 2, איפון 5...)רוב הזמן מה שקורה לרוב האנשים זה המסך שנשבר, במקרה שלי יעלה 1200+עם הביטוח זה אמור לעלות לי 280... אני מעט בור בנושא, אך ממה ששמעתי, רשתות הסלולר בארץ עובדות בשיטת GSM ולא CDMA. איך זה מסתדר עם מכשיר CDMA שנמכר בארץ?יש לו גם וגם
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים אני מעט בור בנושא, אך ממה ששמעתי, רשתות הסלולר בארץ עובדות בשיטת GSM ולא CDMA. איך זה מסתדר עם מכשיר CDMA שנמכר בארץ?האייפון בדגם הזה תומך גם בתדרי GSM/WCDMA וגם בCDMA
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים האיפון 5 לא נמצא מספיק זמן בשוק בשביל שהאחריות תגמרכאמור, לחברות סלולר יש די ויותר דרכים להתנער מאחריות... תתחילו בגורם הראשון שאתם צריכים להתנהל מולו... החנות שבה קניתם את המכשירלך תדע מה הIMEI אמר להם, אולי זה מכשיר שהגיע מרשת מסויימת באירופה שהוא לא עם אחריות בינלאומיתאני יודע שקשה לך להבין, אבל תנסה שובאין פה מה להתחיל "בגורם הראשון" כי לפותח הת' רד אין כרגע שום בעיהאם וכאשר תהיה לו בעתיד - הוא כנראה ירצה כמה שיותר אופציותוכרגע יש לו רק אחת (ולא הכי אופטימלית לטעמי)
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים הם לא מתקנים כלום... הם רק הביטוחמי שמתקן זה מעבדות שנמצאות איתן בקשרעד כמה שהבנתי כל עוד המכשיר לא טוטל לוס ובר תיקון הם יתקנוגג 180 לרוב המכשירים ו280 למכשירי פרימיום (S3, נוט 2, איפון 5...)רוב הזמן מה שקורה לרוב האנשים זה המסך שנשבר, במקרה שלי יעלה 1200+עם הביטוח זה אמור לעלות לי 280... הבעיה איתם שבשום מקום לא כתוב פרטי הביטוח. עלויות, הגדרת טוטל לוסט, קורוזיה, כמה תיקונים בשנה. חפרתי את האתר שלהם ולא מצאתי.
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים האתר שלהם באמת לוקה בחסרתלך לאחת המעבדות שעובדות איתן, לכל אחת מהן יש ניירת שמסבירה הכלבכל מקרה, זה הדף העיקריhttp://ikopell.co.il/images/papers/smartphones_service.jpg
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים אין כיסוי למכשיר שהגיע למעבדה והוכרז כאובדן מוחלט ע"י נציג המעבדהזה החלק המדאיג.סלקום ניסו להתנער ממני בכל הזדמנות בתירוץ של "טוטל לוסט" מונפץ. אגב, אולי אני פרנואיד אבל לא כתוב בשום מקום על שבר אלא רק על תקלות.
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים כל הביטוח הזה הוא על נזק פיזי של כל דבר בערך חוץ מטוטאל לוס (אחי... אני ראיתי טואטל לוס אמיתי, שני דברים שונים) בקיצור, אני מרגיש כמו סוכן ביטוח פתאום, יש לך רשימה של מעבדות... לך לאחת מהן ותדבר איתם מכשירים שהחברות מסרבות לתקן במעבדה פרטית מתקנים, טוטאל לוס זה מכשיר שפשוט אי אפשר לתקן בכלל
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים אכלתי די והותר קש מהביטוחים של החברות הסלולריות, תאמין שנתקלתי בדברים הזויים יותר ממה שכתבתי כך שאתה לא חייב לעשות FACEPALM. על פניו נראה מאוד משתלם, אני רק רוצה לוודא שאין מלכודות נסתרות לפני שאני נכנס לדבר כזה.
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים ב100 שח שנתי אני מוכן לקחת סיכוןעזוב את זה ש5 שנים שום מכשיר שהיה לי (נקסוס 1, גלקסי 1, גלקסי 2, נוט 1 ) לא ראו מעבדה או סריטה בכללאבל היום עם הנוט 2... מעדיף שיהיה לי איזה רשת בטחון, טוב? לא טוב? שלא נגיע למצב הזהאני יודע מהקהילה של נוט 2 בפייסבוק שמישהו כבר השתמש בשרות שלהם להחלפת מסך, אינדיקציה חיובית בנתיים
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים אני אשם בזה... עמ 6 תגובה 53דיברנו על הנושא של אחריות ואני אמרתי שב90% מהמקרים זה בכל מקרה לא יהיה כלול באחריותושיש גם אפשרות לביטוח לסלולר, במקרה שלי אני ביטחתי דרכם את הנוט 2 שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.