עבור לתוכן

איך לשלב את הצבא עם האהבה שלי למחשבים ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני תלמיד כיתה יא', עברתי את הצו הראשון אבל עדיין לא עשיתי את הראיון האישי(חוסר זמן שלהם).

אני מאוד אוהב מחשבים, יש לי אהדה גדולה מאוד לחומרה (מבורג בCASE ועד המעבד).

אני אוהב את עיניין הרשתות, אינטרנט והתקשורת.. קצת פחות אוהב את עיניין הבנייה של האלגוריתמים והתוכנות.

חוץ משפת HTML, אני לא יודע שפות אחרות (ניסיתי ללמוד VB, לא עיניין אותי).

אני רוצה לעסוק בזה בשלוש שנים של השירות שלי בצה"ל.

איזה יחידות יש שמתאימות לדברים האלה שאני אוהב ?

נ.ב.- אני לומד את הדברים הללו באופן עצמאי. כלומר, אני לא במגמת מחשבים או משהו דומה (רק בבית לבד).

• תגובות 30
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל,HTML זו לא שפת תכנות (ע"ע mark-up language)

בהמשך לאהבה ושילוב הצבא..תתחיל לשלוח פקסים לממרם,גאמא של חייל מודיעין, יחידות מחשוב של חיל האוויר וחייל הים ולבקש ראיונות

פורסם

ואו, אני ממש כמוך!!

אני תלמיד יב..

לצערי אני 3 יחל מתמטיקה וכנראה הם לא אוהבים את זה.

(או שסתם אני לא מספיק חכם בשבילהם 8)

אני אעקוב למרות שזה בטח מאוחר מדי בשבילי..

פורסם

לממרם/מלנפ/וכו יש חיסרון שיושבים להם מאוד על הווריד. אם אתה יכול למצוא תפקיד מחשוב "קטן" בבסיס "בלאי" אתה הרבה יותר תיהנה שם

פורסם
  • מחבר

קודם כל,HTML זו לא שפת תכנות (ע"ע mark-up language)

בהמשך לאהבה ושילוב הצבא..תתחיל לשלוח פקסים לממרם,גאמא של חייל מודיעין, יחידות מחשוב של חיל האוויר וחייל הים ולבקש ראיונות

מזאת אומרת לבקש ראיונות ? אני חדש בעיניין הצבא אני לא מבין ממש את הפרוצידורות שלהם .. אשמח אם תסביר לי.

עדיין לא היה לי ראיון אישי ככה שאני לא רוצה להגיד שם סתם דברים שרק יזיקו לי ..

לממרם/מלנפ/וכו יש חיסרון שיושבים להם מאוד על הווריד. אם אתה יכול למצוא תפקיד מחשוב "קטן" בבסיס "בלאי" אתה הרבה יותר תיהנה שם

איזו יחידה זו מלנ"פ ? לא מצאתי בגוגל.

ממר"ם הבנתי שמקבלים רק בפרופיל 64 .. (יש לי 82)

פורסם

תעשה יג-יד

פורסם

אם הבנתי נכון אין לך בעצם שום רקע/ידע בשום שפת תכנות, ומעבר לזה - ציינת שזה לא מעניין אותך ואתה לא אוהב את זה.

אני לא מכיר תפקיד שכולל "הרכבה של מחשבים בתוך מארזים", אבל בכל אופן - לא נשמע כאילו ממר"ם וכו' אלה היחידות בשבילך.

נסה להתעניין פה:

http://www.tikshuv.idf.il/site/default.aspx

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין ללמוד שפות תיכנות, זה כן מעניין אותי כל העיניין של המחשבים וכל מה שקשור אליו.

סליחה אם לא הבנתם אותי נכון, ניסיתי ללמוד לבד לא ממש הלך לי.

לפי מה שאני קורא אני נגיד מעוניין למסלול מגן סייבר, אז בשביל להגיע לשם אני צריך לקבל במנילה "מקצועות המחשב" או תכנית להב 2150.

אלו דברים שמעניינים אותי, מאוד מעניינים אפילו.

מה אני צריך לעשות כדי להגיש בקשה להשתייך אליהם ?

פורסם

מזאת אומרת לבקש ראיונות ? אני חדש בעיניין הצבא אני לא מבין ממש את הפרוצידורות שלהם .. אשמח אם תסביר לי.

עדיין לא היה לי ראיון אישי ככה שאני לא רוצה להגיד שם סתם דברים שרק יזיקו לי ..

איזו יחידה זו מלנ"פ ? לא מצאתי בגוגל.

ממר"ם הבנתי שמקבלים רק בפרופיל 64 .. (יש לי 82)

קודם כל עם פרופיל 82 יהיה לך הרבה יותר להתקבל ליחידות מחשוב

מלנפ - מרכז מידע וזימון תורים של חייל הרפואה..כל החייל הירוק בערך מתקשרים אליהם לקבוע תור לרופאים צבאיים.

מה זאת אומרת עדיין לא היה לך ראיון אישי? ראיון אישי של הצו ראשון? אין כל כך קשר.

תחשוב שאתה מנסה להתקבל לעבודה.כל חייל\יחידה שמעניינים אותך אתה צריך לבקש ראיון אישי ע"מ שיבחנו בכלל אם הם רוצים לגייס אותך אליהם ואם אתה מתאים.

אתה אמור להתחיל לשלוח מכתבים רשמיים (הכי נוח בפקס) ולבקש לקבל ראיונות ביחידות מחשוב וכו'

אין פה משהו מיוחד

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך לשלוח בקשות לראיונות למסלולים \ יחידות שאני מעוניין לשרת בהן ?

פורסם

אני נכנע.

נסה לקרוא שוב ולהבין.

בהצלחה

פורסם

בהנחה ואתה יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר שאתה אוהב "רשתות ותקשורת",

זה הקורס שיתאים לך:

http://www.tikshuv.idf.il/site/General.aspx?catId=60668

מה שכן, זה לא מבטיח שום דבר לגבי ההצבה שתקבל אחרי הקורס.

פורסם

היום בדרך מהעבודה שמעתי בגל"צ על זה

http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1902961

הם מחפשים אנשים גם בלי רקע קודם בכלל (כולל יוצאי מגמת תיאטרון לטענתם שלא נגעו עולם במחשב)

אולי זה יכול לעניין אותך

פורסם
  • מחבר

תודה חברים !

פורסם

קודם כל עם פרופיל 82 יהיה לך הרבה יותר להתקבל ליחידות מחשוב

מלנפ - מרכז מידע וזימון תורים של חייל הרפואה..כל החייל הירוק בערך מתקשרים אליהם לקבוע תור לרופאים צבאיים.

בואנה אתה מסטול... זה בכלל מזו"ר (מרכז לזימון תורים), מלנ"פ זה בכלל משהו אחר שקשור ליחידות מחשוב (שרתים וכ'ו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים