עבור לתוכן

קניית נגן mp3

Featured Replies

פורסם

אממ אחד עם רדיו ואחד בלי .

השיקול העיקרי הוא 30 דולר

תלוי אם הרדיו כל כך חשוב לך.

פורסם

אני לא מבין למה אתה קונה נגן מבוסס דיסקים... לי יש והוא שוכב על המדף רוב הזמן כי אין לי איך לסחוב אותו... אני הולך לקנות נגן מיקרודרייב כדי שאני יוכל להכניס אותו לכיס... הנגני דיסקים גדולים מדיי וכמות השירים שאתה מכניס למיקרודרייב שווה גדולה פי כמעט 6 מדיסק אחד בפורמט mp3 ככה שכדי שתהיה אותה כמות אתה צריך להיסחב עם עוד חמישה דיסקים ....

פורסם
  • מחבר

מזה נגן מיקרודרייב ??

האם מיני דיסק זה יותר שווה??

פורסם

מזה נגן מיקרודרייב ??

נגן מיקרודרייב הוא נגן שמבוסס על דיסק קשיח עם נפח בינוני (יותר גדול מפלא, מינידיסק ודיסקמן) אך יותר קטן מנגני דיסק קשיח רגיל (דוגמת אייפוד)

יש ביקורת חדשה באתר על נגן כזה, שלדעתי הוא הטוב מסוגו- creative muvo2 4GB...

פורסם
  • מחבר

נגן מיקרודרייב הוא נגן שמבוסס על דיסק קשיח עם נפח בינוני (יותר גדול מפלא, מינידיסק ודיסקמן) אך יותר קטן מנגני דיסק קשיח רגיל (דוגמת אייפוד)

יש ביקורת חדשה באתר על נגן כזה, שלדעתי הוא הטוב מסוגו- creative muvo2 4GB...

האם ניתן להעתיק לנגן כזה ישירות שירים מהמחשב להארד דיסק ??

האם בנגן כזה אפשר גם לנגן דיסקים?

פורסם

חבר שלי קיבל את ה-509 השבוע. אוכל לפרסם התרשמות בפורום ברגע שיזדמן לי לבחון אותו...

פורסם

האם ניתן להעתיק לנגן כזה ישירות שירים מהמחשב להארד דיסק ??

האם בנגן כזה אפשר גם לנגן דיסקים?

כן, ניתן להעתיק לנגן הזה ישירות מהמחשב ע"י גירה של השיר/קובץ לכונן החיצוני במחשב שלי...

אי אפשר* לנגן בנגן כזה דיסקים בגלל שהגודל שלו הוא בערך שמינית מהגודל של דיסקמן ממוצע...!!!! המחשה יפה אפשר לראות כאן:

http://www.austinv.com/galleries/Creative_Muvo2/image8.html

*הנגן בא עם תוכנה להמרת דיסקים לפורמט mp3 כך שניתן להעתיק עד כ35 דיסקים מלאים (בפורמט mp3, בפורמט של דיסקים רגילים ניתן להעתיק לנגן עד בערך 200 דיסקים !!!!)

פורסם
  • מחבר

כן, ניתן להעתיק לנגן הזה ישירות מהמחשב ע"י גירה של השיר/קובץ לכונן החיצוני במחשב שלי...

אי אפשר* לנגן בנגן כזה דיסקים בגלל שהגודל שלו הוא בערך שמינית מהגודל של דיסקמן ממוצע...!!!! המחשה יפה אפשר לראות כאן:

http://www.austinv.com/galleries/Creative_Muvo2/image8.html

*הנגן בא עם תוכנה להמרת דיסקים לפורמט mp3 כך שניתן להעתיק עד כ35 דיסקים מלאים (בפורמט mp3, בפורמט של דיסקים רגילים ניתן להעתיק לנגן עד בערך 200 דיסקים !!!!)

תודה

מה דעתך על האייריבר ??

הוא טוב??

יותר מהאייפוד?? הוא שווה את ה2500 ??

פורסם

תודה

מה דעתך על האייריבר ??

הוא טוב??

יותר מהאייפוד?? הוא שווה את ה2500 ??

שלושה דברים:

1) איזה אייריבר?

2) איזה אייפוד ? (כיום יש 4 דגמים)

3) אני לא מציע לאף-אחד לקנות נגן בארץ. עדיף שתבקש מקרוב או שתיסע בעצמך או חבר שיקנה לך בחו"ל...

פורסם

אם אתה הולך על דיסק מן לך על משהו כזה

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start;sid=SgMWHVvAc4sWGxvgt1scFhTP9nq2_ejjkkE=?CategoryName=pa_Walkman%2e_CDWalkman%2e&Dept=pa

או על זה של iriver

imp550 שהוא ממש שווה! זה יותר דק מ ה אייפוד!!! ויש לו שלט כמו של ה ihp120

פורסם
  • מחבר

שלושה דברים:

1) איזה אייריבר?

2) איזה אייפוד ? (כיום יש 4 דגמים)

3) אני לא מציע לאף-אחד לקנות נגן בארץ. עדיף שתבקש מקרוב או שתיסע בעצמך או חבר שיקנה לך בחו"ל...

1) iriver ihp120

2) הדגם האחרון

3) אם קונים מחו"ל צריך לקנות גם שנאי בשביל החשמל לא?

פורסם

לאייריבר מספיק רק מתאם, השנאי של האייריבר מתאים לכל העולם

פורסם

Iriver יותר טוב מ Ipod (תבדוק באתרים בכל העולם כולל באתר הזה)

לגבי קנייה בארץ או בחו"ל - תלוי אם זה מאירופה או מארה"ב (באירופה יותר יקר מבארץ) ואם זה מארה"ב יש יתרון למחיר יש חיסרון לשירות כי יעלה לך כל דבר שתרצה - לשלוח לחו"ל או לשלם בארץ על שירות.

מבחינת אחריות זה כלל עולמי אז זה לא משנה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני הזמנתי בטעות שתי יחידות של Muvo2

(נערך.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים