עבור לתוכן

מחשב לא מזהה מסך שני (שני מסכי DELL U2412M)

Featured Replies

פורסם

שלום רב

לפני שבוע רכשתי שני מסכי DELL U2412M בעלי יציאות DP DVI וVGA.

אני עובד עם מחשב חדש (חודש) עם כ. מסך ASUS RADEEON HD 7750 בעל שלוש יציאות: DVI HDMI וDP.

את המסך הראשון חיברתי בעזרת ה DVI to DVI עובד מעולה. המסך השני נוסה בשני החיברוים האחרים DP to HDMI ן DP to DP

תחילה המסך השני הגיב פעם כן פעם לא פעם למה לא. המסך השני נבדק לתקינות על ידי חיבור VGA ן DVI ואכן פועל.

מה יכול להיות לא בסדר?בעיה נוספת שנתקלתי בא היא "פימפום" של המחשב בהדלקה. המחשב כאילו נדלק לשניה וחצי ונכבה לבערך 4-6 שניות. זה ממשיך עד כיבוי הספק כוח (מאחור) והדלקה מחדש. הנ"ל התחיל מאז חיבור המסכים. ספק הכוח במחשב הינו SeaSonic 660W Gold X-series

המחשב והמסכים (שהגיעו ללא כבל מטח) נרכשו בK.S.P (סניף ת"א השלום) בבדיקה זריזה ע"י טכנאי החברה נאמר שיש אולי בעיית וינדאוס או ביאוס. בוצע איפוס לביוס (הוצאת הסוללה) והתקנה מחדש של WIN 7,כמובן הדבר לא פתר שום דבר.

מצטער על החפירה...אשמח לעזרה, אני משתמש במחשב לצורכי עריכה(צלם) וזה מאוד חשוב לי!

תודה מראש!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

HDMI לDP לא יעבוד - אין מה לנסות בכלל.

DP לDP אמור לעבוד. האם וידאת שהכבל תקין?

האם בחיבור מסך אחד בלבד דרך הDP (כשהשני מנותק) המסך עובד?

תוודא שחיבור כרטיס המסך ללוח תקין ויציב.

פורסם
  • מחבר

היי

מצטער על הדילי פשוט הסיפור קצת הסתבך אני אחסוך בדברים ופשוט אגיד שהבעיה היא בכבל DP. המחשב לא עולה כשהוא מחובר. ניסיתי את כל ההצלבות האפשריות (כבלי חשמל\DVI\HDMI וכו') וכאן עולה השאלה לפני שאני הולך להפוך את KSP האם הייתי צריך לבצע איזשהי התקנה\שינוי הגדרהנ לפני חיבור כבל DP?

האם מתאם HDMI\DP לDVI יפתור את הבעיה?

פורסם

כבל הDP הגיע עם המסך או שמדובר בכבל אחר שהיה לך?

האם אתה בטוח שהבעיה דווקא בכבל ולא ביציאת הDP בכרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר

עם המסכים נקנו שני כבלים DP<DP ו HDMI>DP

הבעיה (מחשב לא נדלק\מפמפם) קוראת בשני הכבלים (גם לחוד וגם ביחד).

פורסם

תשקול לנסות כבל DP->DP אחר. כפי שאמרתי, HDMI לDP אין טעם לנסות כי זה עובד רק בכיוון אחד של DP לHDMI.

פורסם
  • מחבר

מחר אסע עם המסכים והמחשב למעבדה נבדוק ביחד עם הטכנאי. מבטיח להחזיר תשובה:)

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים