עבור לתוכן

הבית היהודי - הפתעת הבחירות?

Featured Replies

פורסם

בס"ד

אני מעוניין לדעת איך כבר מראש הכתירו את בנט כהפתעת הבחירות? בכלל, האם קמפיין הבחירות שלו היה המוצלח ביותר כי הוא גורף את קולות הצעירים והחיילים וקצת מבוגרים.

בדקתי, וברשימה שלו מופיעים הרבה אנשי יש"ע שהתבטאו בצורה קצת בעייתית בעבר ומזוהים עם רבנים קיצוניים. האין זה מסוכן להכניס את הבית היהודי לכנסת עם גרעין של ימנים עם נטייה קיצונית?

אולי ש"ס יפלו בבחירות ובנט יעלה אז התקציב השמן ילך במקום לחרדים למתנחלים.

אתם מצביעים להפתעת הבית היהודי? מה הסיבה לכך?

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2481400

• תגובות 44
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מעוניין לדעת איך כבר מראש הכתירו את בנט כהפתעת הבחירות?

זה נקרא סקרים.

לגבי שאר הדברים שכתבת על "קיצוניים" וכו' - זה הכל שקרים של התשקורת ושל כל שאר המפלגות.

הם מפחדים. הם מ-פ-ח-ד-י-ם.

פורסם
  • מחבר

זה נקרא סקרים.

לגבי שאר הדברים שכתבת על "קיצוניים" וכו' - זה הכל שקרים של התשקורת ושל כל שאר המפלגות.

הם מפחדים. הם מ-פ-ח-ד-י-ם.

לא בדיוק. אורית סטרוק נראית לך אישה מתונה? הרב דב ליאור נראה לך אחד מתון? אנחנו מדברים כאן על עובדות. העובדה שנראית לי כרגע היא שרק בנט ואיילת שקד מצטלמים לתקשורת. כל השאר מושקטים, למה?

פורסם

כי כמו עם שאר המפלגות מדגישים את מי שיביא עוד קולות? כולם עושים את זה. בפעם האחרונה שבדקתי הרב דב ליאור לא נמצא ברשימה לכנסת.

פורסם

לא בדיוק. אורית סטרוק נראית לך אישה מתונה? הרב דב ליאור נראה לך אחד מתון? אנחנו מדברים כאן על עובדות. העובדה שנראית לי כרגע היא שרק בנט ואיילת שקד מצטלמים לתקשורת. כל השאר מושקטים, למה?

אתה צודק אולי באמת יש כמה שהם קצת קיצוניים אבל התקשורת סתם נדבקת איליהם ושוכחת את השאר כי הם פשוט לא מעניינים את התקשורת. השאר לא מושקטים פשוט לא שומעים אותם כמו רוב המתמודדים במפלגות האחרות, למה אתה באמת מכיר את הדעות של שאר המועמדים במפלגות האחרות? תאמין לי שלא כי הם פשוט לא חושפים את זה !זה מסע בחירות וככה זה בכל המפלגות

פורסם

אל תגיד לי לא בדיוק.

זה שקרים - ואם אתה תומך בהם אז אתה או טיפש שלא יודע לבדוק דברים בעצמך, או שקרן בעצמך.

יש למשל את הסיפור המפורסם על הרב ההוא ש"רצה לבטל את הועדה למעמד האישה", והציגו אותו כאדם חשוך ושובניסט.

המציאות, קצת שונה.

אותו רב מפורסם הוא למעשה מנודה בקהילה החרדית, בגלל הפעילות שלו לנסות ולשנות אותה מבפנים לטובת קהילה שפויה יותר.

לגבי המקרה המדובר - הרב הזה הציע הצעה מצויינת: כיום יש שתי ועדות - הועדה למעמד האישה והועדה ומעמד הילד. לשתי הועדות האלה, אין "שיניים" מי יודע מה. מה שהוא הציע זה - שים לב - לבטל את הועדה למעמד האישה, ולבטל את הועדה למעמד הילד - ואז להקים במקומן ועדה אחת משותפת, שתוכל לטפל טוב יותר בנושאים שבאופן טבעי חופפים בין נושאי האישה (אמא) ונושאי הילד. בנוסף, הוא הציע לתת לאותה ועדה משותפת סמכויות רבות יותר מאשר קיימות כיום.

הליכוד השקרן - לקח את הנ"ל והציג אותו בצורה ניבזית ופשוט שיקרית - כאילו שהוא "קרא לביטול הועדה למעמד האישה".

אתה קולט??!

מי שטוען את זה הוא שקרן בן שקרן!

ומי שקונה את השקר הזה - הוא אידיוט.

וזאת רק דוגמה אחת מתוך דוגמאות רבות של שקרים בוטים.

פורסם
  • מחבר

כי כמו עם שאר המפלגות מדגישים את מי שיביא עוד קולות? כולם עושים את זה. בפעם האחרונה שבדקתי הרב דב ליאור לא נמצא ברשימה לכנסת.

צודק, הוא לא רץ לכנסת, אבל אולי הוא מושך בחוטים. אם מישהו היה רץ לכנסת כשהוא היה מזוהה עם חסן נסראללה? היית מצביע לו?

למרות הכל, שלא תחשוב שהמפלגות האחרות הן טהורות וזכות. זה לא שהליכוד וש"ס לא מריצות פושעים לכנסת. אבל מה לעשות, לכולם צריך לעשות בדק בית.

פורסם
  • מחבר

אל תגיד לי לא בדיוק.

זה שקרים - ואם אתה תומך בהם אז אתה או טיפש שלא יודע לבדוק דברים בעצמך, או שקרן בעצמך.

יש למשל את הסיפור המפורסם על הרב ההוא ש"רצה לבטל את הועדה למעמד האישה", והציגו אותו כאדם חשוך ושובניסט.

המציאות, קצת שונה.

אותו רב מפורסם הוא למעשה מנודה בקהילה החרדית, בגלל הפעילות שלו לנסות ולשנות אותה מבפנים לטובת קהילה שפויה יותר.

לגבי המקרה המדובר - הרב הזה הציע הצעה מצויינת: כיום יש שתי ועדות - הועדה למעמד האישה והועדה ומעמד הילד. לשתי הועדות האלה, אין "שיניים" מי יודע מה. מה שהוא הציע זה - שים לב - לבטל את הועדה למעמד האישה, ולבטל את הועדה למעמד הילד - ואז להקים במקומן ועדה אחת משותפת, שתוכל לטפל טוב יותר בנושאים שבאופן טבעי חופפים בין נושאי האישה (אמא) ונושאי הילד. בנוסף, הוא הציע לתת לאותה ועדה משותפת סמכויות רבות יותר מאשר קיימות כיום.

הליכוד השקרן - לקח את הנ"ל והציג אותו בצורה ניבזית ופשוט שיקרית - כאילו שהוא "קרא לביטול הועדה למעמד האישה".

אתה קולט??!

מי שטוען את זה הוא שקרן בן שקרן!

ומי שקונה את השקר הזה - הוא אידיוט.

וזאת רק דוגמה אחת מתוך דוגמאות רבות של שקרים בוטים.

אז בעצם לכל המפלגות התקשורת עושה עוול. תומכי הליכוד מתלוננים כל הזמן שהתקשורת נגדם.

מה בנוגע לאורית סטרוק? מה עם התוכנית המדינית של בנט לספח את כל שטחי סי לישראל? האם הוא ישאב כסף מהממשלה לטובת ההתנחלויות? אם כן, במה הוא שונה מש"ס ששואבת כסף מהממשלה בלי סוף.

אגב, אתה לא אוהב את הליכוד אבל בנט ממש מלקק להם כשהוא שם לוגו שלו עם ביבי. כנראה עוד מהימים שהוא ואורית שקד עבדו אצלו בלשכה.

כבר מעכשיו להיצמד לו לתחת? לא אוהב את זה. לא אוהב את זה בכלל.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה את העובדה שכל מה שאתה כותב הוא שקר.

אתה חושב? הכי קל זה להגיד שאני משקר ולהתפטר מעבודת הניקיון.

אגב, גילוי נאות, רק כשהוא נבחר ליו"ר הבית היהודי, לא ידעתי מי זה בכלל. אין לי אישית משהו נגדו, אני רק מוודא שאנשים יודעים למי הם מצביעים. לא רק לבנט, אלא גם למפלגה שלו. אתה לא מתחתן רק עם האישה, אתה מתחתן עם המשפחה שלה.

פורסם

אז בעצם לכל המפלגות התקשורת עושה עוול.

לא נכון, רק לבית היהודי.

מעולם לא ראיתי מצב כמו שקורה היום - כל המפלגות האחרות וכל אמצעי התקשורת - כולם כולל כולם תוקפים מפלגה אחת שמזנקת בסקרים בכל יום שעובר, והדברים הרעים היחידים שהם מצליחים "למצוא" (או "להמציא") עליה הם דברים שהוצאו לחלוטין מהקשרם ("פיצוץ" הר הבית כביכול) או סתם רכילויות צהובות חסרות טעם. למי אכפת אם בנט לא הסתדר עם שרה נתניהו? ואם כבר מדברים על זה, מי כן הסתדר איתה?? אז פתאום במקום לרדת על ביבי עם הנושא הזה ("שרה עושה צרות", "אתה מחביא אותה כי היא בעייתית") התקשורת הפכה אותה לקדושה מעונה - ועכשיו אם מישהו לא הסתדר איתה אז זה הוא הבעייתי?? כך או כך, מה זה בכלל משנה מי "אשם".. מה קשור בכלל הקשר האישי של בנט עם שרה נתניהו?!

--------

" חוויות מהיממה האחרונה:

הליכוד תוקף אותנו על כך שאנחנו דתיים מדי.

מפלגת ש"ס תוקפת אותנו שאנחנו חילוניים מדי.

ציפי לבני מכנה אותי ימין קיצוני וכו', והחבר'ה מימין מסבירים שאני ותרן.

גלי צה"ל חופרים לי (כרגיל) על שרה נתניהו (במקום לשאול אותי על התכנית המדהימה שלנו להטבות לחיילים ומילואימניקים ללא פריצת תקציב).

עיתון מעריב מתעסקים בטופס 4 בבית שלי.

עיתון הארץ כבר שלושה שבועות חוקר את כל משפחתי/חבריי/חיילי..אפילו הגיעו לחבר'ה שלי מן הגן. באמת. יתפרסם מחר.

נ.ב. – סקופ לעיתונאי חרוץ: הייתי פעם בבורגר ראנץ' ושכחתי לפנות את המגש."

----------

אם כולם תוקפים אותם, כנראה שהם בדרך הנכונה.

פורסם
  • מחבר

לא נכון, רק לבית היהודי.

מעולם לא ראיתי מצב כמו שקורה היום - כל המפלגות האחרות וכל אמצעי התקשורת - כולם כולל כולם תוקפים מפלגה אחת שמזנקת בסקרים בכל יום שעובר, והדברים הרעים היחידים שהם מצליחים "למצוא" (או "להמציא") עליה הם דברים שהוצאו לחלוטין מהקשרם ("פיצוץ" הר הבית כביכול) או סתם רכילויות צהובות חסרות טעם. למי אכפת אם בנט לא הסתדר עם שרה נתניהו? ואם כבר מדברים על זה, מי כן הסתדר איתה?? אז פתאום במקום לרדת על ביבי עם הנושא הזה ("שרה עושה צרות", "אתה מחביא אותה כי היא בעייתית") התקשורת הפכה אותה לקדושה מעונה - ועכשיו אם מישהו לא הסתדר איתה אז זה הוא הבעייתי?? כך או כך, מה זה בכלל משנה מי "אשם".. מה קשור בכלל הקשר האישי של בנט עם שרה נתניהו?!

--------

" חוויות מהיממה האחרונה:

הליכוד תוקף אותנו על כך שאנחנו דתיים מדי.

מפלגת ש"ס תוקפת אותנו שאנחנו חילוניים מדי.

ציפי לבני מכנה אותי ימין קיצוני וכו', והחבר'ה מימין מסבירים שאני ותרן.

גלי צה"ל חופרים לי (כרגיל) על שרה נתניהו (במקום לשאול אותי על התכנית המדהימה שלנו להטבות לחיילים ומילואימניקים ללא פריצת תקציב).

עיתון מעריב מתעסקים בטופס 4 בבית שלי.

עיתון הארץ כבר שלושה שבועות חוקר את כל משפחתי/חבריי/חיילי..אפילו הגיעו לחבר'ה שלי מן הגן. באמת. יתפרסם מחר.

נ.ב. – סקופ לעיתונאי חרוץ: הייתי פעם בבורגר ראנץ' ושכחתי לפנות את המגש."

----------

אם כולם תוקפים אותם, כנראה שהם בדרך הנכונה.

אל תהיה נאיבי, אתה הרי יודע שכל מפלגה חדשה ופנים חדשות ייחקרו עד תום ע"י עיתונאים. סקופ טוב הוא תמיד טוב. אתה הרי יודע כמה דברים התגלו בעקבות חקירות מעמיקות של התקשורת.

מה יש לך לומר על כל יוצאי יש"ע ויחידות קרביות? האם הם יפעלו למען אינטרס ההתנחלויות והמאחזים או יפעלו להסכם שלום עם שכנינו? הרי הבית היהודי מתנגד לפינוי שטחים, אז מה נעשה? נחיה במלחמה עוד 4 שנים?

בסופו של דבר, כל מי שנצמד לביבי יעבור סקירה ע"י התקשורת. נדמה לי שזה המועמד היחיד שעוד לפני הבחירות נצמד חזק למועמד אחר. מה קרה? קשה לו לנצח לבד בלי ביבי??

פורסם
אז מה נעשה? נחיה במלחמה עוד 4 שנים?

מעציב אותי לקרוא שיש אנשים במדינה שעוד לא הבינו שמדובר בשאלה רטורית.

פורסם
  • מחבר

מעציב אותי לקרוא שיש אנשים במדינה שעוד לא הבינו שמדובר בשאלה רטורית.

אין לך מה להתעצב. אני מחפש אנשים שיובילו לשלום לא למלחמה. מועמד עם הצהרות לוחמניות או הצהרות של אני לא יעשה שלום לא מועיל לאינטרס של העם.

פורסם

^^^

אז למה לא אמרת? זו לא בעיה. רק תחליף את כל הערבים שסביבנו בשוייצים ויהיה שלום. הבעיה היא לא שאנחנו לא רוצים - הבעיה היא שהם לא רוצים. אתה יכול להוביל סוס לשוקת אבל אתה לא יכול להכריח אותו לעשות איתך שלום.

אז בעצם לכל המפלגות התקשורת עושה עוול. תומכי הליכוד מתלוננים כל הזמן שהתקשורת נגדם.

אה, ממש קל להוכיח את זה. בדוק בכל אמצעי התקשורת המרכזיים: ידיעות, מעריב, הארץ, ערוץ 2, ערוץ 10, כל אתרי החדשות המובילים באינטרנט - בכל סקר שהם מפרסמים, יש ניתוח ל הגושים הצפויים בכנסת הבאה (כי האנשים שכותבי את הידיעות מבינים יותר ממצביע קדימה ממוצע בבחירות שעברו). ואיך הם קוראים לגושים? האחד גוש הימין והשני - מרכז-שמאל או שמאל-מרכז.

רגע, מה פתאום מרכז-שמאל? למה המרכז חייב ללכת דווקא עם השמאל? אם יש בארץ ימין, מרכז ושמאל הרי שיש לנו שלושה גושים פוליטיים: ימין, מרכז ושמאל. המרכז, שנמצא בין הימין ובין השמאל, יכול ללכת הן עם הימין והן עם השמאל, אז למה בכל אמצעי התקשורת המובילים מחברים אותו באופן קבוע לשמאל? לחליפין, וזו בד"כ התשובה הנכונה, הניתוחים לא מדברים על גוש המרכז ועל גוש המשאל שחייבים ללכת ביחד, הם מדברים על גוש אחד שלו הם קוראים מרכז-שמאל. אבל מה הופך את המפלגות שבו למפלגות מרכז ולא למפלגות שמאל? ממתי מפלגת העבודה עזבה את השמאל? ומה עם התנועה, שאין שום הבדל בין המצע המדיני שלה ושל העבודה? לפי כל אמצעי התקשורת הנ"ל, השמאל מתחיל במרצ בכלל.

יש לזה שני הסברים שסביר ששניהם נכונים: הראשון הוא שמאחר שאותם אמצעי תקשורת תומכים בשמאל, הם מעניקים לו שם שימשוך מצביעים. הרוב מעדיפים לחשוב שהם במרכז ולא בצדדים, א לקרוא לשמאל "מרכז" יכול להביא עוד מצביעים. לא סתם יחימוביץ' מתעקשת שהעבודה אף פעם לא היתה מפלגת שמאל. השני היא שמאחר ואותם אמצעי תקשורת תומכים בשאל ובמיוחד בשמאל הלא מתון בואך קיצוני, עבורם מםלגות שמאל מתונות יחסית כמו העבודה או התנועה הן בכלל מפלגות מרכז. הם פשוט מציגים את השקפת העולם שלהם.

איך שלא תביט בזה, העובדה נשארת שכל ספקי החדשות המרכזיים בארץ מוטים פוליטית לצד שמאל. חלקם, אגב, אפילו מודים בזה.

אגב, אתה לא אוהב את הליכוד אבל בנט ממש מלקק להם כשהוא שם לוגו שלו עם ביבי. כנראה עוד מהימים שהוא ואורית שקד עבדו אצלו בלשכה.

כבר מעכשיו להיצמד לו לתחת? לא אוהב את זה. לא אוהב את זה בכלל.

אה, זה ברור: יש לא מעט מצביעים שמתלבטים בין הליכוד והבית היהודי. בנט אומר להם שהם יכולים להצביע לבית היהודי בשקט כי הם בכל מקרה ילכו לקואליציה עם ביבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים