עבור לתוכן

בעיית הריצודים וקריעות תמונה עקב דרייברים לא תקינים בכרטיסיי7950 כבר מעיקה מאוד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי כדאי לי לבטל את הבוסט של כרטיס המסך שלי לתדר של 850 MZ וזה יפתור קצת את הבעיות , הבנתי שכפתור הבוסט של הכרטיס גם מעלה מתחים , כאשר אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים לכרטיס , כך אולי תהיה יציבות .

• תגובות 78
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להגיד משהו, אני בעל 7970 ובסך הכל מרוצה,הכל עובד חלק.

הגיע המשחק far cry 3 ונתקלתי בתופעת הסטאטרינג.

לא השלמתי עם העובדה וניסיתי הכל באמת...

לפני יומיים החלטתי לקחת את הכרטיס שלי צעד אחד קדימה ולהחליף לו קירור(סטוק) לצורך oc כבד.

הזמנתי את הקירור המצויין:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9593

בקיצור אחרי הרכבה וייבוש הייתי בהלם מהשקט של הקירור גם ב100% וגם מהטמפרטורה של הליבה והזכרונות.

לפני זה הקירור מפוח שהיה לי היה כל כך מרעיש במשחקים עד כדי כך שהיה מעיר את הבן שלי בלילה והתבעסתי לשחק.

טוב ניגש לעניין: התחלתי oc מאסיבי תוך כדי בדיקות והגעתי לערכים של..

ליבה:1200

זכרונות:1700

מתח:1181

התוצאה לא סופית כי הגעתי גם ליותר ויציב, טמפרטורה בoc כבד הגיע ל50 מעלות מה שלפני זה(עם קירור סטוק) הגיע ל65-70.

בקיצור נכנסתי לfar cry 3 עם הoc ופתאום המשחק עובד חלק כמעט בלי סטאטרינג בכלל, פעם בה.

המשק פתאום הפך לשחיק ולכיפי גם על שיא ההגדרות כמעט aax4 .

הורדתי את הoc לסטוק והסטאטרינג חזר.

אני לא יודע אם הסטאטרינג בא בגלל כרטיס חלש,דרייברים לא טובים,קירור של הזכרונות כמו שצריך או החלפה של המשחה הטרמית.

בקיצור oc+החלפת משחה וקירור לזכרונות ולמעבד פתרה את הבעיה לחלוטין.

מחכה שיצאו דרייברים משופרים ובטח הכל יהיה הרבה יותר טוב גם ללא oc.

רציתי להגיב גם ל-OReeh : תופעת ה-סטאטרינג שאצלי מורגשת מאוד כך שלא צריך להיות חד עין כדי להרגיש בה.

גם ב-fps גבוה מעל 50 זה היה מורגש, מין תקיעות קטנות ומעצבנות.

פורסם

660TI זה כרטיס מסורס שהוא פשוט בדיחה ואין שום סיבה לקחת אותו... פשוט מצחיק שיש כאן מגפה של אנשים שלא מפסיקים להמליץ עליו..

670 הכרטיס הכי משתלם נכון לעכשיו..

אתה יודע איך בנויה ליבה גרפית? האם אתה מודע לכך שכמעת כל כרטיס מסך כיום הוא "מסורס" כלשונך?

פורסם

תמשיך לקרוא...

פורסם

חברים אתמול הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 7970 עם קירור סטוק, דעתכם היא שאני צריך להחליף ל670? חבל לי מאוד כי שמעתי ביקורות סוף הדרך על הכרטיס.

פורסם

אביעד זה אחלה כרטיס אני נהנה מכל רגע...אבל ואני אומר אבל, תקנה כרטיס עם קירור צד שלישי ולא סטוק.

שווה את התוספת, מבחינת ביצועים, טמפ' ורעש.

פורסם
  • מחבר

תמשיך לקרוא...

לפי הכתוב ,אני רואה שבשבוע הבא החברה תשחרר דרייבר בטה 13.2 שממש מתקן כמעת לחלוטין את הקפיצות, זה נכון?

פורסם

לא יודע לגבי 13.2, אבל Guru3D מפרסמים 13.1 עם חתימה של WHQL:

http://www.guru3d.com/news_story/download_amd_catalyst_13_1_whql.html

האם זה מחזיר את ההובלה לAMD או שעדיין ה-660TI נותן חוויה של משחקיות חלקה יותר מה7950?

הערה: פרסמתי הודעה זהה במקום אחר, והסיבה לכך היא שיש כפילות בדיונים לגבי AMD ובעיות הדרייברים שלהם.

במקור התכוונתי להגיב כאן אבל הכפילות הזו בלבלה אותי.

פורסם

רציתי להגיב גם ל-OReeh : תופעת ה-סטאטרינג שאצלי מורגשת מאוד כך שלא צריך להיות חד עין כדי להרגיש בה.

גם ב-fps גבוה מעל 50 זה היה מורגש, מין תקיעות קטנות ומעצבנות.

"תקיעות קטנות" לא נשמע כמו סטאטרינג, לפחות לא זה שמדובר עליו בהקשר של כרטיסי HD7000. אם אתה חווה במשחק פריזים של שבריר שניה זה יכול ליהיות בעיה ממקור אחר. נשמע כמו Drop fps חד שנובע מחוסר יציבות או אולי בעיה במשחק. שוב, אם מדובר על FC3, אז חיפוש בגוגל מעלה הרבה שחקנים עם כרטיסי NVIDIA גם כן שחווים תופעות כאלה.

פורסם

אביעד זה אחלה כרטיס אני נהנה מכל רגע...אבל ואני אומר אבל, תקנה כרטיס עם קירור צד שלישי ולא סטוק.

שווה את התוספת, מבחינת ביצועים, טמפ' ורעש.

כמובן, אבצע הזמנה מאיביי בשלב מאוחר יותר של מאורר ששווה את זה, איזה הצעה יש לך? האם ההתקנה תהיה קלה? זה גומר תאחריות?

אבל שלי זה של שאפיר , הוא טוב יותר ?

פורסם

כן אלו פריזים קטנים ולא אין לי נפילות fps.

הקירור של הספייר מעולה אם זה הdual x אז לא צריך להחליף, אבל אם זה מפוח כמו שלי אז רצוי.

פורסם
  • מחבר

יש לי שיפור גדול בFC3 , לפניי על אולטרה כולל AAX8 .1920X1200 היה לי כ22 FPS , היום כ 30FPS! אבל עדיין במשחק יש את הקפיצות , רק כשאני מוריד את הSHADOS לגבוהה בלבד , אז אין קפיצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים