פורסם 2013 בינואר 2012 שנים מחבר שחר אתה מכיר אותי עוד שבוע יהיה לי ג׳וק חדש למקלדות של פעם לא היתה תאורה לכל מקש או תאורה אחורית, לא היתה בהם כניסת usb או כניסות לאוזניות ומיק. הסוויצ׳ים היו באיכות פחות טובה והבניה גם. מה שעוד מייקר את המקלדת הזו היא חריטת הלייזר לעברית.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר חברים עדכנתי את המדריך כולל עדכון מההתפתחות הדרמטית שקרתה לי התוצאה הסופית:
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים מחבר תודה בגלל זה בחרתי אותם, הם לא כאלה קשים כמו שרשמת בפוסט שלך.דרך אגב אני מכין עוגת מקלדת מישהו מעוניין? ;D
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים תודה, הפידבק של השחורים ממש לטעמי, מצד אחד רך ושקט ומצד שני נותן את ההתנגדות שחיפשתי.ההתנגדות של הסוויץ' השחור יותר גדולה מהסוויץ' הכחול ובלי הקליק באמצע.מה שאהבתי שהמהלך של הסוויץ׳ קצר עד למגע עם ה-o ring.פחות היה חשוב לי הפידבק ויותר היה חשוב לי הרעש.רוני בשעות הערב אני עם אשתי ובני, אני עובד משמרות ומנצל את הלילה(כשהם ישנים) לשחק כמו ילד.המחשב יושב בחדרון ללא דלת בצמוד לחדרו של בני.אתה.... וואי... אתה..... אם לא היית נשוי ... אתה.... הייתי.......מגיע לך המון המון ממש המון (ואם יש עוד קצת אז גם את ההמון הזה) כבוד!בגלל העבודהבגלל האשהפףףףף בגלל הילד אין בכלל שאלה.ובמכלול של כל זה.. אז בגלל האהבה שלך לעצמך!ראיתי את כל הסרטונים, מהתחלה ועד הסוף.. ואתה מלאך!נ.ב.אני יודעת עד כמה הרעש יכול להטריד והכניס אתכם לחרדות (שמא יתעורר)...אבל רק שתדע שזה זמני.....!תוך 18 חודש הרעש כבר לא יזיז לו. (להפך, בעידן שלנו הם מסוגלים אפילו להנות מזה... נוק און ווד לא עלנו) נערך 2014 באוגוסט 2711 שנים על-ידי 1stcowgirl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.