עבור לתוכן

מי אתם הסטודנטים של HW... קצת פרטים על המוסד שלכם והלימודים

Featured Replies

פורסם

אני גיא,

שנה ב׳ בהנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. בדיוק עברתי ממכללת עזריאלי לאו׳פ.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 41
  • צפיות 65.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן גוריון באוק' הקרוב :) בדיוק קיבלתי תשובה חיובית..

יש פה סטונדטנים שנה א' לשנה הקרובה ?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן גוריון באוק' הקרוב :) בדיוק קיבלתי תשובה חיובית..

יש פה סטונדטנים שנה א' לשנה הקרובה ?

אהלן, בדיוק אתמול שילמתי את הפיקדון :) נתראה!

פורסם

בהצלחה לכולכם, אם אתם יכולים עדיף גם לעבוד בתור סטודנטים אחרת לא יהיה לכם ניסיון ובשוק העבודה לצערינו רק ניסיון רוצים

פורסם

וכמובן שבשנתיים הראשונות אין שום סיכוי לעבוד במקביל ללימודים

פורסם

תלוי באיזה תחום.

במשפטים כן אפשר, אני לדוגמא עובד בתחום ואני בשנה השניה לתואר.

פורסם

טכנית אפשר לעבוד בכל שנה(אפילו בראשונה) זה הכל תלוי בהיקף שעות עבודה,משמעת עצמית ללמידה (ולא להגיע לפיגור) ויכולת לסדר את המערכת שעות

פורסם

אכן ההמלצה הגורפת היא לא לעבוד בשנתיים הראשונות ורק בשלישית לנסות ולהתקמבן. אני מקווה שפארק ההייטק הזה שווה משהו ולא סתם מוכרים לנו אשליות, לא ממש מתחשק לי לחרוש את קו באר שבע-רחובות

פורסם

סטודנט שנה שניה לגאוגרפיה באונ' ת"א + B.A כללי

פורסם
אהלן, בדיוק אתמול שילמתי את הפיקדון :) נתראה!

הבחור שציטטת כתב את התגובה שלו שנה לפניך ככה שכנראה המקום היחיד שתתראו יהיה המסדרון :P

פורסם

בתור סוטדנט למדעי המחשב נראה לי עדיף לכם לקחת פרוייקטים אישיים ולעשות אותם בזמנכם הפנוי מאשר ללכת למקום עבודה. מקום עבודה יכול להיות מעולה בשביל ניסיון אבל לא כל המקומות עבודה שקולים ויכולים להיות מקומות עבודה שדורשים הרבה ולא תלמדו שם הרבה. במיוחד בתור תכנתים צעירים.

פרוייקט אישי גם אפשר לעצור ולהמשיך מתי שאתם רוצים, מקומות עבודה לא תמיד יעצור בשבילכם. אבל לא יודע איך זה משרות סטודנטים האמת.

פורסם
הבחור שציטטת כתב את התגובה שלו שנה לפניך ככה שכנראה המקום היחיד שתתראו יהיה המסדרון :P

חחחחחחחחחחחח ענק! יצאתי פיתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים