עבור לתוכן

ATI CCC 13.2 Beta Leaked ! ו 13.1 WHQL רשמי

Featured Replies

פורסם

זה מה שגוגל מוצא לי :)

מה הכוונה בפוסט הפתיחה ?

פורסם

בכמה משחקים חדשים (AC3 וFC3) אני לא רואה הבדל בסטטרינג עם זוג HD7850, למעשה אני לא רואה שום הבדל לעומת הדרייברים הישנים.

פורסם

זה מה שגוגל מוצא לי :)

מה הכוונה בפוסט הפתיחה ?

Microsoft .Net Framework 4

הדריבר של AMD מתבסס על זה, לכן צריך שיהיה מותקן במערכת.

פורסם

אני מניח שאני לא באמת ירגיש שיפור עם הHD5850 , אולי באמת הגיע הזמן לשדרג...

פורסם

היי

עם הדרייבר 13.2 אני מקבל בקרייסיס 2 כ:65 עד 75 FPS על 1920X1200 בהגדרות אולטרה כולל עדכון דייקריקס 11+רזולוציה גבוהה +עידכון ל1.9 + MaLDoHDv4 . מדהים! עדכון הMaLDoHDv4 העלה את החדות וגם את הFPS , תנסו גם אתם :xyxthumbs:

פורסם

מעקב.

פורסם

זה לא רלוונטי ל7870, נכון?

אשמח גם לדעת.

פורסם

קניתי לי HD6850 חדש, לשים את 13.1 או את הבטא?

פורסם

מישהוא עם HD5850 שרואה שיפור עם 13.2 ?

פורסם

חברים , רציתי להגיד לכם על משהו מוזר מאוד, אני השתמשתי עם ה13.2 בטא כבר שבוע, לא ראיתי בעיות , מאוד היתי מרוצה, אבל היום לאחר התקנת משחק שהורדתי מה................. ,פתאום לאחר סיום ההתקנה המאוורר של כרטיס המסך הגיע למקסימום סיבוב וכשבדקי מעלות , נדהמתי לראות שהוא על 70 מעלות! הסרתי מהר את התקנת המשחק , אבל המעלות לא ירדו, הפעלתי מחדש כמה פעמים וגם המעלות פתאום עלו ל70 , בסוף הסרתי גם הדרייבר 13.2 ונכנסתי לשולחן עבודה ללא כל התקנת דרייבר למשך כשעה, הכל היה בסדר :xyxthumbs:

עכשיו אני עם דרייבר 13.1 ואין לי כל בעיה כזו מוזרה, לכן אני חושד ב13.2 אם אין לו בעיה מוזרה או שזה ביגלל התקנת המשחק והכנסת תוכנה זדונית שאני לא רוצה לחשוב ביכלל אם אני לא היתי ליד המחשב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים