פורסם 2013 בינואר 1512 שנים שלום לכולם חברי הפורום.לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb.והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה)את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD.asus n56vzIntel i7-3610QM 2.30GHz8GB RAM750GB 7200 RPM+120GB SSDgeforce 650m 2gbהשאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI.על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה.אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן?תודה רבה!
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים הנתונים שהיצרן מפרסם הם לבדיקה ספציפית בתנאים אופטימלים.במציאות לא תקבל כאלו תוצאות.בנוסף לזה FORCE GT מבוסס בקר sandforce שמתקשה בביצועים עם קבצים שלא ניתנים לכווץ.הAS-SSD עושה בדיקה עם מידע שלא ניתן לכווץ הרבה.בעבודה עם קבצים שניתנים לכווץ הביצועים יהיו גבוהים יותר.לכונן מבוסס sandforce מדור 3 התוצאות שלך הגיוניות.
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים אכן אני לא רואה בעיה.קנית את הדיסק בשביל ציון טוב בתוכנה כלשהיא?מה חווית השימוש שלך?
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים מחבר לא קניתי את הכונן על מנת לקבל ציון טוב בתוכנה.פשוט לא הבנתי מדוע הנתונים שונים כל כך מהיצרן.אבל חברי הפורום הסבירו לי את המשתנים...אז הכל בסדר,תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.