פורסם 2013 בינואר 1412 שנים שלום לכולם !לאחרונה חזרתי לשחק קצת במחשב ... תקופה כזאת...והמשחק האחרון שאני משחק בו הוא MAX PAYNE 3 . למרות שהוא לא כזה חדש, דיי נדהמתי מהגרפיקה שלו .לא ראיתי עוד שום משחק עם גרפיקה כל כך טובה, מבחינת תנועה/טקסטורות/תאורה .אז עניין אותי לדעת מה לדעתכם המשחק עם הגרפיקה הכי טובה כיום?הבחירה שלי היא MAX PAYNE . (ושיחקתי ב 2033, CRYSIS, BF,A.CREED וכו')מה אתם אומרים ?
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים זה שנוי מאוד במחלוקת... כל אחד חושב אחרת.אני אישית חושב ש-Crysis (הראשון) עדיין המשחק עם הגראפיקה הכי טובה, בזכות רמת הפירוט שלו.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים The Witcher 2 לדעתי.אהבתי מאד גם את הגרפיקה של Hard Reset, Far Cry 3 ו - Serious Sam 3.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים הכי טובה יש 2 אספקטים1 זה טעם אישי2 זה טכנימבחינה טכנית הבחירה שלי היא סדרת Metro.האלמנטים וחדות הפרטים ב-Metro2033 הקדימה את זמנה.אפקטים ואלומטריים של עשן, הצללה ריאליסטית, טסלציה, טקסטורות ברזולוציה גבוהה, ליגה אחרת של גרפיקה מבחינתי.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר מה זה טובה - באיזה משחק ששיחתם הרגשתם הנאה הכי גדולה מהגרפיקה? (מה הדהים את העין), נכון זה סובייקטיבי.כעקרון עד MAX PAYNE הכי אהבתי את הגרפיקה של METRO האמת .אבל במקס פאין אני רואה דברים מדהימים מבחינת הדמויות והתנועה והפירוט זה ממש עושה חווית משחק שונה מכל המשחקים ששיחקתי עד כה.סתם מעניין לדעת אם עוד מישהו חושב כמוני.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים קרייסיס הראשון שיצא ב2007.. אין כאן ויכוח בכלל...מצחיק שאנשים זורקים דברים אחרים
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר FAR CRY3 האמת לא ראיתי עדיין . מסכים איתך לגבי CREED3 יש שם גם משהו מאוד מיוחד בגרפיקה. ושמעתי גם על RAGE צריך לבדוק אותו האמת . קרייסיס הראשון שיצא ב2007.. אין כאן ויכוח בכלל... מצחיק שאנשים זורקים דברים אחרים תמיד יש ויכוח אני תאמת לא אוהב את קרייסיס כמשחק, ומבחינת המציאותיות והגרפיקה גם לא הודהמתי. משהו שם מזכיר נורא את FC, מרגיש כמו חיכוי לטעמי .
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים Skyrim (עם מודים). לראייה -http://kotaku.com/5961994/what-skyrim-looks-like-when-youre-running-100-mods-at-onceוכמה משלי -http://steamcommunity.com/id/drost/screenshots/?appid=72850
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.