עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט עד 3000 שקלים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים ככה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים באיכות HD בעיקר,ובנוסף משחקים קלים כמו Call of duty וכו' שאשחק פעם בשבועיים באיכות סבירה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty,World of warcraft שיהיה באיכות סבירה ככה לא צריך משהו מטורף

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 אבל אני אוהב לשחק על פחות ...

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן , ספק יש לי Seasonic PSU 620W Modular

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 ככה, שיהיה שקט אבל אין בעיה אם יהיה " זמזום " קטן

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף ש KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כן,אני מעדיף שהמעבד יהיה של AMD,אך אפשר גם של אינטל

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בעתיד הקרוב.

יש לי מפרט שהכנתי עם חבר, אני אשמח אם תתנו לי עליו טיפים. ( כמה דברים שאולי צריך לשנות לדוגמא סוג הקירור של המעבד, או הסוג הספציפי של הלוח אם וכו' )

הנה המפרט

http://ksp.co.il/?print=16015

בנוסף אני רוצה שתתנו לי את החוות דעת שלכם על המעבד הזה,הבנתי שהוא משולב עם כרטיס מסך ושהכרטיס מסך יתאים לצרכי גיימינג הבינוניים שלי.מה אתם אומרים על זה?

יש אפשרות לבנות מפרט חדש אבל אני מעדיף שיהיה מבוסס על AMD אבל לא חובה,אפשר גם INTEL

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים